- 5 Aralık 2012
- 713
- 13
Bende bu ay kendimi hiç dinlemeyecem dedim hiç belirtim yok bu seferde ya onlarda iyiymiş bu ay umutlanamıyorum bile kendi kendime üzüldüm falan ama belirti varken hiç hamile değildim belki bu sefer hamileyimdir inşallah kaç aydır deniyorsun canım sen daha doğrusu kaçıncı ayında tutturdun deyim çünkü negatifde yanılabiliyor da pozitifte yanılma çok düşük ihtimal testlerin :)
mrvbciğim, aslında Mevla'ya teslim olmak gerekiyor. geçen yıl 20 ekimde dışgebelik nedeniyle küretaj oldum. 5 ay korunduk.Şubatta rahim filmi çektirdim. Marttan beride deniyoruz. Her ay umutla bekleyip sonra kırmızıları görünce nasıl üzülüp ağladığımı bir ben bir de Rabbim biliyor. 3 ay önce başka bir doktora gittim. 2 aydır klomen kullanıyorum.bu ay drum çok pozitif konuştu.Her şey çok iyi İnşaAllah aşılamaya gerek kalmaz dedi. Bu sefer çok bi beklentim yoktu açıkçası. Akşam esti kafama test yaptım.sonra unutmuşum 10 dk sonra baktım hafif bir 2. çizgi, inanamadım, hayal görüyorum sandım.Oturdum ağladım.biz kadınlar böyleyiz işte olmaz ağlarız, olur yine ağlarız. Çokta emin değilim, hala korkuyorum.Yarın ola hayrola. Yeri göğü ve ikisi arasındaki herşeyi yaratan Rabbimiz bize de inşaAllah hayırlı evlatlar verecektir.