rica ederim canım ne demek öyle tabi dogru diyosun..
maşallah nisanbucugumm paşamız hareket etmeye başladı demekki ayy nasıl bişey yaa içinde kıpırdayan bişey olması hem cok güzell hem cok tuhaff olsa gerekk annesi
nisancım rüyanı hayıra yoruyorum ben...İnşallah İğdeçiçeğimzde güzel yorumlarda bulunur içini rahatlatır tatlişkooo...
Bazen bilinçaltımız okadar dolu oluyo ki..bide hamilelik sürecinde eminim hormonlarımızdan kimbilir gündelik hayatımızda farketmeden kayda aldığımz şeyler rüyalarda çıkabilir..yumurtada öyle bir şeydir belkide..bak eşine sbh yumurtya kaynatırken miden kalkıyorr..(kayıt-1)..gündelik hayatta yediklerini seçiyosundur bu zarar verir bebeğime bu faydalı...vs..(kayıt --2) ...bugünlerde bebeğin hareketlenmeye başlayack bu seferde sen bebeğim haraket etsin hissediyim diye sabırsızlanmaya başlıyosun..aklına kötü şeyler geliyor...)kayıt-3)
sen temiz kalpli olduğun için çoğu zaman rüyalrın çıkıyodur ama bu demek değil ki her rüyan(şeytani olanlar:)) çıkıcak...
bide hormonlarının hergün değiştiği bu dönemde yukarıdaki kayıtlar birleşirse farketmeden bastırdığın korkuların çıkıyor belkide..
....
Tabi iğdeçiçeğimiz gelsin belkide çooook güzelll yorumu vardır...kimbilir...
sen canını sıkma kuzum normal herşey eminimm..
nisanbucugum tatlımm kıyamam sna dur hemen üzülme hayatım.. rüyayla amel edilmez biliyorsunn stres yapıp da kendinede bebeğine de zarar verme canım benimm.hani ben bugün birşey dedim yaa hamile olan arkadaşım bebeğini kaybetti diye belkide bunu duyacaktın buna delalettir bu rüya benim içimden böyle gectı hayıra yoralım hayıra cıksın inşallahh..sen duaya sımsıkı sarıl Rabbim hayırlısını bilir..
Kızlar hepinize günaydın bugun hepimiz için hayırlı bi gün olur inş...bu sabah testi yaptım ve çok net iki çizgi elhamdülilllah çok sevindim öncelikle ama bi tarafımda bi buruk neden bilemedim iki saattir aklımda inş sağlıklıdır deyip düşünüyorum kendim guatr hastası olduğum için rabbime çok şükür bu duyguyu yaşattı bana iğdeçiçeğim üzme kendini ve diğer kırmızıları gören tüm arkadaşlar rabbime hepiniz için dua edeceğim öpüyorum hepinizi...
yeşimcim hamileligin hayirli olsun sorunsuz gecer ins. Saglıkla kucagına alırsın
İğdeçiçeğim umarım meşguliyetin hayırlı birşeydir. Zamana bırakacağız. Bu ay korunmasız ilişki vardı ümit de vardı. Bundan sonrası ne olur bilmem, bir arkadaşın bebeği vardı haftasonu toplantımızda eşim çok ilgilendi, Allahım dedim bu adam bebeklerle bu kadar ilgilenmez yani sever falan ama elin çocuğuyla da böyle ilgilenmezdi. Ben tabii oralı olmadım, durumdan faydalanmış olmayayım diye, ama akşam onlar gitti ne güzel bebekti değilmi dedi evet canım çok şekerdi dedim. Amannnn bu kadar borca rağmen yapacaksın bebeği özledik be dedi. Ne diyeyim dedim benim içimi biliyorsun dedim. Sonra çok yorgundu bu konuyu konuşalım dedi ve yattı. Yemin ederim gece 3.5 hala uyumamıştım, o yorgunluğa rağmen şimdi sabrım buna. Israrcı olursam sıkıştırmaya gelmez ama rehberden ne kadar bebekli aile varsa çıkartmadım desem yalan olur. Ece de ertesi gün baba bebeklik fotolarıma bakalım diye ben uyurken gitmiş yanına cuk oldu valla.
allah razı olsun canım çok sağol bu arada mide bulantım ve baş ağrım çok fazla sende de öyle oldumu ne yapmam gerekli
topiğin en genç anne adayı fıstığım mide bulantıları sana şöyle söylüyor; anneciğim ben burdayım lütfen günlük hayatına daha dikkat et. Güzel ve sağlıklı beslen ve benim burda olduğumu unutma.
Nisanbucum bei yılla öncesine götürdün şimdi bir sabah ağlayarak okula geldim, öğretmenler odasında arkadaşlar teselli edemiyor, eşim askerde bende 4-5 aylık yani senin kadar hamileyim bir yandan ağlıyorum bir yandan ya bebeğime ya eşime bişi olacak çok kötü rüyalar gördüm diye anlatıyorum, geçmiş zaman rüya neydi hatırlamıyorum ama öyle içime korku düşmüştü ki böyle rüyalar kabuslar hamilelikte görülebiliyormuş bu senin anneliğe alışma sürecindeki beyin altındaki korkular hamilelik, doğum bir bebeğin sorumluluğu hepsi sen düşünmüyorum desen de artık beynin yeni bir hayata hazırlanıyor ve bunlar rüyalarda kabusa ya da olumsuz şeylere sebep oluyor. Benimkisi bilimseli bir de iğdeçiçeğimi dinleyelim. Ama bence O da güzel şeyler söyleyecek.
ablaların ablası işin ehli olarak sen böyle bi açıklama yapınca sevindim bak kuruntu demi bunlar sabahdan beride bişey olmadı çok şükür
tabikii kuruntu bitanem herşey yolunda inşallah Allahın izniyle kucağına alacaksın yavrunu. Nazara inanırmısın bilmem ama bir nazar boncuğu iliştir bir yerine desem bana gülmezsin umarım. Her sabah da Ayetel Kürsi'yi bir okuyup çıkıver evden sen çalışıyordun yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi ilk maşallah vekere MAŞALLAH. ALLAH SİZLERİ ESİRGESİN.
allah razı olsun canım çok sağol bu arada mide bulantım ve baş ağrım çok fazla sende de öyle oldumu ne yapmam gerekli