- 18 Şubat 2013
- 77
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar anında belirdi 2. çizgi dua edin bu sefer tutunsunn
Kızlar anında belirdi 2. çizgi dua edin bu sefer tutunsunn
canım bana çok erkenmiş gibi geldi sen adet tarihini bekle bence beklemek çok zor ama mecburuzz
Bu da testimm
Tebrik ederim canim benim. Allah'im kucagina almayida nasib etsin.
son 4-5 gündür göbeğimin attığını hissediyodum. önceki gebeliğmde kalbi durmuştu bebişlerimin bu sefer durmasın
Canım tebrik ederim kaç gündür boşuna eziyet ettin kendini hiç kötü düşünme,iyi düşün iyi olsunKIZLAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRR..... az önce test yaptım ve sonuç bariz pozitiffff :)))))))) Kalbim durcak şu an
Ben dün test yapmistimmmmmm........ Tabiki tek bir cizgiydi herzamanki gibi..... Ve kenara koydum... Bugünde ortaligi toparlarken cöpe atayim diye götürürken anaaa birde baktim ki cooooook hafiiiif ana gercektenn coooooooookkkk hafif bi ikinci cizgi var ama coooook mi cok hafif. Sevineyim mi üzüleyimmi bilmiyorum. Hem daha bat'im 19 mart coook erken degilmi böyle birsey icin....
Canım tebrik ederim kaç gündür boşuna eziyet ettin kendini hiç kötü düşünme,iyi düşün iyi olsun
Sen bir test daha yap istersen üstüne mi gördün yoksa:18:
sakin olmaya çalış kötü düşünme inşallah tutunacak sana bebeğin inan buna canım......... hamilelik belirtilerin var mıydı başka canım?
Yasmin korkma canım bebişin bu kez seninle allahın izniyle...
çok çok güzel bi duygu çok korkarak yaptım ya cıkmazsa diye ama bi baktım anında belirdi o an zaten titremeye başladımm rabbim sana da nasip etsin bu duyguyu