İkizler39 çift çizgiyi gördüğümde kocamndan önce sana haber veresim geldi haa ne güzel motive ediyorsun sen insanı yahuu
Eeee ben topiğin ablasıyım, hem anne adaylarının en çok ihtiyacı olan şey Moral...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkizler39 çift çizgiyi gördüğümde kocamndan önce sana haber veresim geldi haa ne güzel motive ediyorsun sen insanı yahuu
Üzülme keser84 üzülme canım, en kısa sürede bebeğine kavuşman dileğiyle
Eeee ben topiğin ablasıyım, hem anne adaylarının en çok ihtiyacı olan şey Moral...
amin canım inşallah bat 8 ocak bakalımm
İşte böyle hemen başla bakalım sağlıklı beslenip, moral depolamaya 2013'ün ilk bebek haberi senden inşallah...
şekerim ağzından bal damlıyor :)))
Kızlar bundan böyle neşelenip, neşelenip çalışma yapacağız salgıladığımız mutluluk hormonu spermlerin yumurtaya ulaşmasını hızlandıracak, sonra da patlasın
Canımm benim çift çizgiyi gördün mü silik milik alacan eline mendili başlıycan halaya inşallah yarabbim yarında kan sonucunu alırsın sonra açarsın ağustos anneleri topiğini
İşte böyle kızlar neşelenin bakıyım bizler mutllu anneler olup mutlu çocuklar yetiştireceğiz hadi kızlar haydaaaa
eğer neşelene neşelene hamile kalırsak bir topik de sen açarsın artık. adı ne olsun topiğin şimdiden düşünmek gerek ikizlerciğim :44: :44:
Valla KK neşe görsün, çek halayı, yap pompildikadoyu ( Biz eşimle kızımıza böyle hitap ediyoruz pompil, pompildikado, fontinko vb. )
ben de diyorum pompikli bilmem ne ne diye
Kızlar bundan böyle neşelenip, neşelenip çalışma yapacağız salgıladığımız mutluluk hormonu spermlerin yumurtaya ulaşmasını hızlandıracak, sonra da patlasın
ya benim eşim çok neşeli biridir, beni de o böyle yaptı zaten, böyle şeyler uydururdu kızımı severken, o gün bugündür pompildikado kaldı kızımın adı evimizde :))
ya benim eşim çok neşeli biridir, beni de o böyle yaptı zaten, böyle şeyler uydururdu kızımı severken, o gün bugündür pompildikado kaldı kızımın adı evimizde :))
şu bir kaç gündür regl olmak için can çekişiyorum olduktan sonra çalışmlar sırasında bol bol burada olacağım insanın morali tavan oluyor