- 23 Mayıs 2010
- 1.832
- 8
Canım Isparta mezunuyum.Denizlide çalıştım . Forum Çamlık AVm inşasında emeğim vardır:)hey gidi günler hey..şiveniz harika..biara öğrenmiştim.."abam nedibaaarısın:) şindi geberdirin seni..netcem işte ...oturup durum..geliveceenmi.".gibi..
aferin gııı ne çabuk öğrenivemişin sen bizim şivelereee
desteğin için çok teşekkürler canım yanıyo beni önceden severdi kaynanam bende onu ama taki düğün zamanı kesinleşti o gün bugun kadını tanıyamaz oldum eşimle kimsenin yanında birbirimizi kırmıyoruz o yönden sorunumuz yok kaynanam tek sorun takmamaya çalışıyorum ama olmuyo ya sabır diyorum ama kadın hergün bişey buluyo
Allah kolaylık versin canım. Belli ki kayınvaliden kocanı senden kıskanıyor.Ben de aynı durumu yaşadım sayılır. Nişanlıyken çok iyiydi kayınvalidem sarılırdı, öperdi beni.Nikah bir kıyıldı kadın benden uzaklaştı, laf sokmaya falan çalıştı.Oluyor böyle şeyler. Malesef kayınvalideler kıskanıyorlar bizleri inşallah en yakın zamanda kayınvaliden yanlışını düzeltir veya o evden ayrılırsınız.
Kızlar bu arada c.tesi kocişimin doğum günü kutlama,hediye falaN o tarz şeyleri hiç sevmez sevGiliyken nişanlıyken falan kırmamak için kabul ediyordu ama şimdi peşin peşin bak istemiyorum hiç bişey diyo bende hediyeyi çıkarıp ufaktan evde baş başa bişeyler mi yapsam diyorum fikirlerinize ihtiyacım var...
Güzel bir yaş pasta alır yada yaptırırsın. Ben kalp şeklinde kırmızı bir kutu alıp içine kalp şeklinde çikolata koydum. Birkaçtanesinin kenarından ısırıp bir not yazdım" Hepsinin tadına baktım. Hiçbiri senin kadar tatlı değil" diye bir de duanı bitirdim canım. Allah kabul eder inşallahhh.
Günaydın kızlar sabah test yaptım 2. çizgi çok silik cıktııı
Tebrik ederim canım.İnşallah kan testin de güzel çıkar.
Ayy ne bileyim toprakcım bilemedimm vallahaa hani bir demiştimya pozitif çıktı çok erken pozitifi gördüm diye az önce akıntım var diye gittim bir daha yaptım pozitif yai bariz pozitiff ve daha reglimede neredeyse 15 gün falan var ben anlamadım hiç bişi bu aydan vallaha ama büyük dirayetler gün aşırı devam ediyorummmm birde sol kasığımda tuhaf bir çektirme hissi varr ayyy inşallahhh orada bişiyler vardırrrr bebişimm asılıyordurrr yaa iyiden iyiyiye paranoyak olmak üzereyimmmm
Canım hatırlarsan bende de aynı durum olmuştu.Ben de araştırdığımda çoğu kişinin ovulasyon testi sürekli çift çizgiyi göstermiş ve hamilelermiş Hadi kızzz bekliyoruz güzel haberlerini gangam yapacam bak