- 15 Eylül 2012
- 1.116
- 21
berkuncanım sizi hiç bırakabilir miyim sizler benim hayatımın bir parçası oldunuz ama bebek işi çok zor ama tesadüf bu ay hani şu hastalıktan sonra deniycem demiştim ya denemiştik tutarsa artık kısmet ama eşim bugün gelirken koruyucu kondomunu almış her ihtimale karşı diye bu durumda bebek yapmak akıl işi değil diyor sesimi çıkarmıyorum üzülmesin diye ama bütün cinlerim tepemde kızsam kızamıyorum ağbisi de istermi böyle bişi ama borcun bir kısmı bizde bir kısmı diğer ağbisiyle annesi üstlendi bize düşen kısmı 2 yılda ancak tükenir cinsten Allahım isyan etmekte istemiyorum biz aynı durumda olsak onlarda yardım ederdi düşmez kalkmaz bir Allah derler ya ama benim içimdeki bebek yangını da nasıl sönecek bilmiyorum, hadi kızlar sizlerden iyi haberler gelir de ben de avunurum yeğenlerimle.
Ablacım işte insan çok yönlü düşününce kızamıyor kimseye aslında ama işte ilk etapta sıcağı sıcağına gelde laf anlat gönlüne inşallahh bunuda atlacaksınızz ablacımm çok şükür sağlığınız yerinde evladınızın sağlığıda yerinde umalımda bu sıkıntılı günleriniz çok çabuk geçsinnn gitsin seni çok seviyorum ablacımm üzülme artık nooolurrrr