Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

toprak ve berkuncan ya siz ölüyü diriltirsiniz kızlarr ya sizin yazdıklarınızla nasıl keyif alıyorum neşem yerime geliyor ömürsünüz ömürr vallaha.

Kızımdan bahsedeyim aslında eşimin kızımı iğnelemesinden gülelim azcık: Haftasonu pazar temizlik yapıyoruz karı koca harıl harıl sil süpür benim kız da ergen ya açmış müziği sonuna kadar dünya umrunda değil, ha bi yardıma ihtiyacınız var mı desin nerdeeeee biz işi bitirdik, eşim kızıma döndü yavrum annenle her yeri tertemiz yaptık gerçi sana layık değil ama. diye iğneyi batırdı, tabii ben koptum benim kız göz süzüyor tabii bu arada. Akşam anneme şikayet ediyorum ne dese tabii ya sen o yaşlarda sabah namazıyla kalkar halı fırçalardın ya dedi. Amaaa anneeeee ben çok iş yaptım desem de anneme asla yaranılmaz beğenmez beni. İşte böyle kızlar ergenin mi var derdin var yaşayıp gidiyoruz. :KK1::KK1::KK1::KK1:
Ablacım sizin ev gerçekten çokk neşelii:) çok eğlenceli..hele o kızını çok merak ediyorum eee anasının kızı bence..Tahminlerime göre bence sende muzur,espirili gülmece kırmaca:) bir genç kızmışsındır zamanında..
Şimdide öylesin;ben çok seviyorum hepimiz ayrı ayrı şekerizz:)

Ya kizlar bakin hepimizin bazi belirtileri vardi ilk basta sonra tekar hemen hemen hepimizin hayali suya düstü kirmizilari gördük ve bunlar hemen hemen hepimiz ayni zamanda gördük... Ve arkadasimizin biri Allah ondan razi olsun kim önerdi hatirlamiyorum bir dua önerdi... Ve hepimiz o duaya basladik. Ve hemen hemen hepimizin mart ayindaki regl dönemi ayni... Bu bi isaret kizlar bu bi isaret :):):):) aklima geldi yazayim dedim dikkatimi cekti ya:) Allah'im önce hayirlisini versin tabiki....

ayy tuğbaaa nerden aklına geldi kız:) hakikaten biz hepimiz mart ayında pıt pıt pıtlatırmışız..Kadınlar Klubu yılın topiği seçermiş hepimizi ; canlı yayında sohbete çağırırmış :) hamiş bacılar....:)

Canımmm bende senin batını merak ediyodum vallahi,hepimizden ses çıktı ağlayanlar,feryat figanlar bağıran çağıranlar hoop oturduk hop kalktık daaa bi senin sesin çıkmadıydı...Hadi canımm Dualarımız senle İnşallah Coldriverden sonra senden alırız güzel bir haber..Ama bu ay olmazsada hiç üzülme..çok güzel başladık dualarlarla siftah yapıyoruz..Dualarım seninle:)

Bellimi olur kız bakarsın iner sen değerlendir genede boş geçirme bu günlerii

aynen öle canım boş geçirmemeye gayret ediyorum bakarsın mucize banada uğrar :)))

Canım ne güzel bak yumurtlamaya başlıyosun..yani benim bildiğim TSH ın yüksekse (eğer ilaç kullanmıyosan kendiliğinden yumurta oluşup büyümüyor.Bunun için hipofiz bezinden horman salgılanıyor" yumurta oluştur -büyüt-çatlat "diye. ) Dolayısıyla şimdi sen TSH yüksekliği geçen ay öğrendin ve gerekli ilaç verildi,sende onu kullanıyosun ve yumurtan oluştu büyüdü hatta çatlamak üzere:) bence bu çok güzel..öyle yada böyle bebek için yumurta +spoşş olamsı gerekmezmi..Sende de şimdi Allahın izniyle yumurta oluştu-büyüdü.Sen stress olma sadece "koooyy verrr gitsinnn:) İnşallah canımm inşallahh:)

Aslında tabi abdestl okumak en güzeli ama işte Rabbimiz niyetimizi biliyor,ucundan kıyısından tutarsak inşallahh Belli mi olur kabul eder:)

evet ya çok şükür güzel yumurtladığımı düşünüyorum gıt gıt gıııdaaakk, gıt gıt gıdaaakkkkk:KK52:
yaa kızlar ben en çok ovulasyon günlerini çok seviyorum:) Çünkü o zaman her gün umutlu oluyosun..insan ödevini yapar ve huzur dolarya aynen öle...
Ama şu adet bekleme haftası öylemi..sürekli panik yok geldi gelecek-kırmızı kart görcem..yok yaaa ben hamile değilim..vs..o streees yetiyo zaten..

regl haftası da zaten kendini yıkılmış, çookk kötüü dünyada herkes iyi bi sen kötüüüü,herkes hamileee sen bi onu beceremedin ..hissediyosunn..

o yüzden ben en çok ovlsyn.günlerini seviyorum..valla mutlu oluyorum..

yaşasınnnn yumurtalara...yaşasın çatlayanlara..yaşasın çatlayıpta bünyesine spoşşş alana:)
ayy evet umutların yeşerdiği hafta bnm için bu hafta meselaaaa :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Ablacım sizin ev gerçekten çokk neşelii:) çok eğlenceli..hele o kızını çok merak ediyorum eee anasının kızı bence..Tahminlerime göre bence sende muzur,espirili gülmece kırmaca:) bir genç kızmışsındır zamanında..
Şimdide öylesin;ben çok seviyorum hepimiz ayrı ayrı şekerizz:)

ayy tuğbaaa nerden aklına geldi kız:) hakikaten biz hepimiz mart ayında pıt pıt pıtlatırmışız..Kadınlar Klubu yılın topiği seçermiş hepimizi ; canlı yayında sohbete çağırırmış :) hamiş bacılar....:)

canlı yayın tuttum bunu valla ilk soruda şu olur kesin hepiniz aynı anda hamiş kalmayı nasıll becerdiniz:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Aynen hepimiz pit pit pit 11 ayda kuzlariz :):):) bevislerimizle birlikte resim cektirir yilin topigi olarak grup yapariz:)

iğdeçiçeğimin ve tuğbamın listelerini kaçırdım kızlar:KK43: resmen kapış kapış gidiyor dualar Rabbimize binlerce kez şükürler olsun, sıradaki kim bilmiyorum ama ben başladım kimin adı yazılırsa ona bağışlarım :)

Son düzenleme:
Listeler kapalı gişe oynuyooo Mrvcim..olsun birimiz hepimiz için,hepimiz birimiz için:)

Ah toprakcım ahh valla ben muzırdım kendimden muzır bi koca buldum ikimizden de beter bi kızımız var. :)))) Bizim evde ciddi ciddi kavga bile edemezsin mutlaka bir espri patlar. Bazen ben kızarım eşime bi sus ben daha kızgınım ve vıdı vıdı yapmam bitmedi diye.

tuğba içinde tamamladım allah kabul etsin inşallahh
iğdeçiçeğim helali hos olsun inşallah dualarımız kabul etsin

Ya kizlar bakin hepimizin bazi belirtileri vardi ilk basta sonra tekar hemen hemen hepimizin hayali suya düstü kirmizilari gördük ve bunlar hemen hemen hepimiz ayni zamanda gördük... Ve arkadasimizin biri Allah ondan razi olsun kim önerdi hatirlamiyorum bir dua önerdi... Ve hepimiz o duaya basladik. Ve hemen hemen hepimizin mart ayindaki regl dönemi ayni... Bu bi isaret kizlar bu bi isaret :):):):) aklima geldi yazayim dedim dikkatimi cekti ya:) Allah'im önce hayirlisini versin tabiki....

Sanırım Toprak ve nisanbudan çıkmıştı bu fikir. İyi oldu.Allah herkesten razı olsun. İçimiz ferahladı, kalbimiz yenilendi, umutlarımız çoğaldı.

Canımmm bende senin batını merak ediyodum vallahi,hepimizden ses çıktı ağlayanlar,feryat figanlar bağıran çağıranlar hoop oturduk hop kalktık daaa bi senin sesin çıkmadıydı...Hadi canımm Dualarımız senle İnşallah Coldriverden sonra senden alırız güzel bir haber..Ama bu ay olmazsada hiç üzülme..çok güzel başladık dualarlarla siftah yapıyoruz..Dualarım seninle:)

Benim bat netteki hesaba göre 21 Şubat, ama klomen kullanınca 28 günde oluyor. Bu duruma göre Yarın. ve bende hiçbir belirti yok. Adet olacak gibi arada belim hafiften ağrıyor, bilmiyorum kızlar, bana dua edin lütfen. Rabbim duy sesimizi hakkımızda hayırlısını ver, Amin!!!

Sanırım Toprak ve nisanbudan çıkmıştı bu fikir. İyi oldu.Allah herkesten razı olsun. İçimiz ferahladı, kalbimiz yenilendi, umutlarımız çoğaldı.

Benim bat netteki hesaba göre 21 Şubat, ama klomen kullanınca 28 günde oluyor. Bu duruma göre Yarın. ve bende hiçbir belirti yok. Adet olacak gibi arada belim hafiften ağrıyor, bilmiyorum kızlar, bana dua edin lütfen. Rabbim duy sesimizi hakkımızda hayırlısını ver, Amin!!!

Canııııım dualarımız seninle..Güzel haberlerinle bu topikk çoookkk seviinecekk..çookk...

ayyy cnm bnm inşallah halaylar çekeriz sana bu hafta çoook heyecanlandım belirti olması şart değil belirti yaşamadan hamile kaldığını öğrenen bir çok arkadaşımız var, test için 21ini mi bekleyeceksin:18::18:
dualarımız seninle :)

Son düzenleme:
''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...’' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin..." Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş. 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen, Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından, bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...
Arkadaşlar duamız ve açıklaması bu. Şimdi ben diyorumki dağıtalım hemen, beklemeyelim ve geç kalmayalım Allah'ın izni ile.ilk önce ikizlerimiz için dua edelim hep beraber. 7000 defa okunacak, 7 kişi 1000'er tane alırsa hemen tamamlanır. Abdestli okumak en güzeli, ama abdestsiz de okunabilir. Öncelik regl (adet) olmayanlara dağıtalım, eğer sayıyı tamamlayamazsak regl olanlardan destek alalım.
Okumak isteyen listeye kendini eklesin lutfen. Allah güzel gönüllerinize göre en hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin!!!

TOPRAKIMIZ EN KISA VE EN HAYIRLI ZAMANDA ANNE OLABİLMESİ İÇİN DUA LİSTESİ ÇARŞAMBA gününe kadar okunacak :)))

Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ

TOPRAKIMIZ İÇİN DUA LİSTESİ
1-igdecicegi : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)
2-Duckling : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)
3-Toprak : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)
4-mrvb : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)
5- : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)
6- : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)
7- : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)

Arkadaşlar 8. listeye başladık biiznillah... Katılmak isteyen var mı?

''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...’' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin..." Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş. 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen, Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından, bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...
Arkadaşlar duamız ve açıklaması bu. Şimdi ben diyorumki dağıtalım hemen, beklemeyelim ve geç kalmayalım Allah'ın izni ile.ilk önce ikizlerimiz için dua edelim hep beraber. 7000 defa okunacak, 7 kişi 1000'er tane alırsa hemen tamamlanır. Abdestli okumak en güzeli, ama abdestsiz de okunabilir. Öncelik regl (adet) olmayanlara dağıtalım, eğer sayıyı tamamlayamazsak regl olanlardan destek alalım.
Okumak isteyen listeye kendini eklesin lutfen. Allah güzel gönüllerinize göre en hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin!!!

TOPRAKIMIZ EN KISA VE EN HAYIRLI ZAMANDA ANNE OLABİLMESİ İÇİN DUA LİSTESİ ÇARŞAMBA gününe kadar okunacak :)))

caııımmm canımmm teşekkür ederimm garip oldum şimdi:)

:nazar: ''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...’' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''

TUGBAMIZ EN KISA VE EN HAYIRLI ZAMANDA ANNE OLABİLMESİ İÇİN DUA LİSTESİ ÇARŞAMBA gününe kadar okunacak :)))

TUGBAMIZ İÇİN DUA LİSTESİ
2-Nartanesiii : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)
3-Anatolya : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)
4-Tugba1989 : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)
5-
6-
7-

Arkadaşlar 6. liste de bize yer kalmadığı için 7. listeye başladık biz... Hepinizi bekliyoruz duamıza :)))

simdi arkadaslar yanlis olmasin ben bu carsambaya kadar 1000tane cekiyorum Hz.zekerriyanin duasini dimi sadece 1000
hergün 1000degil

Haydi Bismillah
bu arada benim ismim ayse
benim icinde okunursa ayse olarak listeye eklerseniz sevinirim
ben okumaya basliyorum . Allah kabul etsin Insaallah tugba

Canııııım dualarımız seninle..Güzel haberlerinle bu topikk çoookkk seviinecekk..çookk...

Allah razı olsun canım, çok teşekkür ederim. İyiki varsınız, Hepinizi çok seviyorum...

ayyy cnm bnm inşallah halaylar çekeriz sana bu hafta çoook heyecanlandım belirti olması şart değil belirti yaşamadan hamile kaldığını öğrenen bir çok arkadaşımız var, test için 21ini mi bekleyeceksin:18::18:
dualarımız seninle :)

Aslında bir kaç tane test yaptım ama hepsi kocaman tek çizgi, ümitlerim tükeniyor gibi...

benide 5.siraya yazarsan toprak icin okurum Insaallah

ellerine sağlık canım benim ben başlamıştım bile çok mutluyum kuş gibi haafifliyorum sanki okudukça, ya ben bişi itiraf ediyim dua topiğinde de vardım epeyce bir süre de okudum ama burda sanki birinci derec tanıdıklarıma sanki akrabama ablama kardeşime okuyorum gibi daha bir çoşkuluyum Rabbim kabul etsin inşallah siz benim canlarım olmuşsunuz gerçek anlamda :)))

caııımmm canımmm teşekkür ederimm garip oldum şimdi:)

kendi ismi yazılınca duygulanıyor değil mi insan ben ağlamıştım eşime de sebebini anlatınca oda mutlu oldu hepsinden de Allah razı olsun demişti, seni iyi anlıyorum :)

Allah razı olsun canım, çok teşekkür ederim. İyiki varsınız, Hepinizi çok seviyorum...

Aslında bir kaç tane test yaptım ama hepsi kocaman tek çizgi, ümitlerim tükeniyor gibi...

Allahtan ümit kesilmez miss kokulum 21ini bekleyelim bence :)

canımm morelini bozma..hem daha erken bir gün bile çok farkediyomuşş...

X