Kızlaaaarrrrr maşallahhh size ne yapmışsınız öyle yaa.hafta sonu bir gittim baya arkadaşa okunmuş maşallah. hem sevindim hem dualara katılamadığım için üzüldüm. Benim için okuyan, okuyamayan herkesten Allah razı olsun kızlarr. çok duygulandım gerçekten.Bu kadar güzel yürek nasıl da toplanmış bir yerde . Rabbim bizlerin dualarını görür, içimizden birinin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder inşallahhh. ben daha yeni geldim eve. şöyle bir geçmişi okudum. berkunumun, ikizler ablamın ve mervemin duaları bitmiş.ben de ikizler ablama okumuştum Rabbim kabul eder inşallahhh. ben de yarına anca okuyabilirim kendiminkini. ve iğde çiçeğimin listesine tabi ki beni de ekleyin 1000 tane. hepinizi çok ama çok seviyorum. iyiki varsınız
tü tütütü maşallah tatlım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
heyy maşallahh kuzuma. hiç meraklandırmadan gösterivermiş cinsiyetini ana, babasına. ama ben demiştim sana cinsiyeti belli olabilir diye . Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah nisanbucuğum
''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...’' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin..." Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş. 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen, Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından, bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...
Arkadaşlar duamız ve açıklaması bu. Şimdi ben diyorumki dağıtalım hemen, beklemeyelim ve geç kalmayalım Allah'ın izni ile.ilk önce ikizlerimiz için dua edelim hep beraber. 7000 defa okunacak, 7 kişi 1000'er tane alırsa hemen tamamlanır. Abdestli okumak en güzeli, ama abdestsiz de okunabilir. Öncelik regl (adet) olmayanlara dağıtalım, eğer sayıyı tamamlayamazsak regl olanlardan destek alalım.
Okumak isteyen listeye kendini eklesin lutfen. Allah güzel gönüllerinize göre en hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin!!!
TUGBAMIZ EN KISA VE EN HAYIRLI ZAMANDA ANNE OLABİLMESİ İÇİN DUA LİSTESİ ÇARŞAMBA gününe kadar okunacak :)))
Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ
TUGBAMIZ İÇİN DUA LİSTESİ
1-igdecicegi : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)
2-Nartanesiii : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)
3-Anatolya : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)
4-Tugba1989 : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)
5-
6-
7-
Arkadaşlar 6. liste de bize yer kalmadığı için 7. listeye başladık biz... Hepinizi bekliyoruz duamıza :)))
günayyydın kızlarrrr hayırlıııı haftalarr olsun hepimizeeeeNaptin baciimmm yaaaaa cok duygulandirdin beni... Ben sizin dua okuyan dillerinize kurban olurum yaaaaa.... Canlarim benim cok cok cok tessekkür ederim... Cok kötü oldum yaaaa.... Baskalarina okumak iyiydi birden kendi ismimi görünce duraksadimmm. Allah'im hepimize nasib etsin tüm isteyenlerin kucagini doldursun... Cok uzattim yaaa
merhaba canlarımm yaa dualar listeler yapmıssınızda okumussunuz bitirmişsiniz galiba ben hiçbirinizinki takip edemedim ve okuyamadım bundan dolayı cok Üzgünümm hakkınızı helal edın.. kaç gündür dogru dürüst giremedim nete girmemle cıkmam bir oldu..14 şubata biliyosunuz dogum gunumdu cok yogun bir gun gecırdımm..15 subatta bu hamile olan arkadasımın hem sokundaydım hemde hep bırlıkteydık gene gıremedım 2 gun boyunca sadece girdım yazdım ve cıktım.. dun zaten hıc gıremedımm ve 3 gundur ne kadar cok ilerlemissiniz keşke bende nasiplenebilseydim bu dualardan..Kısmet degılmıs bana nasiplenmek herhalde...Ben o hamile kalan arkadasımdan sonra galiba bıraz bunalıma gırdımm bu bebek konusunda takmaya başladıgımı farketımm onceden fazla takmıyor ve kendımı guclu hıssedıyordumm ama o gnden berı cok cok uzgunumm o hamıle kaldı bana ne oluyorsa sankı..hem kızıyorumm kendıme hem duygularıma engel olamıyorumkı ogun okadar ck agladımkı bıyandan onada gostermememye calısyorum benım ıcın cok cok kotu bır gundu içimde bu kadar dertelendiğimi bilmiyordum dogrusu yanımda yakınımda bı hamile yoktu cunku.ozman dusundumkı hıc bır zman cocugu olmayan ve olmaycaklara bu duruma nasl katlanıyorlarr.. Vallahı allah kımseye bu ımrenme duygusunu yasatmasnnn..pazartesı ve bundan sonrakı 8 ay boyunca bu duyguya tahammul etmek zorunda kalacagımm.galıba bu benım ıcın br sınavvv...rabbım yardımcım olsunnn...
bu arada nianbucugummm bebısınnn daha sımdıdın cok tatlııı canımmm kucagında da fotolarını görelım paşamızın ınsallah..
coldriver tebrık ederım canımm senıde gozun aydınlar olsunnn..
ikizler ablacımm cok gecmıss olsunn.dikkat et kendıne..
iğdeçiçeğim,berkuncan,anatolya,mrvb,toprak,tugbaa...sizlerde selamlar kızlarrrr...
bu arada duaya benıde katınnn..sız beni yazın biyerlere 1000 tane ben gıremesem bile okudugumu haber ederrımm sizlere..gonlumm sizlerler cunku..Allah bu yolda muvaffak etsın inşallah dualarımızı karşılıksız bırakmasın...
Sağol canım arkadaşım darısı başınıza inşaallah,benim bebişim dualarla geldi sizinkilerde öyle gelicek Allah'ın izniyle
İnşaallah canı Rabbim sizlerede tattırsın inanın canı gönülden istiyorum bunu,senin yüreğin o kadar güzelki bende seni seviyorum tuğbacım
Canım en başında hamilesin dedin dedin hamile olduğumu öğrendim sonrada erkek o erkek dedin oda çıktı,kalbi temiz arkadaşım benimAllah'ım sanada yaşatsın bu duyguyu ben iki gündür resime baktıkça ağlıyorum,eşim bile o hareket eden hallerini görünce o kadar duygulandıki,inşaallah sizlerde yaşayacaksınız Allah'ın izniyle
Ablacım öncelikle geçmiş olsun,çabucak iyileş olur mu:2: Evet abla paşamız geliyor,sağlıkla gelsin inşaallah gelin kız bakıyoruz:123:
Merhaba kızlar daha iyiyim, bugün berkuncan bitti(1000) mrvb de 800 oldu bu gece biter inşallah yarın iğdeçiçeğime başlarım. İğdeçiçeği beni unutma sakın listeye hatta hadi liste;
İĞDEÇİÇEĞİ İÇİN 7000 DUA(sAĞLIKLA HAMİLE KALABİLMESİ VE BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALABİLMESİ İÇİN)
1)ikizler(1000 SALIYA KADAR)
2)iğdeçiçeği " "
herkes ismini yazdırsınnn iğdeçiçeğim ben başlattım sen tamamla ablacım listeyi.
lavinia canım üzülme seni çok iyi anlıyorum insanız bütün duyguları yaşıyoruz, ben bile kendi yaşlarımda birinin bebeği olduğunu duyunca midemde bir acı kalbimde bir burkulma hissediyorum. Olsun bu duyguları hissetmeseydik anne olmak istemezdik. Ben bu sitede bir evli bayan 5 yıllık evli ve bebek istemiyor hatta nefret ediyor nerdeyse bebişlerden eşi de istiyormuş ne yapayım diye soruyordu bence öyle hissedeceğine böyle hisset.
berkuncan hoşgeldin bitanecim, doğru söylüyorsun bir yere gittin mi dönüşündeki iş insanı yoruyor eşine aferin tabii alışsın bakıyım yarın bebiş olunca bebişin bir sürü işi var babaya düşecek. :)))
toprak,mrvb,tuğba, iğdeçiçeği esra, ducling,anatolya, ve tüm kızlarr hepinizi kocaman öptüm.
Ben de mrvb yi bitirdim 1000 Allah kabul etsin mrvbcim inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız canım.
İğdeçiçeği;
1-ikizler
2iğdeçiçeği
3berkuncan
4lavinia
kızlar başka başlayan ya da katılmak isteyen varsa buyrun:))
İĞDEÇİÇEĞİ İÇİN DUA SIRALAMASI
1-iKİZLER
2-İĞDEÇİÇEĞİ,
3-BERKUNCAN
4-LAVİNİA
5-DUCKLİNG
6-ANATOLYA
7-TUĞBA
Herkesinkini şimdiden Allah kabul etsin.
''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...’' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin..." Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş. 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen, Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından, bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...
Arkadaşlar duamız ve açıklaması bu. Şimdi ben diyorumki dağıtalım hemen, beklemeyelim ve geç kalmayalım Allah'ın izni ile.ilk önce ikizlerimiz için dua edelim hep beraber. 7000 defa okunacak, 7 kişi 1000'er tane alırsa hemen tamamlanır. Abdestli okumak en güzeli, ama abdestsiz de okunabilir. Öncelik regl (adet) olmayanlara dağıtalım, eğer sayıyı tamamlayamazsak regl olanlardan destek alalım.
Okumak isteyen listeye kendini eklesin lutfen. Allah güzel gönüllerinize göre en hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin!!!
TUGBAMIZ EN KISA VE EN HAYIRLI ZAMANDA ANNE OLABİLMESİ İÇİN DUA LİSTESİ ÇARŞAMBA gününe kadar okunacak :)))
5-
6-
7-
Arkadaşlar 6. liste de bize yer kalmadığı için 7. listeye başladık biz... Hepinizi bekliyoruz duamıza :)))
mrvbcim ben senin 2. 1000 'i tamamladım canım.Allah kabul etsin inşaAllah!.. Amin!.. :)))
güzel haftalar diliyorummm herkese sevgilerrr :)
ayyy az kaldı iğdeçiçeğimin duasını kaçırıyodum...ben Mrvninde duasını tamamladım..ve sbh yolda iğdeçiçeğimin duasına başlamıştım..işe gelene kdr 200 tane okumuştum..
Ama canım arkadaşımın içine doğmuş..listedeyim :=)
ayyy sizleri seviyorum canlar...Tuğbanın listesine yazın benii:)
haydinn gençleerrrr kolayyy gelsin:)
''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
5-Toprak : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)
6-Duckling : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)
7- Berkuncan : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)
Arkadaşlar 7. listeyi de tamamladık biiznillah...
Kızlar maşallah dualara kaptırdınız kendinizi belirti aramaya fırsatınız olmuyo heralde,artık kendinizi dinlemiyorsunuz inşaallah bu arada gelir bebişleriniz
Kızlar maşallah dualara kaptırdınız kendinizi belirti aramaya fırsatınız olmuyo heralde,artık kendinizi dinlemiyorsunuz inşaallah bu arada gelir bebişleriniz
İğdeçiçeğimi yarıladım, tuğbayı kaçırmışım( bundan sonraki arkadaşa beni eklemeyi unutmayın kızlar. Öpüldünüz hepiniz.
başucumda küçük not defteri...üzerinde nickler var..karşılarında sayılar,tikler:) bu hafta sonu odadan odaya öyle gezdim haaa bide elimde tesbihh..
yaaa ,inanın wc gittim bir ara bi baktım cebide pembe püsküllü bişey sallanıyoo..laa ne oluyo derken bi baktım tesbihhh:) Töbe töbe dedim hemn çıktımmm:)
aynı ben de öyleyim sayılılar tikler her nicke ayrı kağıt :) dilimde dua hep
bende adetim geçeli 18-20 gün oldu. adet olcak gibi oluyorum tamam bugün olcam diyorum ama yok olmuyorum sonra geçiyo sonra tekrar tamam bugün olcak diyorum gerçekten adet olcak gibi oluyorum ama yok testlerim negatif.:95:
canımm kan değerine baktırdınmı...
Canım doğum kontrol hapı ile korunuyorduysanız onun içinde gecikme yaşayabilirsin bu kadar uzun gecikmen normal değil bir doktora çık benceyok canım illa idrarda çıksın da gideyim dedim. belki normal bi gecikmedir dedim. yani istiyorum hamile kalmayı tabiki ama bu ay beklemiyoduk hiç çünkü korunmayı zamansız bıraktık. adete çok yakın.