Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

güzel haftalar diliyorummm herkese sevgilerrr :)
ayyy az kaldı iğdeçiçeğimin duasını kaçırıyodum...ben Mrvninde duasını tamamladım..ve sbh yolda iğdeçiçeğimin duasına başlamıştım..işe gelene kdr 200 tane okumuştum..
Ama canım arkadaşımın içine doğmuş..listedeyim :=)
ayyy sizleri seviyorum canlar...Tuğbanın listesine yazın benii:)

haydinn gençleerrrr kolayyy gelsin:)

Sağol canım benim,darısı başına olsun inşaallah

tuğba için beni de yaz canım bu listeye

günayyydın kızlarrrr hayırlıııı haftalarr olsun hepimizeeee
Canım benim tuba için benide yazınnn

canım seni çok iyi anlıyorum benim çalıştığım kurumda da patlama var şu anda 12 hamile var, benimle birlikte düşünmeye bşalyan arkadaş geçen hafta doğum iznine çıktı, ama bu bir sınav sonuçta Rabbim bu sınavı atlatmayı nasip etsin inşallah :)))

Canım benim Rabbm sana tez zamanda kucağına almayı bizlere de haber almayı nasip etsin :)

ablacım iyi olduğuna çok sevindim, kendine dikkat et aman ha :)))

Allah razı olsun ablacım ağzına yüreğine sağlık :)
İĞDEÇİÇEĞİ İÇİN DUA SIRALAMASI

1-iKİZLER
2-İĞDEÇİÇEĞİ,
3-BERKUNCAN
4-LAVİNİA
5-DUCKLİNG
6-ANATOLYA
7-TUĞBA
Herkesinkini şimdiden Allah kabul etsin.

yaa iğdeçiçeğime bende okuyacaktım kaçırdım mı ((((

beni de yazın canlarım kendiminkini bitirdim tuğbaya başlarım :)))

mrvbcim ben senin 2. 1000 'i tamamladım canım.Allah kabul etsin inşaAllah!.. Amin!.. :)))

ayyy canım benim Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık :)

canım benim Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık :)))

''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...’' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin..." Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş. 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen, Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından, bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...
Arkadaşlar duamız ve açıklaması bu. Şimdi ben diyorumki dağıtalım hemen, beklemeyelim ve geç kalmayalım Allah'ın izni ile.ilk önce ikizlerimiz için dua edelim hep beraber. 7000 defa okunacak, 7 kişi 1000'er tane alırsa hemen tamamlanır. Abdestli okumak en güzeli, ama abdestsiz de okunabilir. Öncelik regl (adet) olmayanlara dağıtalım, eğer sayıyı tamamlayamazsak regl olanlardan destek alalım.
Okumak isteyen listeye kendini eklesin lutfen. Allah güzel gönüllerinize göre en hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin!!!

TUGBAMIZ EN KISA VE EN HAYIRLI ZAMANDA ANNE OLABİLMESİ İÇİN DUA LİSTESİ ÇARŞAMBA gününe kadar okunacak :)))

Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ

TUGBAMIZ İÇİN DUA LİSTESİ
1-igdecicegi : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)
2-Nartanesiii : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)
3-Anatolya : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)
4-Tugba1989 : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)
5-Toprak : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)
6-Duckling : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)
7- Berkuncan : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)

Arkadaşlar 7. listeyi de tamamladık biiznillah...

Allah razı olsun canlarım benim. Allah'im hepimizin gönlüne göre versin. Cok duygulandirdiniz beni bu arada ben igdecicegimin duasini bitirdim. Hepiniz hakkinizi helal edin canlarim benim

Kızlar maşallah dualara kaptırdınız kendinizi belirti aramaya fırsatınız olmuyo heralde,artık kendinizi dinlemiyorsunuz inşaallah bu arada gelir bebişleriniz

Kızlar maşallah dualara kaptırdınız kendinizi belirti aramaya fırsatınız olmuyo heralde,artık kendinizi dinlemiyorsunuz inşaallah bu arada gelir bebişleriniz

nisanbucum biliyomusun aynı şeyi bugün ben de düşündüm :) kaptırdık gidiyoruz dualara

İğdeçiçeğimi yarıladım, tuğbayı kaçırmışım ( bundan sonraki arkadaşa beni eklemeyi unutmayın kızlar. Öpüldünüz hepiniz.

Yok yok sen bak bekle 2 hafta sonra gör belirtileri birçoğumuzun dönemleri birbirine çok yakın bu ayy seyreyle gümbürtüyü

Nisancımm evet ; :) tahminlerime göre kızlarla yaklaşık aynı dönemlerde regl olduk bu ay...Sen şimdi Bidahaki aya gör biziiii:) hele bir 3 -3,5 hafta geçsin başlarızz belirtilere:)

Sanırım bir İğdeçiçeğimiz var..O ne alemde şu an bilmiyorum İnşallahh Şubatı ayı içeridinde gzüel bir haber alırız ondan:)

Kızlar bu arada gerçekten Dua işi öyle bir bilinçaltıma girdiki benim:) ikii gün önce eşim sbh namazına kalktı ben tabi mazeretli olduğumdan duydum sesini kalkamadım ama yarı uykulu halde Ezanı duyuyorum ve Dua etmeye çalışıyorum bir tarafdan..görmeliydiniz halimi..

Bu sabahta İğdeçiçeğini duasını sayıklayarak uyandım:) rüyamı tam hatırlamayamıyorum ama onun dua sırasıydı..İğdeçiçeğinide gördüm :) hararetle duasını tamamlıyoduk:) Yaaaa kızlar..bende durumlar böyle güzel şeyler olucakkkk güzellll...

başucumda küçük not defteri...üzerinde nickler var..karşılarında sayılar,tikler:) bu hafta sonu odadan odaya öyle gezdim haaa bide elimde tesbihh..
yaaa ,inanın wc gittim bir ara bi baktım cebide pembe püsküllü bişey sallanıyoo..laa ne oluyo derken bi baktım tesbihhh:) Töbe töbe dedim hemn çıktımmm:)

Aynen canım aynen tuvalette falan mırıldanırken yakalıyorum kendimii allahım duyacak sesimizi inşallahhhh

aynı ben de öyleyim sayılılar tikler her nicke ayrı kağıt :) dilimde dua hep

bende adetim geçeli 18-20 gün oldu. adet olcak gibi oluyorum tamam bugün olcam diyorum ama yok olmuyorum sonra geçiyo sonra tekrar tamam bugün olcak diyorum gerçekten adet olcak gibi oluyorum ama yok testlerim negatif.:95:

canımm kan değerine baktırdınmı...

yok canım illa idrarda çıksın da gideyim dedim. belki normal bi gecikmedir dedim. yani istiyorum hamile kalmayı tabiki ama bu ay beklemiyoduk hiç çünkü korunmayı zamansız bıraktık. adete çok yakın.
Canım doğum kontrol hapı ile korunuyorduysanız onun içinde gecikme yaşayabilirsin bu kadar uzun gecikmen normal değil bir doktora çık bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…