Kızlaaaarrrrr maşallahhh size ne yapmışsınız öyle yaa.hafta sonu bir gittim baya arkadaşa okunmuş maşallah. hem sevindim hem dualara katılamadığım için üzüldüm. Benim için okuyan, okuyamayan herkesten Allah razı olsun kızlarr. çok duygulandım gerçekten.Bu kadar güzel yürek nasıl da toplanmış bir yerde . Rabbim bizlerin dualarını görür, içimizden birinin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder inşallahhh. ben daha yeni geldim eve. şöyle bir geçmişi okudum. berkunumun, ikizler ablamın ve mervemin duaları bitmiş.ben de ikizler ablama okumuştum Rabbim kabul eder inşallahhh. ben de yarına anca okuyabilirim kendiminkini. ve iğde çiçeğimin listesine tabi ki beni de ekleyin 1000 tane. hepinizi çok ama çok seviyorum. iyiki varsınız
tü tütütü maşallah tatlım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
heyy maşallahh kuzuma. hiç meraklandırmadan gösterivermiş cinsiyetini ana, babasına. ama ben demiştim sana cinsiyeti belli olabilir diye . Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah nisanbucuğum
249 degerim kizlar
tü tütütü maşallah tatlım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
Bizzz geldik Kızlar maşallah badem şekerimizin gelişimi çok iyi ense kalınlığı ve burun kemiği herşeyi iyi dedi görmelisiniz yaa eli ayağı bi hareketli amuda kalkmış yaramaz tepe taklak duruyo veeeee kim bana gelin kız yetiştiriyo :123:aslan parçası geliyo kızlarben daha bişey sormadan erkek dedi nee dedim kesin söylemek istemiyorum ama erkeğe benziyo dedi bu kadar hareketli olmasıkemik yapısı dedi vee sizler için resmimizide koyuyorummaşallah diyin emi teyzeleri Eki Görüntüle 634625
heyy maşallahh kuzuma. hiç meraklandırmadan gösterivermiş cinsiyetini ana, babasına. ama ben demiştim sana cinsiyeti belli olabilir diye . Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah nisanbucuğum