- 12 Nisan 2017
- 79
- 30
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bestemsu94
-
Unutmuşum heyecandan.Koydum resmi bakıp görüşünü yeniden paylaşır mısın?Resim yok..
Adetin geçti mi
Çizgi görünüyor ,Unutmuşum heyecandan.Koydum resmi bakıp görüşünü yeniden paylaşır mısın?
Ya aslında ben adet oldum düm.Eşim israr etti adet olsan bile test yap diye.Adetliyken test yaptım pozitif çıktı.Test mi bozuk diye tekrar bugün yaptım yine 2.silik çizgi çıktı.Bir bakarmısınız bu test de pozitif mi?Bence de pozitif tebrik ederim tekrar test yaptınızmı ve nekadar gecikti acaba,
Ya aslında ben adet oldum düm.Eşim israr etti adet olsan bile test yap diye.Adetliyken test yaptım pozitif çıktı.Test mi bozuk diye tekrar bugün yaptım yine 2.silik çizgi çıktı.Bir bakarmısınız bu test de pozitif mi?Adetliyken nasıl olur hamile kala bilir miyim?Çizgi görünüyor ,
Hemen mi çıktı.
Bence kan testi en kesin sonuç,
Eki Görüntüle 2182095
Ya aslında ben adet oldum düm.Eşim israr etti adet olsan bile test yap diye.Adetliyken test yaptım pozitif çıktı.Test mi bozuk diye tekrar bugün yaptım yine 2.silik çizgi çıktı.Bir bakarmısınız bu test de pozitif mi?
Bebeğiminiz olmasını çok istiyorum yaAdetliyken nasıl olur hamike kala bilir miyim
Orda silik bir çizgi gözüküyor ama adet olmuşsunuz hiç başıma gelmedi bence dikkatlice kafaya takmadan bir sonraki ay da belli olur herşey Rabbim gönlünüze göre versin bende 2. İçin 5 yıldır bekliyorum ama adetim 23 gümde bir olur oldu bu duruma göre de 4 gün geçtikti napıcağımı bilemiyorum 23 gümde bir adet hiç olmadım
Olabilir canım. Ama kesin sonuç için kan ver. Olmasaydı ikinci testte çıkmazdi..Ya aslında ben adet oldum düm.Eşim israr etti adet olsan bile test yap diye.Adetliyken test yaptım pozitif çıktı.Test mi bozuk diye tekrar bugün yaptım yine 2.silik çizgi çıktı.Bir bakarmısınız bu test de pozitif mi?Adetliyken nasıl olur hamile kala bilir miyim?Eki Görüntüle 2182096
İşte o 2. çizgi silik bile olsa hamileliği göstermez mi?Ne düşünüyorsunuz?Adet gördüğüm halde hamile ola bilir miyim?Adet olduğumu söylemesem bu test için pozitif dermiydiniz?Orda silik
Ayy inşallah öyledir canım ya.Adetimin bitmesini bekliyorum.Bitsin yine test yapıcam.Pozitif çıkarsa kan testi yaptırıcam.Bu 2. Yaptığım test pozitif dimi?Olabilir canım. Ama kesin sonuç için kan ver. Olmasaydı ikinci testte çıkmazdi..
Adetin bitmesini bekleme. Hemen yaptır..Ayy inşallah öyledir canım ya.Adetimin bitmesini bekliyorum.Bitsin yine test yapıcam.Pozitif çıkarsa kan testi yaptırıcam.Bu 2. Yaptığım test pozitif dimi?
Galiba bekleyemiycem.Sonuçları buraya yazıcamAdetin bitmesini bekleme. Hemen yaptır..
Bende merakla bekliyorum canım hayırlısı olsun inşallahGaliba bekleyemiycem.Sonuçları buraya yazıcam
Amin canım inşallahBende merakla bekliyorum canım hayırlısı olsun inşallah
Mutlaka yaz canım. Hakkında hayırlısı olsunGaliba bekleyemiycem.Sonuçları buraya yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?