• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu test pozitif mi??

Eki Görüntüle 2182009 Eki Görüntüle 2182008 kızlar bir bakar mısınız?Bu test pozitif mi?
Dün yaptım bu testi biraz daha silikdi.Bu sabah baktım koyulaşmış.Bir de sol göğüsümde uc kısımlarına doğru batmalar oluyor ara ara.Sizce hamile miyim?
Üzgünüm ama kimyasal gebelik yaşıyorsun kendim geçen ay yaşadığım için biliyorum adet olmuşsun zaten yerleşme kanaması bu kadar yoğun olmuyo onuda ilk hamileliğimden biliyorum yarın ya kan test yaptır ya testi tekrarla koyulaşma olmuyorsa hiç heveslenme benim hevesim kursağımda kaldı çok kötü bi duygu ne yazıkki

Üzgünüm ama kimyasal gebelik yaşıyorsun kendim geçen ay yaşadığım için biliyorum adet olmuşsun zaten yerleşme kanaması bu kadar yoğun olmuyo onuda ilk hamileliğimden biliyorum yarın ya kan test yaptır ya testi tekrarla koyulaşma olmuyorsa hiç heveslenme benim hevesim kursağımda kaldı çok kötü bi duygu ne yazıkki
Şöyle birşey oldu.Normalde 1hafta adet olduğum halde bu ay 3 gün sürdü

Canım kanaman çok mu? Eger azsa üstüne görüyorsun yada yerlesme kanasi olabilir. Ben senin yerinde olsam bir hastaneye gider kan testi yapardım ne olur ne olmaz
Şöyle ki ben 1 hafta adet görüyordum.Ama bu ay 3gün sürdü.Baya adet kanaması gibi oldu ilk 2 gün.3.gün kahve rengi lekeler şeklinde oldu.Akşamdan beri tamamen kesildi

Şöyle ki ben 1 hafta adet görüyordum.Ama bu ay 3gün sürdü.Baya adet kanaması gibi oldu ilk 2 gün.3.gün kahve rengi lekeler şeklinde oldu.Akşamdan beri tamamen kesildi
Bak mesela bu durumda kesinlikle doktora gitmelisin çünkü tesadüf olamaz 7 gün süren adetin 2-3 gün sürüp idrar testin positif olması.

Şöyle birşey oldu.Normalde 1hafta adet olduğum halde bu ay 3 gün sürdü
İnşallah canım yerleşme kanamasıdır ama benim ilk hamileliğimde adet günümde kahverengi lekelenme tarzı oldu yerleşme kanamasıymış meğer sağlıklı kızım var çok şükür ama geçen ay adetim 1gün geçti ve gece testim seninkinden daha belirgin pozitifti sabahına adet oldum 3 gün normal adet gibi 3 gün 1-2 damla lekelenme halinde geçirdim ama sen temizlendim diyorsun umarım kopkoyu pozitifin olur acillerde bakıyor kana istersen baktır kanaman devam ederse ilaç veriyorlar sanırım durdurmak için

Adetime 8 gun kala yapmistim yani 2 gun once bu sekilde cikti bugun tekrar yaptim onun resmini cekmedim bisey goremedim bugunkunde neden ki ?

Eklentiler

• 64DF8C75-527A-47D3-BA23-F82E4BFD20E0.jpeg
    64DF8C75-527A-47D3-BA23-F82E4BFD20E0.jpeg
    98,5 KB · Görüntüleme: 316
Cizgi yok cnm. O ikinci cizginin golgesi. Gebelikte o cizginin pembe yada kirmizi olmasi gerekiyor. Madem adet olmussun bu yumurtalama gününü degerlendir, insallah bu ay hayirlisiyla kalirsin:dua::KK200:

Back