- Konu Sahibi Bestemsu94
Benim silik çizgi 3.5 yaşında ama ben adet olmamıştım Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzgünüm ama kimyasal gebelik yaşıyorsun kendim geçen ay yaşadığım için biliyorum adet olmuşsun zaten yerleşme kanaması bu kadar yoğun olmuyo onuda ilk hamileliğimden biliyorum yarın ya kan test yaptır ya testi tekrarla koyulaşma olmuyorsa hiç heveslenme benim hevesim kursağımda kaldı çok kötü bi duygu ne yazıkkiEki Görüntüle 2182009 Eki Görüntüle 2182008 kızlar bir bakar mısınız?Bu test pozitif mi?
Dün yaptım bu testi biraz daha silikdi.Bu sabah baktım koyulaşmış.Bir de sol göğüsümde uc kısımlarına doğru batmalar oluyor ara ara.Sizce hamile miyim?
Şöyle birşey oldu.Normalde 1hafta adet olduğum halde bu ay 3 gün sürdüÜzgünüm ama kimyasal gebelik yaşıyorsun kendim geçen ay yaşadığım için biliyorum adet olmuşsun zaten yerleşme kanaması bu kadar yoğun olmuyo onuda ilk hamileliğimden biliyorum yarın ya kan test yaptır ya testi tekrarla koyulaşma olmuyorsa hiç heveslenme benim hevesim kursağımda kaldı çok kötü bi duygu ne yazıkki
Canım kanaman çok mu? Eger azsa üstüne görüyorsun yada yerlesme kanasi olabilir. Ben senin yerinde olsam bir hastaneye gider kan testi yapardım ne olur ne olmazŞöyle birşey oldu.Normalde 1hafta adet olduğum halde bu ay 3 gün sürdü
Şöyle ki ben 1 hafta adet görüyordum.Ama bu ay 3gün sürdü.Baya adet kanaması gibi oldu ilk 2 gün.3.gün kahve rengi lekeler şeklinde oldu.Akşamdan beri tamamen kesildiCanım kanaman çok mu? Eger azsa üstüne görüyorsun yada yerlesme kanasi olabilir. Ben senin yerinde olsam bir hastaneye gider kan testi yapardım ne olur ne olmaz
Bak mesela bu durumda kesinlikle doktora gitmelisin çünkü tesadüf olamaz 7 gün süren adetin 2-3 gün sürüp idrar testin positif olması.Şöyle ki ben 1 hafta adet görüyordum.Ama bu ay 3gün sürdü.Baya adet kanaması gibi oldu ilk 2 gün.3.gün kahve rengi lekeler şeklinde oldu.Akşamdan beri tamamen kesildi
Bence de..Tesdüf olamaz bu durum.Gidicem doktora bakalım sonuc nasık olacakBak mesela bu durumda kesinlikle doktora gitmelisin çünkü tesadüf olamaz 7 gün süren adetin 2-3 gün sürüp idrar testin positif olması.
İnşallah istediğin bir sonucu alırsın. Lütfen bizi de haberdar et.Bence de..Tesdüf olamaz bu durum.Gidicem doktora bakalım sonuc nasık olacak
İnşallah canım ya inşallah.Mutlaka sonucu buraya yazıcamİnşallah istediğin bir sonucu alırsın. Lütfen bizi de haberdar et.
İnşallah canım yerleşme kanamasıdır ama benim ilk hamileliğimde adet günümde kahverengi lekelenme tarzı oldu yerleşme kanamasıymış meğer sağlıklı kızım var çok şükür ama geçen ay adetim 1gün geçti ve gece testim seninkinden daha belirgin pozitifti sabahına adet oldum 3 gün normal adet gibi 3 gün 1-2 damla lekelenme halinde geçirdim ama sen temizlendim diyorsun umarım kopkoyu pozitifin olur acillerde bakıyor kana istersen baktır kanaman devam ederse ilaç veriyorlar sanırım durdurmak içinŞöyle birşey oldu.Normalde 1hafta adet olduğum halde bu ay 3 gün sürdü