Bu test geçersiz mi acep ?

Allah biliyor ya içimi çok çaresiz hissediyorum tüp bebek denemelerimiz olumsuz geçti ve dondurulmuş embriyolar bitti. Memelerimde kist varmış bir dünya dolusu fibroadenomlar falan da, tekrar hormonlu ilaçlar alasım yok korktum. Eşim desen sigarayı bile bırakamadı bi nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım bilmiyorumdenemediğimiz kür de kalmadı. İdrar testi kan testi geç gelen adet bunaldımmm

Rabbim önce Şafi ismi ile şifa versin inşallah. Sonra gönlündekini hayırlı kılarak nasip etsin.Gerçekten bu süreç insanı eritip bitiren bir süreç. Eşler bu konularda biraz daha gevşek davranıyor maalesef. Bu da insanın psikolojisini yerle bir ediyor zaten çok iyi bir psikoloji de kalmıyor insanda.Dua etmekten başka bir şey yapamıyoruz bazen..

Amin canm. Çok dua ederim ama işte vakti var heral ya da hiç olmayacakiyi geceler canm, ben biraz ağlayıp uykuya dalcam. Eşimle de gerildik sigara mevzusuna. Uyusam iyi olur yoksa daha da sarcam adama.

Sanırım fazla idrar damlatmissin canım dağılmış olabilir...bu yüzden belli değil yol gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…