Bu test geçersiz mi acep ?

26sever

# 26 Nisan 2018 # Geldi gönlümün efendisi
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
528
611
36
Merhaba arkadaşlar , reglim 1gün geçti, sabah yaptığım test böyle çıktı pozitif mi negatif mi geçersiz mi bilemedim. Cevaplar için şimdiden teşekkür. Yarına kadar meraktan çatlamak üzereyim de

Test bozuk canim fazla idrar damlatmis olabilirsin

Ben de şimdç benzer bir testle karşılaştım. Bugğn gecikmemin 2. Günü. Ben döktüm kaptan o damlatın dediği yere.

Eklentiler

• IMG_9507.JPG
    21,2 KB · Görüntüleme: 1.452
  • IMG_9508.JPG
    17,1 KB · Görüntüleme: 1.684
Ben de şimdç benzer bir testle karşılaştım. Bugğn gecikmemin 2. Günü. Ben döktüm kaptan o damlatın dediği yere.

Bu test pozitif görünüyor canım bir de kan testi yapip teyid et istersen

Buarada ben dün gece adet oldum adetim bir gün gecikse heyecandan yerimde duramam testin bozuğu denk gelir yada uykulu fazla damla kaçırırım böyle şeyler olur umut ederim daha çok yıkılırım ağlıyorum her kırmızıyı gördüğümdeiçimde birşeyler tıkandı gibi nefes almakta zorlanıyorumcanım çoookk sıkkın çoooookkk

Moralini böyle yerlere serme.Bak ben çocuk konusunda çooook sıkıntı çekmiş biri olarak söylüyorum bunu ; moral çok ama çok önemli.Odak noktan o olmasın.Çok kafaya takıp üzülünce o hormonlar var ya alt üst oluyor.Tevekkül et bekle. Rabbim inşallah hayırlısı ile gönlüne göre nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…