Yarın, sabah idrarıyla yapayım da kafam karışmasın yine diyorumBozuk gibi geldi bana arkadaşım. İstersen nöbetçi eczaneden 1 tane daha al yap.
4 damla diyordu 5 damlattım galiba sabah uykulu uykulu..neysem yrn ola hayır olaTest bozuk canim fazla idrar damlatmis olabilirsin
4 damla diyordu 5 damlattım galiba sabah uykulu uykulu..neysem yrn ola hayır ola
Yarın, sabah idrarıyla yapayım da kafam karışmasın yine diyorumbana da geçersiz gibi geliyor.
Yıkadım aynı canmTesti yikasana bi canim nasil gorunecek?
Amin..isteyen bekleyen herkesi kavuştursun yavrusunaO fark etmiyor canım. şimdi de yapsan olur. Hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlüne göre versin..
Amin..isteyen bekleyen herkesi kavuştursun yavrusuna
Ben de şimdç benzer bir testle karşılaştım. Bugğn gecikmemin 2. Günü. Ben döktüm kaptan o damlatın dediği yere.
Bu test pozitif görünüyor canım bir de kan testi yapip teyid et istersen
Güzel haberlerini aliriz insallah :)Kan verdim bekliyorum şu an.
:) 23.27 çıktı değerim. Perşembe yeniden bakacak artmış olmazsa kimyasaldır dedi.Güzel haberlerini aliriz insallah :)
:) 23.27 çıktı değerim. Perşembe yeniden bakacak artmış olmazsa kimyasaldır dedi.
:) 23.27 çıktı değerim. Perşembe yeniden bakacak artmış olmazsa kimyasaldır dedi.
İnşallah devam eder de sağlıkla kucağına alırsın canm:) 23.27 çıktı değerim. Perşembe yeniden bakacak artmış olmazsa kimyasaldır dedi.
Buarada ben dün gece adet oldumadetim bir gün gecikse heyecandan yerimde duramam testin bozuğu denk gelir yada uykulu fazla damla kaçırırım böyle şeyler olur umut ederim daha çok yıkılırım ağlıyorum her kırmızıyı gördüğümde içimde birşeyler tıkandı gibi nefes almakta zorlanıyorum canım çoookk sıkkın çoooookkk