bu tanışma isteği sahiden tuhaf mı? yoksa bana mı öyle geldi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ortada garip bir durum yok, amcanızın arkadaşı olduğu için araya onu sokmuş, diğer türlüsü ayıp olur diye düşünmüş olabilir.
Amcanızın arkadaşı diye mi büyük gibi geldi size bilmiyorum ama yaşlar gayet uygun aslında.

Ama sonuç olarak sizde herhangi bir his uyanmadiysa uyanmamıstır. Ona yapılacak birşey yok.

Ben de aynı şeyi düşündüm

Gayet normal bir sey neden abes olsun ki.Siz de pek kucuk degilsiniz,aranizda oyle aman aman bir yas farki da yok.Begenmediyseniz yok der gecersiniz,abartacak bir durum degil.

x yakışıklı değil arkadaşlar, boşa açılmış bir konu. dağılalım.
Ya bu çok göreceli bişey, kerametin yakışıklılıkta olmadığını bilecek yaştayım
Hiç o açıdan düşünmediğim biri olduğu için, amcamla yaşıt olduğu için, amcamın yakın dostu olduğu için abi gibi hissettim. Hadi abi kısmını pas geçelim öyle veya böyle çekim duymadım. Her yakışıklıya yükselmiyoruz sonuçta

ay ben yükselirim ehehe herşey gönlünüzce olsun beğenmediyseniz konu kapanmıştır zaten

Yaş rakamsal anlamda büyük değil tabii ki ama amca arkadaşı olması, belki tüm aileye kol kanat germek için uğraşması, belki ortamdaki olgun konuşmaları abi gibi hissetmeme neden olmuş olabilir. Büyükten ziyade sahiden abi gibi ya, cidden öyle. Hani böyle sıkıntılı ortamlarda olgun birine ihtiyaç duyarsın, bu adam tam da o. Umarım gönlüne göre biriyle mutlu olur ne diyebilirim

Yok vallahi abi o benim için ya. Yaştan dolayı demiyorum sonuçta insanın öz abisiyle de arasında 1-2 yaş olabilir çok normal. Benim için o bir abi ve öyle de kalacak

Burada saldırgan tavırla yazanları umursamayın. Toksik insan çok maalesef. Durduk yere laf sokup sataşan tipler. Yanıt bile vermeyin.

Adamın tanışmak isteme şekli çok normal ve usulüne uygun. Amcanıza niyetinin ciddi olduğunu belirtip efendi şekilde sizinle tanışmak istemiş. Aklı başında biri belli ki. Asıl mesele şu: Siz hiç o gözle bakmamışsınız. Demek ki içiniz almayacak. O nedenle boşverin. Uygun bir dille reddedersiniz. Olgunlukla karşılayacak biri olduğunu tavrından sezmek mümkün.

Hersey olmasi gerektigi gibi ilerlemis size neden garip geldi yas farki cok normal tanismak istemeside normal ve amcanizin tanidigi oldugu icn tabiki once ona soylemesi uygun olurdu oda oyle yapmis siz biraz garipsiniz bence

Hersey olmasi gerektigi gibi ilerlemis size neden garip geldi yas farki cok normal tanismak istemeside normal ve amcanizin tanidigi oldugu icn tabiki once ona soylemesi uygun olurdu oda oyle yapmis siz biraz garipsiniz bence
Hemen bir harekete bakarak garip ilan edildim ya pes.
Hareketin garip olmasıyla insanın garip olması arasında fark vardır.
Bişeyi garip bulmak farklıdır. Olabilir, bana garip gelir ötekine gelmez. Ama siz bi garipsiniz demek??
Keşke hemen böyle yaftalamasaydınız.

Teşekkürler gerçekten hiç o gözle bakmadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…