- 29 Mayıs 2021
- 13.119
- 85.071
- 36
Ben de aynı şeyi düşündümKonularınla ve yorumlarınla seni tanıdığım kadarıyla böylesi bi olaya şaşırman beni şaşırttı doğrusu. Bence sen x den hoşlanmadığın için garip geldi. Yoksa çok olağan bir istek bu şekilde tanışmak istemesi
Gayet normal bir sey neden abes olsun ki.Siz de pek kucuk degilsiniz,aranizda oyle aman aman bir yas farki da yok.Begenmediyseniz yok der gecersiniz,abartacak bir durum degil.kızlar merhaba.
en küçük amcam 35-36 yaşlarında, evli. geçenlerde bir aile büyüğümüzün sağlığıyla alakalı bir durumda, amcamın çok yakın bir arkadaşı var (ismi x olsun) çok yardımcı oldu. neredeyse her işimize koştu falan, bizde araba yok onda araba olmasının avantajını da kullanarak epey yardımcı oldu. ben bu x ile 2 kere falan aile ortamında denk geldim, sadece merhabalaştık tokalaşarak. bire bir muhabbetimiz hiç olmadı. her iki ortamda da başka boş yer olmadığı için aynı koltukta yan yana oturduk sadece, hepsi bu. onda da dip dibe değildik arada mesafe vardı. konuşmayı çok seven biri zaten genelde o anlattı millet dinledi öyle diyeyim. neyse bu hastalık durumu düzeldi, bir daha x ile aynı ortamda denk gelmedik. geçen gün amcamlarlaydım, amcam bana x ile alakalı bazı sorular sordu. "hep bahsettiğim x bu işte, çok iyi biri, işi gücü düzgün vs" falan dedi. iyi dedim geçtim. ne düşünüyorsun hakkında dedi sonra, şaşırdım, ne düşünebilirim amca, yardım etti sağolsun, hepsi bu dedim. dün yine aile ortamındaydık, amcam bi ara bana "ya x seninle bi tanışmak istiyor, sen de istersen sizi görüştürebilirim (x iş sebebiyle sık sık şehir dışına gidip geliyor her zaman müsait değil) çok iyi çocuktur, öyle gezip tozacak biri değil ciddi düşünür yani" falan dedi ben şaşırdım. "amca ben onu bi abi olarak kabul ettim seninle yaşıt sonuçta" dedim. peki sen bilirsin dedi konu kapandı. tuhafıma gitti kızlar yani adamla ne bi göz göze bakışma ne farklı bir elektrik asla olmadı aramda. ben 29 yaşındayım bu arada, evlilik gibi bir düşüncem yok. hayatımda kimse de yok. ama sadece 2 kez gördüğüm ve abi gibi düşündüğüm biriyle alakalı böyle bişey duymak beni şaşırttı. sizce normal mi? bir de madem tanışmak istiyor kendisi bi adım atabilirdi neden insan araya başkasını sokar ki? başıma ilk kez gelmiyor birinin benimle tanışmak için araya birini sokması durumları ama amca arkadaşı olunca insan bi garip oluyor. ben şimdi bu x ile tekrar aynı ortama girmek istemem mesela, denk gelmek dahi istemem. bir de kimse bana kızım senin hayatında biri var mı diye de sormuyor dan diye x seninle tanışmak istiyor nedir? bende mi gariplik var?
Ya bu çok göreceli bişey, kerametin yakışıklılıkta olmadığını bilecek yaştayımx yakışıklı değil arkadaşlar, boşa açılmış bir konu. dağılalım.
ay ben yükselirim ehehe herşey gönlünüzce olsun beğenmediyseniz konu kapanmıştır zatenYa bu çok göreceli bişey, kerametin yakışıklılıkta olmadığını bilecek yaştayım
Hiç o açıdan düşünmediğim biri olduğu için, amcamla yaşıt olduğu için, amcamın yakın dostu olduğu için abi gibi hissettim. Hadi abi kısmını pas geçelim öyle veya böyle çekim duymadım. Her yakışıklıya yükselmiyoruz sonuçta
Yaş rakamsal anlamda büyük değil tabii ki ama amca arkadaşı olması, belki tüm aileye kol kanat germek için uğraşması, belki ortamdaki olgun konuşmaları abi gibi hissetmeme neden olmuş olabilir. Büyükten ziyade sahiden abi gibi ya, cidden öyle. Hani böyle sıkıntılı ortamlarda olgun birine ihtiyaç duyarsın, bu adam tam da o. Umarım gönlüne göre biriyle mutlu olur ne diyebilirimOrtada garip bir durum yok, amcanızın arkadaşı olduğu için araya onu sokmuş, diğer türlüsü ayıp olur diye düşünmüş olabilir.
Amcanızın arkadaşı diye mi büyük gibi geldi size bilmiyorum ama yaşlar gayet uygun aslında.
Ama sonuç olarak sizde herhangi bir his uyanmadiysa uyanmamıstır. Ona yapılacak birşey yok.
Yok vallahi abi o benim için ya. Yaştan dolayı demiyorum sonuçta insanın öz abisiyle de arasında 1-2 yaş olabilir çok normal. Benim için o bir abi ve öyle de kalacakArada Amca oldugu icin araya onu sokmus, ki gayet saygili bir davranis, yas farki da cok yok. Valla pazardan elma secmeye benzemiyor, iyisi zor bulunuyor iyi adamlarin. Tanis bence :)
Ayrica hicbirseye de mecbur degilsin, en kotu 2 yemek yersin olur biter.
Hemen bir harekete bakarak garip ilan edildim ya pes.Hersey olmasi gerektigi gibi ilerlemis size neden garip geldi yas farki cok normal tanismak istemeside normal ve amcanizin tanidigi oldugu icn tabiki once ona soylemesi uygun olurdu oda oyle yapmis siz biraz garipsiniz bence
Teşekkürler gerçekten hiç o gözle bakmadım.Burada saldırgan tavırla yazanları umursamayın. Toksik insan çok maalesef. Durduk yere laf sokup sataşan tipler. Yanıt bile vermeyin.
Adamın tanışmak isteme şekli çok normal ve usulüne uygun. Amcanıza niyetinin ciddi olduğunu belirtip efendi şekilde sizinle tanışmak istemiş. Aklı başında biri belli ki. Asıl mesele şu: Siz hiç o gözle bakmamışsınız. Demek ki içiniz almayacak. O nedenle boşverin. Uygun bir dille reddedersiniz. Olgunlukla karşılayacak biri olduğunu tavrından sezmek mümkün.
Boşver kocayı.calis,ye,iç,gez eğlen.en güzeliBu devirde bir koca kolay mı yetişiyor, kolay mi bulunuyor?
Ay bence de hdhdhxBoşver kocayı.calis,ye,iç,gez eğlen.en güzelikimseye de hesap vermek yok.oohhh
Hayır.Tanışma isteğini geç. Sen adamdan hoşlandın mi?
Koca meraklısı birine verebiliriz bizim abiyiBu devirde bir koca kolay mı yetişiyor, kolay mi bulunuyor?