- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Yaşla alakalı bir mesele yok aslında.Adamın yönteminde sıkıntı yok. Ortak tanıdık vasıtasıyla ulaşmış. 29-36 çok da büyük bir yaş farkı değil. Bence kendinizi tartın. Hoşlandıysanız şans verilebilir. Ama şuraya kocaman AMAAAA yazayım :) Aile yapınızı aklınızda çok iyi tartın. Çünkü görüşürseniz bu evliliğe yönelik olacak. Yakından tanıyınca istemezseniz size baskı yaparlar mı, aile çevresinde laf söz olursa rahatsız olur musunuz? Bunları çok iyi tartın.
Yok kusur aramıyorum ya, olumsuz bişey düşünmüyorum ama olumlu da değilim nötrüm yani. Ben bir insanı en başından ne olarak kodlamışsam benim için odur sonradan değişmez. Hiçbir paylaşımımın olmadığı birine bu gözle bakamıyorum. Ha arkadaş ortamında tanışmış olsam farklı ama aile ortamı bu konularda pek benlik değil.29a 35-36 gayet normal bir yaş. Ben anlattıklarınızda hiçbir tuhaflık göremedim. Amcanız söylemiş tanışmak istiyor diye erkek arkadaşınız varsa benim erkek arkadaşım var diye siz söylersiniz veya söylemek istemiyorsanız yok istemiyorum der çıkarsınız işin içinden. Amcanızın size giriş cümlesi olarak erkek arkadaşın var mı demesi daha garip dururdu bence. Ek olarak sizinle tanışmak istemiş siz istememişsiniz gayet normal olabilir sonrasında aynı ortama girmek istemeyecek bir şey yok ortada. Neticede amcanızın arkadaşı olan bir kişi amcanızı geçip direkt olarak sizinle temas kursa asıl doğru olmazdı. Ha amcanızı bilgilendirip sonrasında kendi adım atabilirdi belki. Bence siz adamı beğenmediğiniz için kusur arıyorsunuz ama hiç gerek yok. Kimi zaman sebep olmaksızın içiniz ısınmayabilir
Ben adam büyük mü dedim? Doğru yorumlansın diye yaşları yazdım :) evet 29'um ama bu işler yaşa başa bakmaz, kısmettir. Ailemde çok boşanma var o yüzden evliliğe sıcak bakan, koca ve çocuk hayali olan biri değilim. Yaşım geldi evleneneyim kafasında değilim yani, günün birinde aşık olunca evet bu adamla hayatımın sonuna kadar olmak isterim dersem anca o zaman evlenmeyi düşünüyorum.Sende 29 yaşındasın. Adam büyük değil normal. Amcayı araya sokmak ne yababanı soksaymış, amca az olmuş. Kaç yaşına gelmiş, hala nasıl davranacağını bilememiş. Amcanda evde kaldığını düşünüyor sanırım. Kapıdan bile veresi var gibi seni. İnsan kızar, yeğeninin bide ağzını aramış. Konu baştan sona tuhaf
"abi deme lazım olur" cümlesini de kurdum kendime, yok lazım olmadıBi abi gözüyle değil de diğer gözle bak bakalım olacak gibi mi
Size abi olacak yasta degil. Amca arkadasiysa amcayla kotu olmamak icin direk irtibat kurmamis olabilir. Ben bu kadar kati bakmaz bi tanisirdim. Gayet normal bi tanistirma bencekızlar merhaba.
en küçük amcam 35-36 yaşlarında, evli. geçenlerde bir aile büyüğümüzün sağlığıyla alakalı bir durumda, amcamın çok yakın bir arkadaşı var (ismi x olsun) çok yardımcı oldu. neredeyse her işimize koştu falan, bizde araba yok onda araba olmasının avantajını da kullanarak epey yardımcı oldu. ben bu x ile 2 kere falan aile ortamında denk geldim, sadece merhabalaştık tokalaşarak. bire bir muhabbetimiz hiç olmadı. her iki ortamda da başka boş yer olmadığı için aynı koltukta yan yana oturduk sadece, hepsi bu. onda da dip dibe değildik arada mesafe vardı. konuşmayı çok seven biri zaten genelde o anlattı millet dinledi öyle diyeyim. neyse bu hastalık durumu düzeldi, bir daha x ile aynı ortamda denk gelmedik. geçen gün amcamlarlaydım, amcam bana x ile alakalı bazı sorular sordu. "hep bahsettiğim x bu işte, çok iyi biri, işi gücü düzgün vs" falan dedi. iyi dedim geçtim. ne düşünüyorsun hakkında dedi sonra, şaşırdım, ne düşünebilirim amca, yardım etti sağolsun, hepsi bu dedim. dün yine aile ortamındaydık, amcam bi ara bana "ya x seninle bi tanışmak istiyor, sen de istersen sizi görüştürebilirim (x iş sebebiyle sık sık şehir dışına gidip geliyor her zaman müsait değil) çok iyi çocuktur, öyle gezip tozacak biri değil ciddi düşünür yani" falan dedi ben şaşırdım. "amca ben onu bi abi olarak kabul ettim seninle yaşıt sonuçta" dedim. peki sen bilirsin dedi konu kapandı. tuhafıma gitti kızlar yani adamla ne bi göz göze bakışma ne farklı bir elektrik asla olmadı aramda. ben 29 yaşındayım bu arada, evlilik gibi bir düşüncem yok. hayatımda kimse de yok. ama sadece 2 kez gördüğüm ve abi gibi düşündüğüm biriyle alakalı böyle bişey duymak beni şaşırttı. sizce normal mi? bir de madem tanışmak istiyor kendisi bi adım atabilirdi neden insan araya başkasını sokar ki? başıma ilk kez gelmiyor birinin benimle tanışmak için araya birini sokması durumları ama amca arkadaşı olunca insan bi garip oluyor. ben şimdi bu x ile tekrar aynı ortama girmek istemem mesela, denk gelmek dahi istemem. bir de kimse bana kızım senin hayatında biri var mı diye de sormuyor dan diye x seninle tanışmak istiyor nedir? bende mi gariplik var?
Yok kusur aramıyorum ya, olumsuz bişey düşünmüyorum ama olumlu da değilim nötrüm yani. Ben bir insanı en başından ne olarak kodlamışsam benim için odur sonradan değişmez. Hiçbir paylaşımımın olmadığı birine bu gözle bakamıyorum. Ha arkadaş ortamında tanışmış olsam farklı ama aile ortamı bu konularda pek benlik değil.
Valla içimden geçeni söyledim amcama da. Abi olarak gördüm, bu tip düşünceler bende sonradan değişmiyor evet düzgün, efendi biri, insan olarak tabii ki bende sevdim ama hepsi bu kadar dedim.Bekarsınız, niye abi gözüyle bakıyorsunuz ki? Sizin tarafınızda elektriklenme olmamış tamam da X'de olmuş olabilir. Amca arkadaşı olunca da tanışmak, konuşmak için amcanız vasıtasıyla girişim yapmış. @bitliKedi 'ye katılıyorum. İstemiyorsanız siz de amcanıza nezaketen 'Evlilik düşünmüyorum, uygun değil, görüştüğüm biri var...' diyebilirsiniz.
Daha önce aile ortamından biriyle alakalı böyle bişey olmamıştı herhalde o yüzden. Ya da belki amcamla çok yakın olmaları yüzünden olabilir.Böyle bir konuda nötr olunmaz ki. Olumlu bakmıyorsanız olumsuz bakıyorsunuzdur. Sizlik olmaması durumun tuhaf olduğunu göstermez ama. Her şey gayet normal usulüne uygun bir şekilde gelişmiş hatta. İki kere denk gelmişsiniz bir paylaşımınız yok dediğiniz gibi, karşı tarafta aşkınızdan ölmemiştir aile tanıdık bildik kızları da hoş bir kız bi tanıyalım birbirimizi diye düşünmüştür. İnan’ın neyi tuhaf bulduğunuzu bile anlamadım her şey gayet normal ilerlemiş.
Neyin garip geldiğine ben de pek emin değilim ama şey bana göre değil ya, bi kere bile göz göze gelmemişsin ama sonradan tanışmak istiyorum diyorsun. Bilmiyorum ya ben beğendiğim kişiyle bişeyi bahane edip denk geldiğim ortamda mutlaka diyalog yaratan bir kadın oldum şimdiye kadar, aksi bana göre değil. Yaşa zaten takılmadım bilgi olsun diye söyledim.Olmayacak bir yaş farki yok, ben normalde araya insan sokulmasini sevmem ama akrabanizla arkadaş olduğu için ona iletmesi normal geldi, şimdi kendisi direkt iletişime geçseydi amcaniz bozulurdu belki, boyle dusunen insanlar var belki ondan oyle yapti.
Tanişmak istemek için uzun uzun bakişip elektiriklenme yaşamaya gerek yok beğendiyse insan tanişmak isteyebilir, tanişmak istedi diye adam size aşik değil sonuçta.
Aynu ortama giremeyecek bir şey de görmedim istemeyebilirsiniz ama garip bir durum goremedim.
Konuya gelen en saçma yorum kusura bakma da, sen benimle olan kuyruk acını başkasında çıkar.Yaş farkınızda sorun yok 29 yaşında birinin 36 yaşında birini abisi gibi görmesi komik geldi. Birinin sizi beğenmesi icin illa göz göze gelmenize gerek yok ayrıca bunu neden tuhaf olarak algıladınız hicmi kimse sizinle tanışmak istemedi, hayır istemiyorum beğenmedim dersiniz olur biter
Yok o dayıydıBence adamdan yana bir şey yoktur, amcanizin işgüzarligidir. Olay da hiç anormal değil. Genelde tanıştırilmak istenen insanlar aynı ortama girerler ve x senle tanışmak istiyor / y senle tanışmak istiyor Denir.
İkisi de isterse tanışmış olurlar. Hiç tuhaf degil.
Ama ben olsam ben de hoşlanmazdım ya. Gencecik kadınım amcamın arkadaşına mi kaldım?
Ayrıca sizin amcaniz hayırsız değil miydi ya? (Yoksa dayınız miydi?) Kendi ne ki arkadaşı ne olsun? Bence hiç görüşme
Amcanizin yaşlarındaysa sorun yok yaş farkı acisindan. Arada amcaniz olduğu için onu ezmemek adına böyle bir girişimde bulunmuş..gayet normal dürüst bir davranış.belli ki sizi beğenmiş . Yaşı gelmis evlenmek istiyor böyle bir adım atmış ..eğer arada arkadaşlar olsaydı direk size açılabilirdi ama arada amcaniz varken bence en doğrusunu yapmış. Sonradan amcaniz arkamdan iş ceviriyorsun demesin istemiş...gönlünuz varsa ne güzel. Yoksa kibarca reddedersiniz olur biterkızlar merhaba.
en küçük amcam 35-36 yaşlarında, evli. geçenlerde bir aile büyüğümüzün sağlığıyla alakalı bir durumda, amcamın çok yakın bir arkadaşı var (ismi x olsun) çok yardımcı oldu. neredeyse her işimize koştu falan, bizde araba yok onda araba olmasının avantajını da kullanarak epey yardımcı oldu. ben bu x ile 2 kere falan aile ortamında denk geldim, sadece merhabalaştık tokalaşarak. bire bir muhabbetimiz hiç olmadı. her iki ortamda da başka boş yer olmadığı için aynı koltukta yan yana oturduk sadece, hepsi bu. onda da dip dibe değildik arada mesafe vardı. konuşmayı çok seven biri zaten genelde o anlattı millet dinledi öyle diyeyim. neyse bu hastalık durumu düzeldi, bir daha x ile aynı ortamda denk gelmedik. geçen gün amcamlarlaydım, amcam bana x ile alakalı bazı sorular sordu. "hep bahsettiğim x bu işte, çok iyi biri, işi gücü düzgün vs" falan dedi. iyi dedim geçtim. ne düşünüyorsun hakkında dedi sonra, şaşırdım, ne düşünebilirim amca, yardım etti sağolsun, hepsi bu dedim. dün yine aile ortamındaydık, amcam bi ara bana "ya x seninle bi tanışmak istiyor, sen de istersen sizi görüştürebilirim (x iş sebebiyle sık sık şehir dışına gidip geliyor her zaman müsait değil) çok iyi çocuktur, öyle gezip tozacak biri değil ciddi düşünür yani" falan dedi ben şaşırdım. "amca ben onu bi abi olarak kabul ettim seninle yaşıt sonuçta" dedim. peki sen bilirsin dedi konu kapandı. tuhafıma gitti kızlar yani adamla ne bi göz göze bakışma ne farklı bir elektrik asla olmadı aramda. ben 29 yaşındayım bu arada, evlilik gibi bir düşüncem yok. hayatımda kimse de yok. ama sadece 2 kez gördüğüm ve abi gibi düşündüğüm biriyle alakalı böyle bişey duymak beni şaşırttı. sizce normal mi? bir de madem tanışmak istiyor kendisi bi adım atabilirdi neden insan araya başkasını sokar ki? başıma ilk kez gelmiyor birinin benimle tanışmak için araya birini sokması durumları ama amca arkadaşı olunca insan bi garip oluyor. ben şimdi bu x ile tekrar aynı ortama girmek istemem mesela, denk gelmek dahi istemem. bir de kimse bana kızım senin hayatında biri var mı diye de sormuyor dan diye x seninle tanışmak istiyor nedir? bende mi gariplik var?
Neyin garip geldiğine ben de pek emin değilim ama şey bana göre değil ya, bi kere bile göz göze gelmemişsin ama sonradan tanışmak istiyorum diyorsun. Bilmiyorum ya ben beğendiğim kişiyle bişeyi bahane edip denk geldiğim ortamda mutlaka diyalog yaratan bir kadın oldum şimdiye kadar, aksi bana göre değil. Yaşa zaten takılmadım bilgi olsun diye söyledim.
Katı mı bakıyorum diye bi düşündüm tekrar.Size abi olacak yasta degil. Amca arkadasiysa amcayla kotu olmamak icin direk irtibat kurmamis olabilir. Ben bu kadar kati bakmaz bi tanisirdim. Gayet normal bi tanistirma bence
.