bu tanışma isteği sahiden tuhaf mı? yoksa bana mı öyle geldi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amcanıza açılması biraz garip ama yakın arkadaşı olduğu içindir diye düşünüyorum.

29a 35-36 gayet normal bir yaş. Ben anlattıklarınızda hiçbir tuhaflık göremedim. Amcanız söylemiş tanışmak istiyor diye erkek arkadaşınız varsa benim erkek arkadaşım var diye siz söylersiniz veya söylemek istemiyorsanız yok istemiyorum der çıkarsınız işin içinden. Amcanızın size giriş cümlesi olarak erkek arkadaşın var mı demesi daha garip dururdu bence. Ek olarak sizinle tanışmak istemiş siz istememişsiniz gayet normal olabilir sonrasında aynı ortama girmek istemeyecek bir şey yok ortada. Neticede amcanızın arkadaşı olan bir kişi amcanızı geçip direkt olarak sizinle temas kursa asıl doğru olmazdı. Ha amcanızı bilgilendirip sonrasında kendi adım atabilirdi belki. Bence siz adamı beğenmediğiniz için kusur arıyorsunuz ama hiç gerek yok. Kimi zaman sebep olmaksızın içiniz ısınmayabilir

Yaşla alakalı bir mesele yok aslında.
Hiç o gözle bakmadığım için hoşlanma kısmını düşünemiyorum bile. Yok yani öyle bişey bende.
Ve evet, bu yazdığın doğru. Yani direkt ciddi düşünüyorum tarzı yaklaşımlar bana gerçek dışı geliyor, biriyle ciddi düşünüp düşünmeyeceğimi tanıdıkça anlarım mesela ben. Amcamla çok yakın dostlar eskiden beri. Hoşlanmış olsaydım ailenin bu kadar yakından tanıdığı biri, işlerin olumsuz gitmesi durumunda biraz sıkıntı olurdu.

Yok kusur aramıyorum ya, olumsuz bişey düşünmüyorum ama olumlu da değilim nötrüm yani. Ben bir insanı en başından ne olarak kodlamışsam benim için odur sonradan değişmez. Hiçbir paylaşımımın olmadığı birine bu gözle bakamıyorum. Ha arkadaş ortamında tanışmış olsam farklı ama aile ortamı bu konularda pek benlik değil.

Ben adam büyük mü dedim? Doğru yorumlansın diye yaşları yazdım :) evet 29'um ama bu işler yaşa başa bakmaz, kısmettir. Ailemde çok boşanma var o yüzden evliliğe sıcak bakan, koca ve çocuk hayali olan biri değilim. Yaşım geldi evleneneyim kafasında değilim yani, günün birinde aşık olunca evet bu adamla hayatımın sonuna kadar olmak isterim dersem anca o zaman evlenmeyi düşünüyorum.

Size abi olacak yasta degil. Amca arkadasiysa amcayla kotu olmamak icin direk irtibat kurmamis olabilir. Ben bu kadar kati bakmaz bi tanisirdim. Gayet normal bi tanistirma bence
.

Böyle bir konuda nötr olunmaz ki. Olumlu bakmıyorsanız olumsuz bakıyorsunuzdur. Sizlik olmaması durumun tuhaf olduğunu göstermez ama. Her şey gayet normal usulüne uygun bir şekilde gelişmiş hatta. İki kere denk gelmişsiniz bir paylaşımınız yok dediğiniz gibi, karşı tarafta aşkınızdan ölmemiştir aile tanıdık bildik kızları da hoş bir kız bi tanıyalım birbirimizi diye düşünmüştür. İnan’ın neyi tuhaf bulduğunuzu bile anlamadım her şey gayet normal ilerlemiş.

Valla içimden geçeni söyledim amcama da. Abi olarak gördüm, bu tip düşünceler bende sonradan değişmiyor evet düzgün, efendi biri, insan olarak tabii ki bende sevdim ama hepsi bu kadar dedim.

Olmayacak bir yaş farki yok, ben normalde araya insan sokulmasini sevmem ama akrabanizla arkadaş olduğu için ona iletmesi normal geldi, şimdi kendisi direkt iletişime geçseydi amcaniz bozulurdu belki, boyle dusunen insanlar var belki ondan oyle yapti.

Tanişmak istemek için uzun uzun bakişip elektiriklenme yaşamaya gerek yok beğendiyse insan tanişmak isteyebilir, tanişmak istedi diye adam size aşik değil sonuçta.
Aynu ortama giremeyecek bir şey de görmedim istemeyebilirsiniz ama garip bir durum goremedim.

Daha önce aile ortamından biriyle alakalı böyle bişey olmamıştı herhalde o yüzden. Ya da belki amcamla çok yakın olmaları yüzünden olabilir.

Tam olarak dediğin şeyden dolayı belki hiç farkı gözle bakmıyorum yani adam 36 yaşında, aaa ortamda düzgün bi hatun var üstelik tanıdık, yaşımız da yakın, ikimiz de işimizde gücümüzdeyiz dur bi yoklayayım niyetinde gibi geldi. Sanki evlenmek için evlenmek gibi düşün. Halbuki benim bakış açım öyle değil evliliğe falan, öyle yaş geçiyor falan filan değil, birine aşık olursun ve ömrünün sonuna kadar onunla olmak istersin o zaman evlenirsin. Diğer türlüsü zor benim için. Aşık olmadığım sürece bekarlık sultanlık

Yaş farkınızda sorun yok 29 yaşında birinin 36 yaşında birini abisi gibi görmesi komik geldi. Birinin sizi beğenmesi icin illa göz göze gelmenize gerek yok ayrıca bunu neden tuhaf olarak algıladınız hicmi kimse sizinle tanışmak istemedi, hayır istemiyorum beğenmedim dersiniz olur biter

Neyin garip geldiğine ben de pek emin değilim ama şey bana göre değil ya, bi kere bile göz göze gelmemişsin ama sonradan tanışmak istiyorum diyorsun. Bilmiyorum ya ben beğendiğim kişiyle bişeyi bahane edip denk geldiğim ortamda mutlaka diyalog yaratan bir kadın oldum şimdiye kadar, aksi bana göre değil. Yaşa zaten takılmadım bilgi olsun diye söyledim.

Konuya gelen en saçma yorum kusura bakma da, sen benimle olan kuyruk acını başkasında çıkar.

Yok o dayıydı bu amca, düzgün biri.
Ona mı kaldım şeklinde değil de ben hayatımın "his ihtiyacı" dönemindeyim biraz. Son 2 ay hariç kıştan beri sürekli birileriyle tanışıyorum ama anladım ki ben bunu sırf tanışmak için yapıyorum. Aradığım hissi kimsede yakalayamadım, e bana heyecan veren şey zaten o his. Olmadıktan sonra ne anlamı var? Ben pek ilişki insanı değilim, ancak ve ancak çok hoşlanınca veya aşık olunca yola geliyorum

Amcanizin yaşlarındaysa sorun yok yaş farkı acisindan. Arada amcaniz olduğu için onu ezmemek adına böyle bir girişimde bulunmuş..gayet normal dürüst bir davranış.belli ki sizi beğenmiş . Yaşı gelmis evlenmek istiyor böyle bir adım atmış ..eğer arada arkadaşlar olsaydı direk size açılabilirdi ama arada amcaniz varken bence en doğrusunu yapmış. Sonradan amcaniz arkamdan iş ceviriyorsun demesin istemiş...gönlünuz varsa ne güzel. Yoksa kibarca reddedersiniz olur biter

Hep aile ortaminda bir araya denk gelmişsiniz orda sizinle bakişip, sizinle özel olarak sohbet kurmaya calişmasi uygun olmaz diye dusunmuştur, Turk kulturunde boyle şey yok genelde.
Hani adamin tarzi size uymayabilir, beklentilerinize uymayabilir bana da uymazdi ama izlediği yolda bir gariplik yok, olabilir şeyler.

Size abi olacak yasta degil. Amca arkadasiysa amcayla kotu olmamak icin direk irtibat kurmamis olabilir. Ben bu kadar kati bakmaz bi tanisirdim. Gayet normal bi tanistirma bence
.
Katı mı bakıyorum diye bi düşündüm tekrar.
Yok yaa aile ortamı sonuçta, hiç gerek yok. Akraba/akraba ortamıyla ye iç ama iş yapma demişler. Bu iş de ona dahil benim için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…