- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.807
- 40
-
- Konu Sahibi toscanatoscana
Ilk msj gozlerinin rengini nasıl baktığını anlatmissiniz ben imkani yok farkina varamam o yüzden öyle dedim.yazdığınız iyi bir şey mi kötü tam anlayamadımşeytan ayrıntıda gizlidir hesabı, bilmiyorum detaycıyımdır biraz
Ilk msj gozlerinin rengini nasıl baktığını anlatmissiniz ben imkani yok farkina varamam o yüzden öyle dedim.
Hayırlısı olsun.
Bütün adımları sen atmışsın buna rağmen karşı taraftan bir hareket gelmemiş malesef. Mesajlara da kısa cevaplar vermiş muhabbeti uzatmamış. Senden hoşlandığına dair bir ışık göremedim. Arada bir şey mi kaçırdım acaba?
Ben senin soru işaretlerini merak ettim ama. Mesela son olayda bundan anlam çıkarmalı mıyım diye sormuşsun ya anlam çıkarılabilecek ne var sence?
merhaba, hayır bir şey kaçırmamışsınız.yazdıklarınız doğru en son perşembe günü bir daveti olacağını ama başının ağrıdığını paylaştım.
benim soru işaretlerim; buraya konu açana kadar belki de zamanla açılan bir çocuktur kurs yeni başladı sayılır ve ilk başta sadece arkadaş olup tanımak isteyecek olabilir diye düşünmüştüm.
buraya konu açınca hoşlanma olmadıgı belki sadece beğeni tarzında birşeyler olabileceği yazılmış.Saçma sapan davranmak istemediğim için (perşembe kelebek gibi davranıp konuştum çıkışta mesela) nasıl davranmam, ne yapmam gerektiği ile ilgili fikir almak istiyorum. mesela ola ki bir davette bulunursa ne yapmalıyım gibi gibi sorular..
Anladım seni. Şimdilik ileriye dönük bir şey olur mu diye çıkarım yapmak zor olur ama.
Nasıl davranman gerektiğine gelince bence son olaydaki gibi ardından "ama" gelen herhangi bir teklifte bulunursa direkt konuyu kapat. Ben de müsait değilim malesef, başka zaman görüşürüz gibi.
Tekliflerini üst üste reddet kendini ağırdan sat demişler ama işin olmadığı halde reddedersen bu sefer dengesiz olursun gözünde. Başta ilgini çok belli etmişsin çünkü.
Soğuk falan da yapma her zamanki gibi davran. Tek yapman gereken ondan AÇIK bir adım gelmedikçe senin de adım atmaman. Kendisi gelsin sana, sana zarf atıp seni getirtmesin.
Yahu adam neden cv istedi??
Ben olsam vermezdim.
Yani cv de her bilgimiz yazıyor.neden vermezdiniz? iş aradığımı biliyor, mesleğimin geçerliliği olan bir sektörde çalışıyor.yardımcı olabileceğini söyledi.
geri geldiğinde bu konuya değerli yorumlarını bekliyorum
Konu sahibi varmı bir gelişme?
Niyeki ??Sali gunune kadar olmaz. Haftalik dizi gibi.
Niyeki ??
Hehe iyi ki amacınız dilinizi geliştirmekmişKafamı kaldırıp yüzüne bakmadım bile neredeyse çünkü amacım dilimi geliştirmek
Hmm bekleyelim bakalım.Kursu o zaman cunku.