Bu tanışıklık arkadaşlıkta mı kalır aşka evrilir mi?Kızlar yardım

Bütün adımları sen atmışsın buna rağmen karşı taraftan bir hareket gelmemiş malesef. Mesajlara da kısa cevaplar vermiş muhabbeti uzatmamış. Senden hoşlandığına dair bir ışık göremedim. Arada bir şey mi kaçırdım acaba?

Ben senin soru işaretlerini merak ettim ama. Mesela son olayda bundan anlam çıkarmalı mıyım diye sormuşsun ya anlam çıkarılabilecek ne var sence?

merhaba, hayır bir şey kaçırmamışsınız.yazdıklarınız doğru en son perşembe günü bir daveti olacağını ama başının ağrıdığını paylaştım.
benim soru işaretlerim; buraya konu açana kadar belki de zamanla açılan bir çocuktur kurs yeni başladı sayılır ve ilk başta sadece arkadaş olup tanımak isteyecek olabilir diye düşünmüştüm.
buraya konu açınca hoşlanma olmadıgı belki sadece beğeni tarzında birşeyler olabileceği yazılmış.Saçma sapan davranmak istemediğim için (perşembe kelebek gibi davranıp konuştum çıkışta mesela ) nasıl davranmam, ne yapmam gerektiği ile ilgili fikir almak istiyorum. mesela ola ki bir davette bulunursa ne yapmalıyım gibi gibi sorular..

Anladım seni. Şimdilik ileriye dönük bir şey olur mu diye çıkarım yapmak zor olur ama.
Nasıl davranman gerektiğine gelince bence son olaydaki gibi ardından "ama" gelen herhangi bir teklifte bulunursa direkt konuyu kapat. Ben de müsait değilim malesef, başka zaman görüşürüz gibi.
Tekliflerini üst üste reddet kendini ağırdan sat demişler ama işin olmadığı halde reddedersen bu sefer dengesiz olursun gözünde. Başta ilgini çok belli etmişsin çünkü.
Soğuk falan da yapma her zamanki gibi davran. Tek yapman gereken ondan AÇIK bir adım gelmedikçe senin de adım atmaman. Kendisi gelsin sana, sana zarf atıp seni getirtmesin.

Çok mantıklı ve açık yazmışsınız teşekkür ederim.
Anladım, evet kesinlikle dengesiz görünmek istemiyorum.Tek pişmanlığım; keşke ama başım ağrıyor eve gitmeliyim dediğinde oldu teşekkürler deyip konuyu hemen kapatsaydım.

neden vermezdiniz? iş aradığımı biliyor, mesleğimin geçerliliği olan bir sektörde çalışıyor.yardımcı olabileceğini söyledi.
Yani cv de her bilgimiz yazıyor.
Hiç çaba sarf etmeden tüm bilgilere ulaşıyor.
Hoşlandığım kişiye vermezdim.
Daha sonra belki...

Nedense benim ilk aklıma gelen cv den sonra adamın geri adım atmış olabileceği... Çoğunda yaş takıntısı malesef var.

Hani adamla nerde oturuyorsun işte ne okudun muhabbetleri olamamış.
Cv de herseyi görmüş.
Hani hep deriz ya gizem her zaman iyidir. İşte burda gizem uçmuş gitmiş.

Kesinlikle kartlarını açık oynuyorsun ve esasen açık oynamaman gerekiyor. Çevremde gördüğüm ilişkilerde de ki sadece hoşlanma değil karşılıklı flört durumunda bile duygularını çok belli eden adamın üstüne çok düşen mesajlara boğan kızlarımız sonrasında üzülüyor. Erkek için cazibesini kaybediyor çünkü. Hatta söz aşamasına gelen bir arkadaşım işte bu sebeplerle erkek arkadaşı tarafından terkedildi. Kız adamın ne zaman kalktığını ne zaman yattığını ne sevdiğini ne yediğini iş durumlarını her şeyiyle çok ilgilenip biliyordu. Kendini geri çekip adamın mesajlarına geç cevap vermesi gerekirken hemen 5dakika içinde dönüş yapıyordu. Hee biz kadınlara göre seven insan böyle davranır evet anormallik yok. Ama erkekler gizemi sever her şeyin açık olmasın kartları kapalı oyna. Tripli değil ama cool ol. Sınıftan başka insanlarla muhabbet kur onlarla samimi ol. Adamın tekliflerine sakınnn atlama. Teklif bile etmemiş başı ağrıyomuşmuş; saf biri değil karşındaki. Gösterip elletmemiş vicdandız ğsjsjsj

Burada yazılan her taktiğin tersini yaparak mutluluğu yakalamış bir istisnayım galiba. İlk baştan itibaren gizemli bir tarafım olmadı hiç. Hep mesaj atan,sohbet başlatan ben oldum. İlgimi çok bariz belli ettim resmen adama yürümedim koştum. İlk buluşmamızdan itibaren hiç ulaşılmaz kadın olmadım. Eğlenelim gerisini boşver kafasında bir aşıktım çünkü. Sadece anı yaşadım ileriye dönük plan yapmadım. Sonuç olarak bana aşık bir kocam ve ikimizinde aşık olduğu bir kızımız var. Bazen bütün doğru bilinenler işe yaramaz, bazende su akar yolunu bulur. Ben hiç bir ilişkimde taktik insanı olmadım yorar beni öyle şeyler. Yine olsa yine bu kadar net olurum. Size aynı şeyi tavsiye edemem kişiliğinize uymayabilir. Ama çok kasmayın su akar yolunu bulur. İçinizden geldiği gibi davranmak çokta kötü birşey değil bence.

Çok tatlısınız bence konuyu sonuna kadar takip edicem. Erkekler kadınların ilgisiyle kendilerini yüceltip el altında o bana aşık, şu bana aşık diye ego kasmaya bayılıyorlar. Sizinkide kaçan kovalanır yapıyor. Nasıl olsa siz oradasınız. Benim çözümüm ona el altında olmadıgınızı göstermek, bunuda baska biriyle fotoğraf paylaşmaktır, kurs cıkışı almaktır birazcık nispet. Eger size ilgisi varsa duygularını öğrenmiş olursunuz, yoksa da zorlamazsınız. İşe yarayan bir taktik

Çook tatlısın bence çokk sempatik :)

Ya sen yine de bi tık geri de durmalısın çünki bu cocuk anlamış senin hoşlandığını seni yokluyo.

Ya bide keske mesaj atmasaydın o biraz liseli gibi olmuş :)) Ama napalim olmuş birkere.

Sen istifini bozma selamlaş yine iki muhabbet et ama herhangi bi teklifte bulunma. Hatta o sana bi teklifte bulunursa bugunluk sözüm var bir arkadaşa başka sefere diyiver. Lafı eveleyip gevelemeden.

Bi taraftanda insanın boşver nasıl hissediyosan öyle davran diyeside geliyo :)
Ama herhangi bir karşılık bulamazsan sonrasında yapmasaydım diye kendi kendini yersin. O yüzden biraz daha kontrollü olmaya calış :)

geri geldiğinde bu konuya değerli yorumlarını bekliyorum

Canim sali gunu mu kurs.

O gun susleniyorsun. Saclarin fonlu makyajli oluyorsun. Cikista aynen soyle diyeceksin "ben seni cagiracaktim ama erkek arkadasimla bulusucaz."

Telefonunu ver bana ben seni stalk yapayim devamli whatsapp dan askim nerdesin diye. Gerci benim numaram yurt disi ama cakmaz herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…