Mutfak Dekorasyonu bu takım sizce nasıl kızlar:)

yagmur_01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
403
8
48
Antalya
selam şekerler,

yataşın yemek masasını beğendık nışanlımla :)
nasıl sızce?yorumlarınız benım için önemli:34:

Eklentiler

• $yataş.webp
    $yataş.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 125
ben bu takımı çok büyük buldm tv ünitesi çok hantal duruyodu ama eviniz genişse çok güzel duracaktır eminim

valla görünce ilk bu olmalı dedim ama bizim eve büyük geleceğinden dolayı almadık bide masası ve konsolun üstü siyah cam gün aşırı silmek zorundasın.bende enza mobilyadan orleon yemek odasını aldım

valla görünce ilk bu olmalı dedim ama bizim eve büyük geleceğinden dolayı almadık bide masası ve konsolun üstü siyah cam gün aşırı silmek zorundasın.bende enza mobilyadan orleon yemek odasını aldım

haklısın canım takım çok şık ama sıyah olunca çok toz tutar süreklı sılmek zorundayım .:26:

kesinlikle siyah olduğundan çok toz tutup sizi yoracaktır fakat beğendiyseniz bence problem yok.ben de siyah mobilyalarımın sürekli tozunu alıyorum ama hiç sızlanmadım çünkü seviyorum onları.güzellik görecelidir fakat her parça conceptine uygun tamamlanırsa harika olabilir.önemli olan bütünü görmek...

renkler ve zevkler tartışılmaz siz kullanacaksınız önemli olan sizin beğenmeniz

ama ben beğenmedim desem :54:

Şık, güzel ama kullanışlı değil bir kere siyah olduğu için devamlı toz alsanız bile tozlu görünecek ikincisi cam olduğu için çizik çizik görünebilir zamanla. Genelde biz kadınlar böyle eşyadır kıyafettir beğeniyoruz alıyoruz sadece şıklığına tasarımına filan vuruluyoruz ama görünüş kadar kullanışlı olması da önemli aslında.

Back
X