aradaslar kusura bakmayin ama biz bayanlar da biraz fazla abartiyoruz, ben suan bekar oldugum icin daha farkli dusunuyor olabilirim, evlenirsem elbet daha degisik dusunurum ama, benim simdiki dusuncem, biz bayanlar, evlenelim de kocamiz bize baksin, evde oturalim, cocuk dogurayim, ona bakiyim, evi toplayayim, gunlere katilayim, tv izleim diyoruz, yani benimde katkim olsun birseylere demiyoruz,
mesela evi toplamak ne kadar surerki, yatagi toplamak 5 dakika olsun, 20 dakika evi supurmek, camlarin onundeki tozu almak 5 dakika, yani toplamda 1 saat bile yapmiyor, ama cok zor diyip duruyoruz. camasir yikamayi soylemiyorum sonucta makine yikiyor, bulasik da makine yikiyor, onun disinda utu yapmak ve yemek yapmak var, utuyu de belirli araliklarla yaparsaniz cok uzun surmeyecegini dusunuyorum, ya da ne bileyim herseyi de utulemeyin canim, bazilari carsaflari, yastik kiliflarini bile utuluyormus,
onun icin bence calismak daha iyi, kadin programlari bence tam beyin yikamaktan baska bir ise yaramiyor, sacma sapan tartisma programlari var ama kim bakacak cocuga o sorun cikiyor, oun icin cocuk mesela 5 yasina kadar calismak kadin icin iyi degil bence, ya da bakacak ananne ya da babanne varsa ancak bunlara emanet edilebilir, digerleri bence tehlikeli, cocuk 5-6 yaslarina gelince de bence sabahtan aksama kadar olan resler var, boyama,drama,muzik dersleri verilen erlere yazdirilmali, cocuk hicdegilse birseyler ogrenir, pc kullanmayi, yabanci dil ogrenebilir, obur turlu cocuk evde durup cizgi film izliyor, kendini gelistirmiyor, bence kadinlar calismali, avrupa da kadinlarin %50 si calisiyormus, bakiyorum da izim ulkemizde bu oran %25 bile degil malesef sonra deriz acaba tr neden ilerlemiyor diye, bir dusunun bakalim neden ilerlemiyor