- 13 Şubat 2021
- 80
- 11
- 38
- 27
- Konu Sahibi Gizemaksu58
1yildir evliyim vajinumus diye bir hastalığım var napicami nasıl baş edicemi bilmiyorum lütfen yardım edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vajinismus sadece psikolojik bir hastalik. Yani ilişkuye engel olan tek şey korkuyor olman. Aşiri korku ve stres sayesinde tüm kaslarinj kasiyorsun ve aci hissediyorsun Çok ciddiyse korkun eğer doktor yardimi al. Ben 3 ay çektim. Ama ke di kendimi korkusunu alarak yendim çok şukur1yildir evliyim vajinumus diye bir hastalığım var napicami nasıl baş edicemi bilmiyorum lütfen yardım edin
Nasıl yendiniz peki korkum ilklerde çöktü ama suan azaldı kendi kendime parmak egzersizi filan yapıyorum onlarda gayet başarılı oluyorum ama ilişki sırasında bir türlü olmuyorVajinismus sadece psikolojik bir hastalik. Yani ilişkuye engel olan tek şey korkuyor olman. Aşiri korku ve stres sayesinde tüm kaslarinj kasiyorsun ve aci hissediyorsun Çok ciddiyse korkun eğer doktor yardimi al. Ben 3 ay çektim. Ama ke di kendimi korkusunu alarak yendim çok şukur
Bana hatirliyorum doktorum fitil vermişdi. Onu bile koyamiyordum. Ter akitiyordum elim ayağim esiyordu. Fitillerimi eşim koyuyordu ben de gozlerimi kapatiyordum. Vajinal duş da oyle rezillik yani. O siralar kendi kendime bu acinin sirf benim dusunmemle alakali olduğunu, acisa bile dayanilmaz aci olmadiğini, oranin ilişki için hiçbir zor yani olmadiğini falan soyledim durdum. Ilişki aninda gozlerimi kapatiyordum. Bir kaç kez acisa bile kipirdamamaya çalişdim. Yorgan yastik ne varsa sıkıyordum. Ama tabiri caizse et ete değdiği an artik tüm bedenim kasiliyordu. Eşim çok yardimci oldu. Yavaş yavaş ilerletiyordu. Sonra da bir sure oyle duruyordu sizisi geçene kadar. Yavaş yavaş alişdim. Ama kendimi çok rahatlattim. Ilişkinin tadini çikar falan diyerek. Yazdiklarim çok ayip olmaz umarim yaNasıl yendiniz peki korkum ilklerde çöktü ama suan azaldı kendi kendime parmak egzersizi filan yapıyorum onlarda gayet başarılı oluyorum ama ilişki sırasında bir türlü olmuyor
Hayır neden ayıp olsun gerçekten sizden duyduklarım beni umutlandiriyor yapa bilirim diyor bende yapicam inşallah çok teşekkür ederimBana hatirliyorum doktorum fitil vermişdi. Onu bile koyamiyordum. Ter akitiyordum elim ayağim esiyordu. Fitillerimi eşim koyuyordu ben de gozlerimi kapatiyordum. Vajinal duş da oyle rezillik yani. O siralar kendi kendime bu acinin sirf benim dusunmemle alakali olduğunu, acisa bile dayanilmaz aci olmadiğini, oranin ilişki için hiçbir zor yani olmadiğini falan soyledim durdum. Ilişki aninda gozlerimi kapatiyordum. Bir kaç kez acisa bile kipirdamamaya çalişdim. Yorgan yastik ne varsa sıkıyordum. Ama tabiri caizse et ete değdiği an artik tüm bedenim kasiliyordu. Eşim çok yardimci oldu. Yavaş yavaş ilerletiyordu. Sonra da bir sure oyle duruyordu sizisi geçene kadar. Yavaş yavaş alişdim. Ama kendimi çok rahatlattim. Ilişkinin tadini çikar falan diyerek. Yazdiklarim çok ayip olmaz umarim ya
Nasıl kulanicam peki onuCanım ben evliliğimin 7. Ayında yendim vajinismusu. Öncelikle en büyük yardımcım dilatördü en kısa sürede dilatör edinmelisiniz
Canım o boy boy zaten Kayganlaştırıcı ile her boyunu yavaş yavaş yapıcaksın görüncek sin ne kadar kolay olucakNasıl kulanicam peki onu