• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu sizde de oldu mu??

Lice_sss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
5.282
9.112
198
Kızlar dert değil bu ama neden böyle düşünüyorum sadece ben mi böyleyim bilmiyorum düğünden sonra fotoğraflarıma baktığımda ne gelinliğimi beğeniyorum ne de saçımı ama o zaman hoş gelmişti bana :S

Evlenirsem bi gün i sallah.D
Nedenini bilmiyorum ama öyle dusunmeyin eminim çok güzel olmuşsunuzdur kuruntu yapiyorsunuzdur:)

Yok valla ben hala bakıyorum, çok güzel olmuştum Allah bozmasında bir daha giysem yine aynı gelinliğimi giyerim, çok içime sinmişti.

Kızlar dert değil bu ama neden böyle düşünüyorum sadece ben mi böyleyim bilmiyorum düğünden sonra fotoğraflarıma baktığımda ne gelinliğimi beğeniyorum ne de saçımı ama o zaman hoş gelmişti bana :S
bir zaman gelir önce ayıla bayıla beğendiğimiz şeyleri beğenmeyiz...o zaman beğenmediklerimizi beğeniriz..

Bilmem aynı kefeye konur mu ama ben de mezuniyet balomdaki fotolarıma bakınca aynı hisleri duyuyorum aman allahım ne iğrenç olmuşum diyorum :D

O kadar vahim mi kız hahah

Ben Albüm nerde onu bile bilmiyorum
Yok kız konu sahıbının bu kadar içerlemesine dedim onu..

4 sene önce daha genctım..daha guzeldım..nıye beğenmiyim ayol..15 sene önce evlenmedık ya..mavi far kırmızı rujla

Bir de o düğün videosunu milyon kere akrabalar ile izleyince olaydan kopup bambaşka mecralara nirvanaya filan ulaşıyorsun :KK53:

Back