Lekeler, Çiller Bu siyah noktalar beni öldürdü yardım

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

filizcann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
2
0
36
Denizli
Selam arkadaşlar bu siyah noktalardan gerçekten kolay bi şekilde kurtulmanın yolunu bulan var mı . Denemediğim yöntem kalmadı help help

epilixir ipek yüz kesesi haftada 2-3 defa .......

%100 saf koza ipeğinden yüz ve dekolte bölgesi kullanımına özel kese

%100 saf koza ipeğinden,boya-kimyasal kullanmadan Türkiye'de ve dünyada kesenin lideri Kelebek Kese tarafından HOLLYHERBS için özel olarak üretilmiştir

Saf ipek kese kullanımının avantajları

■Ciltteki ölü dokuyu sağlıklı bir şekilde soyarak akne,sivilce,siyah nokta oluşumunu önler
■Cilt lekelerini giderir
■Cilt rengini düzeltir
■Cilt tonunu iyileştirir
■Kırışıklıkları önler,oluşmuş olan kırşıkların görünümünü azaltır
■Cildin kendini yenilemesini teşvik ederek yaşlanmanın önüne geçer
■En hassas ciltlerde bile günlük kullanıma uygundur
Nemlendiricilerinizin,toniklerinizin seçiminde titiz davranıyor,aksatmadan kullanıyor,yine de özlediğiniz,beklediğiniz cilde kavuşamıyor musunuz... Cilt bakım ürünlerinize verdiğiniz onca para boşa gidiyor,cildiniz bakım ürünlerinizden gereğince faydalanamıyorsa bu hoşunuza gider miydi...

Cilt yüzeyindeki ölü deri tabakası uzaklaştırılmadığı sürece bakım ürünleriniz bu tabaka tarafından emilir ve asıl ulaşması gereken canlı cilt tabakasına ulaşamaz.Etkin bir soyma yapılmadığı sürece ne leke gidericileriniz ne yaşlanma karşıtı ürünleriniz beklentinizi karşılayamaz.

Etkin bir soyma aynı zamanda kozmetik kullanımı gerektirmeksizin cilt kusurlarının düzeltilmesinde büyük fayda sağlar.Düzenli ve etkili bir soyma ile hiçbir kozmetik ürüne gerek kalmaksızın cilt kusurlarınızdan kurtulabilirsiniz. İşte ihtiyacınız olan bu etkin soyma için keseyi öneriyoruz.

epilixir ipek yüz kesesi haftada 2-3 defa .......

%100 saf koza ipeğinden yüz ve dekolte bölgesi kullanımına özel kese

%100 saf koza ipeğinden,boya-kimyasal kullanmadan Türkiye'de ve dünyada kesenin lideri Kelebek Kese tarafından HOLLYHERBS için özel olarak üretilmiştir

Saf ipek kese kullanımının avantajları

■Ciltteki ölü dokuyu sağlıklı bir şekilde soyarak akne,sivilce,siyah nokta oluşumunu önler
■Cilt lekelerini giderir
■Cilt rengini düzeltir
■Cilt tonunu iyileştirir
■Kırışıklıkları önler,oluşmuş olan kırşıkların görünümünü azaltır
■Cildin kendini yenilemesini teşvik ederek yaşlanmanın önüne geçer
■En hassas ciltlerde bile günlük kullanıma uygundur
Nemlendiricilerinizin,toniklerinizin seçiminde titiz davranıyor,aksatmadan kullanıyor,yine de özlediğiniz,beklediğiniz cilde kavuşamıyor musunuz... Cilt bakım ürünlerinize verdiğiniz onca para boşa gidiyor,cildiniz bakım ürünlerinizden gereğince faydalanamıyorsa bu hoşunuza gider miydi...

Cilt yüzeyindeki ölü deri tabakası uzaklaştırılmadığı sürece bakım ürünleriniz bu tabaka tarafından emilir ve asıl ulaşması gereken canlı cilt tabakasına ulaşamaz.Etkin bir soyma yapılmadığı sürece ne leke gidericileriniz ne yaşlanma karşıtı ürünleriniz beklentinizi karşılayamaz.

Etkin bir soyma aynı zamanda kozmetik kullanımı gerektirmeksizin cilt kusurlarının düzeltilmesinde büyük fayda sağlar.Düzenli ve etkili bir soyma ile hiçbir kozmetik ürüne gerek kalmaksızın cilt kusurlarınızdan kurtulabilirsiniz. İşte ihtiyacınız olan bu etkin soyma için keseyi öneriyoruz.

arkadaşlar daha önce kullanann var mı varsa yorumlarınız nasıl

bence kesinlikle doktora gidin ben öyle kurtulabildim ancak siyah noktalardan gerçi tam geçmedi ama eskisine göre çok çok iyi. geçmiş olsun

ben alıştım artık bunlarla yaşamaya
her banyo sonrası elimde peçete delik deşik ediyorum yüzümü
bi hafta sonra bakıyorum yine olmuş

bence kesinlikle doktora gidin ben öyle kurtulabildim ancak siyah noktalardan gerçi tam geçmedi ama eskisine göre çok çok iyi. geçmiş olsun

kesinlikle,:46:
önce bi cildiyeye görünün, benimde siyah nokta ve akne sorunum vardı, dr um 6 aylık ilaç tedavisine başladı, şu an 5. aydayım ve yüzümde ne bir siyah nokta ne bir sivilce kalmadı Allaha şükür...

:71:

kesinlikle,:46:
önce bi cildiyeye görünün, benimde siyah nokta ve akne sorunum vardı, dr um 6 aylık ilaç tedavisine başladı, şu an 5. aydayım ve yüzümde ne bir siyah nokta ne bir sivilce kalmadı Allaha şükür...

hangi ilaçları kullanıyorsun acaba bende yeni başladım doktor krem losyon hap verdi aynımı diye merak ettim

hangi ilaçları kullanıyorsun acaba bende yeni başladım doktor krem losyon hap verdi aynımı diye merak ettim

zoretanin kullanıyorum canım, bir de dudak kuruması için bepanten merhem verdi dr.

işe yarayacağına hiç ihtimal vermemiştim ama yüzünde çok şiddetli akneleri olan bi arkadaşım da aynı tedaviyi görüp yüzü tamamen iyileşince ben de cildiyeye gittim, bu zamana kadar neden gitmemişim diye pişmanım şimdi, senelerce saçma sapan akne ve siyah noktalarla uğraşmışım.

yüzüm tertemiz ve pürüzsüz oldu, şimdi nerede akne sorunu olan birini görsem tutup lütfen cildiyeye görün diyesim geliyor inan
:16:

cildiyeciler akne tedavisinde genellikle zoretanin, rouccutane ya da aknetrend isimli hapları veriyor zaten.
bu ilaçlarla ilgili forumda açılmış topikler var, ayrıntılı bilgi alabilirsin.

merhabalar..ben 2 dönem herbiri 8 aylık roaccutane tedavisi görmüş 23 yaşında bir bayanım..hiç önermiyorum hiçbir yan etkisiyle karşılaşmadım ama sivilcelerim siyah noktalarım lekelerim aynı yoğunlukta olmasada geri döndü..bu işin sırrı düzenli beslenip güzel yaşamak ..mesela iyi bir sindirim sistemine sahipmisiniz hergün rahatlıkla dışkılıyormusunuz karaciğerinizde sorun varmı..işin kökenini araştırın..yoksa yüzeyden halletmek kolay görselde 3 gün 5 gün düzeltmek kolay..bakın şimdi siyah noktalar için yulaf ezmesini suda haşladım ezdim yüzüme maske yapıp yarım saat bekleyip yıkadım burnumun üstündeki delik delik noktalar neredeyse..3 gün daha yaptıgımda görünümde düzelecek eminim... deneyin göreceksiniz..gözeneklerimde bir aydınlık temizlik oldu..ama işin kökenini bilmiyorum lekelerin nedeni yada hızlı iyileşmemesi..ama sorunuzu agırsa çevrenizdekilerin farkedip uyaracagı kadar yogunsa mutlaka doktora gidin baktınız olmadı bidaha bidaha gidin herkese uyan çözüm size uymayabilir ve cilt işi gerçekten uzun bi iyileşme süreci istiyor gerçekleri kabul edip doğu yolda ilerlemek gerek..fikirlerimi paylaştım emin olun köstek olmak deil niyetim..sadece yol açmak..geçmiş olsun tüm dostlara:69:

Selam arkadaşlar bu siyah noktalardan gerçekten kolay bi şekilde kurtulmanın yolunu bulan var mı . Denemediğim yöntem kalmadı help help

kızlar dert etmeyin, ben 1 yıldız Ersağ ın ürünlerini kullanıyorum. hem organik hem de kesin çözüm. siyah noktalar için tonik ve termal çamurunu. sivilceler için ise antiakne losyonunu kullanın.. ilk kullanımdan itibaren siyah noktaların nasıl azaldığını görürsünüz.. cildiniz resmen hava alıyor canlanıyor.. bunu reklam olarak düşünmeyin ürünler gerçekten mükemmel. hem türk markası hem helal sertifikalı hem de organik olduğuınu ispatlayan analiz raporları mevcut.. üye olursanız daha da ucuza geliyor. kullanın vazgeçemezsiniz... ben üye oldum, isterseniz yardımcı olurum..

Back
X