Bu sitede saçma sapan konulara onlarca yorum yapanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bkttt

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2024
80
-2
Niye bir sıkıntımızı paylaştığımızda kimse cevap vermiyor.
Cevap almak için İlla erkek arkadaşımla şunu yaptım şöyle oldu lu konular mı açmamız gerekiyor.
Atraksiyon mu seviyorsunuz anlamadım binlerce üye var saçma sapan konular dışında yorum yok.

Niye bir sıkıntımızı paylaştığımızda kimse cevap vermiyor.
Cevap almak için İlla erkek arkadaşımla şunu yaptım şöyle oldu lu konular mı açmamız gerekiyor.
Atraksiyon mu seviyorsunuz anlamadım binlerce üye var saçma sapan konular dışında yorum yok.
Maaşımızı bu ay geç yatırdı Mune. Bu yüzden biz de işi yavaşlatma kararı aldık.

Maaşımızı bu ay geç yatırdı Mune. Bu yüzden biz de işi yavaşlatma kararı aldık.
Ya niye baştan demiyorsunuz ama durduk yere şimdi yükseldim size 😂😂 Mune arkadaş arkadaşların maaşı ver bence her daim emekçinin yanındayız 😂

stresinizi insanlardan çıkarmayın
Öyle bir niyetim yok olsa başka sitelerde yapardım onu. Bir sıkıntım var belki tecrübeli birilerinden bir cevap alırım umuduyla girmiştim siteye. Ama görüyorum ki insanlar sevgili postlarında yargı dağıtmayı daha çok seviyorlar. Bu da beni rahatsız etti açıkçası

Öyle bir niyetim yok olsa başka sitelerde yapardım onu. Bir sıkıntım var belki tecrübeli birilerinden bir cevap alırım umuduyla girmiştim siteye. Ama görüyorum ki insanlar sevgili postlarında yargı dağıtmayı daha çok seviyorlar. Bu da beni rahatsız etti açıkçası
Herkes aşılama yaptırmıyor nasıl bilgi verebilir ki. En doğrusu doktorunuza danışmanız. Belki konu etiketleri eksiktir görünmemiştir

Herkes aşılama yaptırmıyor nasıl bilgi verebilir ki. En doğrusu doktorunuza danışmanız. Belki konu etiketleri eksiktir görünmemiştir
Aşılama değil ki sadece konu yerleşme kanaması yazıyorum yok lekelenme yazıyorum yok kaç tane konu açtım. Binlerce üye var illa birileri vardır. Ben yeni üye olmama rağmen bildiğim her konuda cevap verip yardımcı olmaya çalışıyorum insanlara olması gerektiği gibi.

Aşılama değil ki sadece konu yerleşme kanaması yazıyorum yok lekelenme yazıyorum yok kaç tane konu açtım. Binlerce üye var illa birileri vardır. Ben yeni üye olmama rağmen bildiğim her konuda cevap verip yardımcı olmaya çalışıyorum insanlara olması gerektiği gibi.
Ben yerleşme kanaması da yaşamadım, aşılama da yaptırmadım. İnşallah kızmamışsınızdır. 😁

Genelde bilgisi olan yazıyor .
Mesela benim aşılama konularında pek bilgim yok.
Bilgim olanlara hep cvp vermişimdir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X