Bu şiddet sayılır mı ?

"Neden yardim etmiyorsun benden sogudun mu" Caaatt bilgisayar duvara
Adamda ki mantik ve isleyise gel !

Eeee arkadasin ne yapmis? Ben o oyle kirilmaz boyle kirilir diye adamin telefonu pcsi elime gelen her seyini kirar parcalar basar giderdim cunku de

İyi de siz niye olaya sadece "şiddet mi değil mi, bunu yapan ilerde kızı da döver mi" açısından bakıyonuz ki? Şiddete gelene kadar adamın şımarıklığı, egosu, öfke kontrolsüzlüğü, kompleksli kafa yapısı gibi tonlarca falsonun birleşimi ayrılmak için yetmiyormuş gibi?

Arkadasiniz o insandan bir an once ayrilsin....bu davranislari cok anormal....bi insan isini yapiyor diye boyle yapilir mi..olur sey degil..bugun bunu yapan yarin evlenince neler yapmaz..

Böyle erkekler için tek yol var ömür boyu anneleri pohpohlasın. Elin kızlarının günahına girmesinler

Bugün kırılıan bilgisayar Allah korusun yarın arkadaşının kemikleri o yüzden arkasına dahi bakmadan kaçsın ayrılsın en mantıklısı o olacaktır.Öfkesini kontrol etmeyi bilmeyen birinden herşey beklenir.Ayı yavrusunu severken öldürürmüş olayı gibi...En mantıklı karar ayrılması çünkü insanoğlu 7 de neyse 70 de de odur değişmez değişemez.

sabah apartman yöneticisi ile tartıştım adamın suratına çantamda ki biber gazını boca etmek istedim ama yapmadım,neden? çünkü öfke kontrolü denen bir durum vardır ve her insanda olması gerekir.

bunu başaramayan insanlardan da uzak durmak lazım.öfkesini bilgisayara yönlendiren biri başka birgün de aynısını karşısında ki kişiye yapabilir.

Arkadaşının hala devam ettirilir mi diye sormasına şaşıyorum.
Adam da özgüven sıfır.
Saygı yok
Değer verme yok
Öfke kontrolü hiç yok.
İlişki de altı üstü 6 ay
AYRILMAK İÇİN NE BEKLİYOR

Şiddet sayılır sayılmaz tartışılır ama burda tartışmaya yer olmayan tek şey, adamın öfkesini kontrol edemediğidir. Buda demek oluyorki ilerde daha beterini yapabilir.
Arkadasinızın yerinde olsam bitiririm.

hem de şiddetin alası.
bugün bilgisayarı kırar yarın arkadaşına el kaldırır.
aynı evde mi yaşıyorlar, temizlik filan diyince sanki öyle gibi geldi.

hadi bilgisayarı kırmasını şiddetten saymasak
ne o adamın öyle KADIN gibi kaprisleri
hep pışpışlanmak istemeleri.. arkadaşın çok yorulur bak söylüyorum
bizden demesi

O bilgisayarı alıp öyle adamın uygun bir yerine monte ederim!
Tövbe tövbe.
Ne ilişkisi yahu, böyle ilişki mi olur?

amanınnnnnnnnnnnnn
hiç normal değil.
çok ciddi bi konu olur hani sinirden kırmış derim (bilgisayarda başka erkeklerle aldattığını görse falan)
ama benden soğudun mu al kırdım bilgisayarını.
bu ne ya??

Arkadaşının sevgilisi kesinlikle hasta ..
Ya da tedavi olsun ya da arkadaşının ruh sağlığı için ayrılsınlar .

Para kolay mı kazanılıyor lan neyin kafasında bu adam!!
O bilgisayarın aynısından aldırırdım ona...

Tokatı da yapıştırırdım suratına ve terk ederdim onu....

sorunun cevabı kendi içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…