Evet ama bu risk herkeste var belki şuan evliysen sende de var malesef erkeklerin birlikte oldukları kadın ilk biz olamıyoruz bir de bekarken yaşadığı şey ve ayrıca eşimden yana hiç sıkıntım yok ben ne dersem onu yapıyor hanımcı ama ben böyle bişey yaşatmak istemem derdim anasından babasından uzaklaştırmak değil aslında pısırık bi insan da değilin arayıp söylerim açık açık ama karşımda olgunluk gösterecek insanlar yok hemen küsüyolar ben bunu çözmeye çalışıyorum
Nasıl hanımcı, nasıl ben ne dersem onu yapıyor?? İkiniz toplanıp bir anahtar isteyemiyorsunuz geri. Siz kocanızdan, kocanız da annesinden çekiniyor. Siz kocam üzülmesin, kocanız da annem üzülmesin diye kıvırıp duruyorsunuz. Pısırık değilim söylerim ama küsüyorlar ne demek? Bal gibi de kocamla aram bozulur demek bu. Hem siz niye söylüyorsunuz, varsa cesareti kocanız konuşsun annesiyle anahtarı verin ve habersiz gelmeyin desin.
Siz iyi misiniz, kıskançlık duygusunu yensin kıskançlığı törpülensin... Koca kadını çocuk gibi terbiye mi edeceksiniz? Hisleri karşılıksız değil ki, oğlu ağzının içine bakıyor annesinin, kıskanacak biri varsa o da siz olmalısınız. Bahsettiğiniz, aranızda geçen konuşmada siz de kayınvalideniz de
kızım sana söylüyorum gelinim sen anla düellosu yapmışsınız ama baskın taraf kayınvalide olacak çünkü destekçisi var, eşiniz. Adam size gram destek olmamış konuşurken, ilk fırsatta da annesinin gönlünü alacaktır.
Eşinizle aranız bozulsun diye yazmıyorum bunları. Neyin ne olduğunu görün ona göre tavır alın. Eşine düşkün olan adam üzülmesine engel olur.
Feministim, erkeklerin yüceltilmesinden nefret ediyorum falan diyorsunuz da siz de kocanızı yüceltiyorsunuz. Siz o kadar kayınvalideye dil döküyorsunuz, kendinizi anlatmaya çalışıyorsunuz, rahatsız olduğunuz konuları hissettirmeye çalışıyorsunuz, eşiniz ne yapıyor? Siz yazdınız ne yaptığını, dinleyici olarak takılıyor.