Bu şiddet sayılır mı ?

eflatuns

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
1.598
1.088
Arkadaşlaarr çok acil yorumlarınızı bekliyorum, en yakın kız arkadaşım bu olayları yaşıyor ve aklıma sizin görüşlerinizi almak geldi, objektif yorumlar belki ona daha yararlı olur lütfen yorumlarınızı esirgemeyin :)

Arkadaşımın 6 aylık bir ilişkisi var. Erkek arkadaşı çok ilgi düşkünü, sevilmeyi aşırı boyutta isteyen birisi, her tartışmada arkadaşımı sen beni sevmiyorsun diye suçluyor, aşırı şekilde tartışıyorlar ama birbirlerini sevdikleri için vazgeçmiyorlar. Erkek arkadaşının annesi oğluna aşırı düşkün paşa gibi yetiştirmiş, ah canım oğlum bitanecik oglum biricik oğlum tavırlarında bu da doğal olarak çocuğun egosunu tavan yaptırmış.

Şimdi son damlayı taşıran olayı anlatıyorum. Arkadaşım projesini hazırlarken erkek arkadaşı temizlik yapıyormuş 1 saat falan yapmış, sonra arkadaşımın başına dikilip ''Neyin var senin neden kalkıp yardım etmiyorsun, soğudun mu sen benden?'' demiş. Arkadaşım ''Projemi yetiştirmeye çalışıyorum.'' demiş ve o da benden önemli mi diyerek bilgisayarı alıp eline ikiye bükmüş, parçalamış ve duvara fırlatmış. Bilgisayar kullanılmayacak durumda şuan ve arkadaşımın işiyle ilgili herşeyi onun içindeydi. Öfkesine yenik düşmüş o yüzden bunu yapmış erkek arkadaşı kendini böyle açıklıyor.
Sizce bunu yapan insanla bir ilişki devam ettirilir mi ? Evlilik boyutunda düşünecek olursanız böyle bir insanla yaşamayı göze alır mısınız ?

Eee yuh manyakmı ne. Böyle bir insanla yaşamak mı? Asla! Çoluk çocuk mu avutucam, önce öfkesini kontrol etmeyi öğrensin. Paşa gibi yetişmişmiş ee hepimiz bir annenin evladıyız böyle mi yapıyoruz. Bende tek çocuğum. Bu şiddet mi evet psikolojik olarak şiddet bana göre..

çok tehlikeli.
cenazesine gidip pardon -sinirle- oldu diyecek potansiyel gördüm.

arkadaşım şu yazdıklarının "tavan yapmış ego"yla ne alakası var?
aksine "kendine aşırı güvensizlik" var yazdıklarında
böyle 2 dk bilgisayar parçalayan insanların, ileride ne yapacakları hiç belli olmaz
arkadaşın iyi düşünsün taşınsın bence

Asla evlenilecek bi adam degil net !

bi tane mi
ben allah ne verdiyse dalardım heralde.
camdan bile atabilirdim - gücüm yetse -
Dusunsene bir de tezi bitirme asamasindasin. Varini yogunu katmissin butun emegin o bilgisayarin icinde kim bilir ne fedakarliklar. Dusuncesi bile korkutuyo. Elin gerizekali simarik ergeni yuzunden katil olmadigima sevinirdim, bir de iliski dusuncem boyle bi tiple!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…