Bu şiddet sayılır mı ?

Dusunsene bir de tezi bitirme asamasindasin. Varini yogunu katmissin butun emegin o bilgisayarin icinde kim bilir ne fedakarliklar. Dusuncesi bile korkutuyo. Elin gerizekali simarik ergeni yuzunden katil olmadigima sevinirdim, bir de iliski dusuncem boyle bi tiple!
ona unutamıyacağı öyle şeyler yapardım ki bidaha 100 mt yakınıma gelemezdi.
hadi bilg geçtim.
ya proje.emek yani resmen.

Mazeret elbette önemli değil de durduk yere olması da ayrı bir sinir bozucu. Sinirlenmeye bile gerek olmayan bir konu, sinirlense ne olur kim bilir dedirtiyor.

ona unutamıyacağı öyle şeyler yapardım ki bidaha 100 mt yakınıma gelemezdi.
hadi bilg geçtim.
ya proje.emek yani resmen.

Proje kurtuldu hard diskte ama sonuçta yaptığı şey sorun, kendine hakim olamaması sorun. bilgisayar değil de arkadaşım da olabilirdi..

ne demek bilg. sorun değil.
sevgililik aşamasında biri için gayet sorun bence.

Ve erkek arkadaşı bu olayı şöyle görüyor '' bi bilgisayar sonuçta maddiyatçı davranma'' bana gibi cümleler kurmuş olaya maddi olarak bakıyor yani hala durumun farkında değil

Ve erkek arkadaşı bu olayı şöyle görüyor '' bi bilgisayar sonuçta maddiyatçı davranma'' bana gibi cümleler kurmuş olaya maddi olarak bakıyor yani hala durumun farkında değil
allaha havale edip hayatından çıkartmalı bence.
şu anda bile bu durumda olmak sonradan nelerin yaşanacağının kanıtı

Deli mi ne..
Arkadaşın bi iyilik yapıp çocuğun ailesine ulaşsın, tedavi ettirsinler..

Sonra baksın önüne..
Hoş bu tipler terkedildiklerinde intihar etmeyi pek sever..
O yüzden arkadaşın gerçekten durup arkasına bakmasın yani.

Şaka mı bu soru? Çok şaşırdım cidden...

Böyle adamlara sevgili, eş olup da şımartmasın kimse. Doğal seleksiyon sayesinde üreyemeden yokolup gitsinler lütfen.

hii bütün çalışmaları içindeymiş birde.. biri bunu benim bilgisayarıma yapsa asıl öfkeye yenik düşmek neymiş görürdü.. ne olacak şimdi bütün o çalışmalar. yedeğide yoktur kesin.. sorduğunuz soruya hiç cevap vermeye bile gerek yok..

Sevgilisi anakuzusu, sevgilisi ofkesini kontrol edemiyo, sevgilisi paranoyak .. arkadasin daha neyi bekliyo ayrilmak icin .. bir an once kurtulmasi lagzim ..

Bana gore arkadasiniz sorunlu, erkek arkadasi degil. Bir insan psikopat olabilir, dengesiz de olabilir. Ama bunlara katlanmanin normal hic bir tarafi yok.

Yarın o çocuk o kızı ikiye katlayıp parçalara ayırır. O potansiyal var bence.

X