- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.904
O nasıl olacakmış ki
Doggy mesela?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O nasıl olacakmış ki
Doggy mesela?
Şu an tüm ahlakım gitti.Doggy mesela?
Bekar bir baağyan olarak sekslü sükslü konuşmanızı çok ayıplıyorum. Benim burada hormonlarım yükselse, libidom coşsa, uu beybi güzel bir hareketlenme olsa hesabını kim verecek? Ha? Kim?
Bekar bir baağyan olarak sekslü sükslü konuşmanızı çok ayıplıyorum. Benim burada hormonlarım yükselse, libidom coşsa, uu beybi güzel bir hareketlenme olsa hesabını kim verecek? Ha? Kim?
Kayıp kafayı gözü yarar sonra da buradaDuşta yapın, soğuk suda
Kayıp kafayı gözü yarar sonra da burada
" kk kadınlarının tavsiyesine uyup kaseyi kırmak" diye konu açar
Biraz ahlaksız olduğum doğrudur
Git ayarla birini seviş o zaman diyeceğim ama çok sıcak
Sıcaklarda en iyisi bel bükmeli doggy hanımlar, dinleyin beni.
Kız zor durumdaOlsa sıcak micak dinlemem valla.
Bekarım ben! Yalnızım! Beklerim tabii. Sevgilimiz mi var Yazık çok acıdım kendime şimdi.Valla benim bi suçum yok Duka Tesla dedi
Ayrıca uu beybi, sen de hareketlenme olsun diye bekliyormuşsun yani
Cık cık cık
Pff bu sıcakta kim ayarlayacak Ümidim sensin aslanım benimGit ayarla birini seviş o zaman diyeceğim ama çok sıcak
Sıcaklarda en iyisi bel bükmeli doggy hanımlar, dinleyin beni.
Ayy vıcık vıcık ya.Beni pek etkilemiyor sıcak, pek de terlemiyorum da adamdan saç diplerine kadar ter damlıyor. O terleyince benim de canım istemiyor Ama yapıyoz mecbur
Son cümleyi görmeden direkt aynı yorumu yapacaktım da siz yapmışsınız zaten. Arada çarşafla da olmaz Gözümün önüne geldi de.Ayy vıcık vıcık ya.
Çarşaf filan serin o zaman aranıza, tüm teri çeker hem de rahat edersiniz o zaman.
Hemen şimdi aklınıza öpüşürken araya yastık koyan Beren filan gelir şimdi
En kısa zamanda kafana göre birini bulmak ümidi ile.Bekarım ben! Yalnızım! Beklerim tabii. Sevgilimiz mi var Yazık çok acıdım kendime şimdi.
Pff bu sıcakta kim ayarlayacak Ümidim sensin aslanım benim
Bel bükmeli deyince aklıma yine kan verme pozisyonu geldi yalnız