Celallenmedim.Adamın kafasındaki algı bu diyorsunuzda, bende aldatan adam sevmez olayını doğru bulmuyorum diyorsunuz.Aynı şey.Erkeklerle aynı fikirde oluyorsunuz bu durumda.
Yani yazınızın özeti kocası eşini aldatsada seviyordura çıkıyor.Kirpiciğinde duymak iştediği buydu zaten.
Evet dogru bulmuyorum zira ne kadinlar, ne erkekler tek tip fabrika uretimi degildir.
Sevmedigi icin aldatan oldugu gibi sevipte aldatan da var ve bu son ornekteki adamlarin kafasindan bahsettim.
Zira bunu ben soylemiyorum, cok onceden bir yerde denk geldigim bilgi aklima geldi onu aktardim.
Ve burda konusu olan kisi bir erkek ama dedigim gibi kadinlar da aldatiyor hem de baya baya.
Ha aldatan kadin sevmeyen kadinmidir, evet o konuda katilirim.
Zira erkegin kafasi kadinda yoktur, kadin duygusal bir varliktir ve duyguya bakar duygu beslemedigi insani yatagina almaz ama erkekler nesneye odakli.
Duygu olmasa da alir hayatina 3. 5. kisileri, ve isin icinde duygu olmadigi icin aldatiyorum algisi olusmuyor(mus).
Her insan icin sevgi=sadakat degil iste.
Biz herkesi kendimiz gibi saniyoruz ama degil.
Kendine saygisi olan kadin olsun erkek olsun aldatmayi ilk basta kendine yakistirmamali. O tmm zaten ama iste herkes bir degil.