Bu sene üniversite puanları ne olacak kızlar?

öyle düşünme çünkü bazıları özele gidecek bazıları tekrar hazırlanacak bazıları seninle aynı bölüme fakat başka şehire gidecek...
yani inşallah istediğin yere gidersin olumlu düşün :KK66:
İnş.ya cok tesekkur ederim ama hemşirelik yazmak isteyen o kadar cok insan varki bazen düşününce başıma ağrılar giriyor :cry:

İnş.ya cok tesekkur ederim ama hemşirelik yazmak isteyen o kadar cok insan varki bazen düşününce başıma ağrılar giriyor :cry:
ama hemşire kontenjanlarıda azımsayacak derecede değil cnm benim arkadaşlarımda hemşire ama çoğu başka illerde bazıları yüksekokulda bazıları özel okulda inan yani takma kafana hayırlısı ise olur zaten ben senin yerinde olsam ilk tercihe istediğim yeri yazarım çünkü garantiye alırım:KK66:

ama hemşire kontenjanlarıda azımsayacak derecede değil cnm benim arkadaşlarımda hemşire ama çoğu başka illerde bazıları yüksekokulda bazıları özel okulda inan yani takma kafana hayırlısı ise olur zaten ben senin yerinde olsam ilk tercihe istediğim yeri yazarım çünkü garantiye alırım:KK66:
Çok teşekkür ederim canım ya bunları duymaya ihtiyacm vardı öyle bir strese girmiştimki hatta bugun baska rehberlik hocalariyla gorustum.Geçen senenin sıralamalarına göre kazanabilirsin ama herkes hemşirelik yazarsa gelmez dedi oyle bir üzüldümki 4 senedir istediğim bi meslek ya :KK61:

Çok teşekkür ederim canım ya bunları duymaya ihtiyacm vardı öyle bir strese girmiştimki hatta bugun baska rehberlik hocalariyla gorustum.Geçen senenin sıralamalarına göre kazanabilirsin ama herkes hemşirelik yazarsa gelmez dedi oyle bir üzüldümki 4 senedir istediğim bi meslek ya :KK61:
önemli değil cnm ne demek bende senin gibiyim gelecek mi gelmeyecek mi korkmuyor değilim :KK66:

ayy cnm gerçekten benimde ihtiyaçım yok değil :KK66: elektrik ve elektronik mühendisliği :oops::eek:inşallah tabii nasip olurda gelirse :KK66:
Aa gelir insallah tatlm ya benim de sıralamam tutuyor ama kafayı hemsirelige taktığım için yazmıyorum :KK70: Sıralaman kaç bari tutuyor mu istedigin sehir falan...Burdan konusmak istemezsende özel konusma açıp da konusabiliriz :))

29 bin ve risk mi diyorsun ben 159 bindeyim acaba sen saglik meslek mezunu falan mısın ondan mı 29 binincisin cok karışık:KK51:

Ahahahha :KK70: Artk hemşirelik öldü atanamıyolar sakın gitmeyin çok pis bi meslek :KK53:
Hahah aynen :KK70: Ebelik düşünmüyor musun mesela? O da güzel bir bölüm ve hemen hemen aynı sayılır. Hemşirelik okudum ya hani üzerine bir de ebelik okuyup okul hayatımı bitirsem mi diye düşünüyorum :-) Bir de başka bir şehirde yaşayacak olmanın stresi var üzerimde, hayat çok zor : (

Hahah aynen :KK70: Ebelik düşünmüyor musun mesela? O da güzel bir bölüm ve hemen hemen aynı sayılır. Hemşirelik okudum ya hani üzerine bir de ebelik okuyup okul hayatımı bitirsem mi diye düşünüyorum :-) Bir de başka bir şehirde yaşayacak olmanın stresi var üzerimde, hayat çok zor : (
Ebelik düsünüyorum hemşireliğin altına ebelik yazıcam ama başka şehirde olucam diye stres degilim hemsirelik gelmicek diye stresim :KK43: sence gelebilir mi bana ne düşünüyorsun?

Normal sıralamaya hiç bakmadım sadece ek puanlı olanla ilgilendiğim için bir şey diyemeyeceğim. Ama puanını söylersen fikrimi söyleyebilirim. Umarım istediğin olur. İstersen konuşmaya özelden devam edelim, hem düşündüğümüz şehirleri de rahatlıkla söyleyebilirizHoppa

Kizlar suan ayni stresi bende yasiyorum özellikle hemsirelik ve ebelik konusunda aklim cikiyor ebelik tutmucak diye kac binlerdesiniz nerleri yazdiniz tercihlerde

X