Anket Bu sene millPiyango size çıkarsa ne yaparsınız ?

Miili Piyango size çıkarsa ne yaparsınız?

• Ankete Katılan
    14

kedi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
6.759
360
0
31
İngiltere
Kızlar bu sene tam 45trilyon ikramiye vericek. Çook büyük para bu haberlerdede görmüşsünüzdür 200tl bankonotlarla 24 tane bogaz köprüsü olurmuş

Size çıksa ne yapardınız

ohoo ne yapmaz ki insan
sevgilimle evlenirim istediğim gibi bir ev ve araba alırdım ve yurtdışına alışveerişe çıkardım:)
aman bunların hepsi hayal tabi önce sağlık versin ALLAH şu hayatta sonra da huzur ve sevgi AMİN para 3. planda benim için

canım anketede katılırmısın

Ben , Kendime traplex bir villa ama bahçesi dizanyni bize ait yaptırırdım. Bir tane daha doberman alırdım alexime arkadaş. Evim benim başka dünyam olurdu. Herşey yaptırırdım

İtalya amerika fransa heryeri gezerdim hemen evlenirdim sevgilimle Aileme yardım ederdim

çok paradan korkarım ben. bana çıkacak korkusundan bilet bile almıyorum, o derece yani... insan gibi yaşamak en güzeli :)

ilk önce kilo vermek için uğraşıp durmam aldırırım tüm yağları göğüsleri dikleştiririm.. estetikle başlarım yani bir daha çalışmam mesela bol bol kitap okur seyaht eder film izlerim ...off karar vermek ne zormuş yapılacakları öncelik sırasına koyarken

Görmediğim ülkelere giderdim. Her şeyi denerdim (Extrem sporlar, değişik yemekler, farklı yerler). Aileme ve kardeşlerime verirdim bir kısmını. Kendi işimi kurardım. Kesinlikle evlenmezdim.

Her yerde evler arsalar alırım dedim ama sanırım ankette olan butun şıkları yapmayı isterdim

Birde sağlık mutluluk huzur satın alınsaydı :)

Her yerde evler arsalar alırım dedim ama sanırım ankette olan butun şıkları yapmayı isterdim

Birde sağlık mutluluk huzur satın alınsaydı :)
bende neyapcagımı bılemiyoum ya neler yapmazdım ki anomm sıralanıyınca bile çok ya o yuzden hepsini alayım mumkunse 3-5 yetmiyy

allah sağlık versinde gerisi teferruat

ananeme ev alırdım kendisi gecekonduda yaşıyor, kışın bulaşık yıkamak için dişarı çkıyor, yaşı da geldi öncelikle onu hallederdim sonra da geleceğim için ev,araba alırdım ve oyuncakçı dükkanı açardım, şimdilik düşüncelerim bunlar..:)

ilk olarak kiralık katil tutup kv yi öldürtürüm hahahahahahah babama 3 tane at alırım ilk yapıcaklarım bunlar

iyiki bana çıkmadı yapacağım şey o kadar fazla ki borçlu çıkıyorum her türlü.:))) gerçekten.

Kendime ,aileme ev ailırdım.
Çocuğumun geleceğini garantiye almak için yatırım yapardım.
İçinde kafesi olan bir kitapçı açar, dünyada nereyi görmek istiyorsam oraya giderdim.
Bu arada ihtiyacı olanlar, özellikle hasta çocuklar için yardımlaşma vakfı kurar bizzat ilgilenirdim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…