Anket Bu sene erkek senesimi Kız senesimi :)

Bu sene ne senesi😁

• Erkek💕

OY: 25 46,3%
  • Kız💕

OY: 29 53,7%

• Ankete Katılan
    54
Ahaja kuzum diger arkadaş la karistrdim ozaman onun ki 35 yaziyo da ondan abuu sende bndensin demi ozaman bnde 10 haftadayimmm
Keşke bende 10 da olsam canım gecen hafta dedi 4 simdi 5 olmuştur ayin 22 sinde kalp atışını duymak icin gidecem hastaneye inşallah der 7 haftalık da bende de bir umudu olur en azından kalır 1 ay 16 haftadan sonra kusma bulantı gidiyormuş

Bende henüz cinsiyeti öğrenemedim ama çevremdeki herkes erkek hissediyor, bende rüyamda erkek olduğunu gördüm ama bakalım 1 hafta sonra öğreneceğim nedense bana da bu sene erkek çoğunluk gibi geldi

Aynı ben

Zaman su gibi geciyo balim inan bi bakmışsın doguma gitmissin bn kızımda nasil gecti anlamadim okadar bulantiya rağmen sabret su gini geccek insallah

Meraba kizlaaar
2. Bebeğimi bekliyorum cok heyecanlıyım cinsiyetini cok merak ediyorum elbette önce sağlikli ve hayırlı evlat olması ama cok merak ediyorum sizlerin bebeklerinin cinsiyeti neler
Bu sene kız senesiydi ben martta kızımı erken doğum yaptığımda hastanede hepsi kızdı çevremdeki insanların da hep kızları oldu. 2021 ne senesi acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…