- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.115
- 598
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
-
Öyle tabi canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin kac haftaliksin bnde daha bilmiyorum 9+5 günlüğüz dahaBenim bebeğimin cinsiyeti belli değil. Rabbim cümlemizinkini sağlıklı Hayırlı eylesinAslında kız senesi erkek senesine de inanmıyorum.
Yani herkesin nasibi kısmeti ayrı.
Ama illa ki bunun söylentisi oluyor. Etrafımdaki söylenti erkek senesi olduğuna dair.
Amin İnşAllah. Cuma kontrolüm var 12+6 olacağımÖyle tabi canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin kac haftaliksin bnde daha bilmiyorum 9+5 günlüğüz daha❤
Rabbim senin de yüzünü güldürsün canim insallah en kisa zamanda guzel haberlerini duymak nasip olsungebe değilim.. 1 yıldır gebe kalmak isteyen kadınlardanım :) inşallah bende yavruma kavuşurum ama bu aralar çevremdeki ki gebelerin %80i erkek diyor cinsiyetlere
o yüzden bence erkek senesi
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsingebe değilim.. 1 yıldır gebe kalmak isteyen kadınlardanım :) inşallah bende yavruma kavuşurum ama bu aralar çevremdeki ki gebelerin %80i erkek diyor cinsiyetlere
o yüzden bence erkek senesi
Oh masallah riskli dönemler bitmis en rahat döneme giriyosun canimbn kizimda 12. Haftada bulantim falaj hersey gecmisti 4.5.6 cok rahat hamileliğin tadini cikar olurmuAmin İnşAllah. Cuma kontrolüm var 12+6 olacağım
Amiin insallah canim allah razi olsunRabbim hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Ikisinin de tadi aynidir evlat sonucta öyle degilmiben de çok kız duyuyorum etraftan.
sağlıklı olsun da hayırlısı
ikisi için de hayaller kuruyorum
iki cinsiyet için de isim belli
benim çocukluğumdan beri hayalim olan kendi göbek adımı koyacağımIkisinin de tadi aynidir evlat sonucta öyle degilmihafiii merak ettim bn oglum olursa aybars kiz olursa düşünmedim
Bulantı kusma geçen hafta rahatlamıştı son iki gündür tekrar başladı. Kontrol rahat geçirmeyi diliyorumOh masallah riskli dönemler bitmis en rahat döneme giriyosun canimbn kizimda 12. Haftada bulantim falaj hersey gecmisti 4.5.6 cok rahat hamileliğin tadini cikar olurmu
Bnce de 2018 ve 2019.kiz senesiydi kizim 2018 de dogdu ve iki yil hep kiz di2017 ve 2020 bence erkek senesiydi. 2. Oğlum yolda
Ne güzel hayırlısı olsun insallahbenim çocukluğumdan beri hayalim olan kendi göbek adımı koyacağım
geleneksel ama çok az olan bir isim
erkeğe de eşim karar verdi aybarsa benziyor
Canim bn suan prilam dr kullaniyorum doktorunla konusup bunu kullanmani tavsiye ederim hem bulantini geciriyo mesela bn dun gece 2 tane ictim 2 tane iciliyo çünküBulantı kusma geçen hafta rahatlamıştı son iki gündür tekrar başladı. Kontrol rahat geçirmeyi diliyorum
Bnce deetrafimda sanirm 10 tane gebe var 2 sininki kiz digerleri erkek.bence bu yil erkek senesi
4 5 6 rahatmi ben 5 haftaya girecem ama bulantı iştahsızlık bitirdi beni yaOh masallah riskli dönemler bitmis en rahat döneme giriyosun canimbn kizimda 12. Haftada bulantim falaj hersey gecmisti 4.5.6 cok rahat hamileliğin tadini cikar olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?