Anket Bu sene erkek senesimi Kız senesimi :)

Bu sene ne senesi😁

• Erkek💕

OY: 25 46,3%
  • Kız💕

OY: 29 53,7%

• Ankete Katılan
    54
Bence de erkek senesi yakin cevremdekilerden burdan da duyup gordugum kadariyla hep erkek 😂
Benim de olcak insalah nedense ilk gunden beri erkek hisediyorum bakalmm ne olcak

4 5 6 rahatmi ben 5 haftaya girecem ama bulantı iştahsızlık bitirdi beni ya 😭
Kuzum ciddimisin ilac kullaniyomusun bnde kizim da 9 ay bulanti cektim fakat hafiflemistu bu aylarda :( ya cidden pirilam ilac la tanismalisiniz harika bisey lutfen doktorunuzla konusuo bu ilaci kullanin bulanti kalmiyo

Bence de erkek senesi yakin cevremdekilerden burdan da duyup gordugum kadariyla hep erkek 😂
Benim de olcak insalah nedense ilk gunden beri erkek hisediyorum bakalmm ne olcak
Yaa hayirlisi bakalim birde tatli ye erkekeksi yersen kiz diyolarasli varsa bnimki erkek 😂😂😂😂

Canim bn suan prilam dr kullaniyorum doktorunla konusup bunu kullanmani tavsiye ederim hem bulantini geciriyo mesela bn dun gece 2 tane ictim 2 tane iciliyo çünkü :-) bu geceye kadar bulanti yapmiyo ve istah aciyo asiri memnun kaldim arastir istersen tavsiye ederim :-)
Kuzenim de onu kullanıyor içmeyince mutfağa bile giremiyorum diyor. Bana metpamit yazdı hiç içmedim üzerinde 5 günden fazla kullanmayın yazıyordu. Tırstım😊

Benim de kızım olacak ama bence çevreyle alakalı bu çünkü benim çevremde de hep kız duydum bu sene ama başka cevrede hep erkekte olabiliyor 😂 Sinem koballa, gigi hadid bile kız doğuracak😂 daha ilkokul 2 ye giderken selena başlamıştı nerden bilecektim selenayla aynı zamanlarda kızımız olacak 😂 gigi hadid i de watpad de kitap yazarken başrol olarak kullanıyordum 5 sene önce şansa bak ki ikisiyle aynı dönem hamileyim 😂

Kuzenim de onu kullanıyor içmeyince mutfağa bile giremiyorum diyor. Bana metpamit yazdı hiç içmedim üzerinde 5 günden fazla kullanmayın yazıyordu. Tırstım😊
Hadi ya bnde ilcedeyim eczanede yokmus bu ilac bitti esim de metpamit almis onu kullancam ancak 1 hafta gider prilam insallah eczaneye söyledik getirecek 😑

Benim de kızım olacak ama bence çevreyle alakalı bu çünkü benim çevremde de hep kız duydum bu sene ama başka cevrede hep erkekte olabiliyor 😂 Sinem koballa, gigi hadid bile kız doğuracak😂 daha ilkokul 2 ye giderken selena başlamıştı nerden bilecektim selenayla aynı zamanlarda kızımız olacak 😂 gigi hadid i de watpad de kitap yazarken başrol olarak kullanıyordum 5 sene önce şansa bak ki ikisiyle aynı dönem hamileyim 😂
Ya demi rabbim işte neye kısmet bndi sinem le birlikteyim simdi haha hala izliyorum sihirli annem selena bez bebek falan 😂😂😂

Kuzum ciddimisin ilac kullaniyomusun bnde kizim da 9 ay bulanti cektim fakat hafiflemistu bu aylarda :KK43: ya cidden pirilam ilac la tanismalisiniz harika bisey lutfen doktorunuzla konusuo bu ilaci kullanin bulanti kalmiyo
Maalesef ciddiyim canım ya çok acim ama yiyemiyorum yedim mi çıkıyor oturup ağlıyorum resmen 😓 gerçekten çok zormus benim bu ilk daha önce dusuklerim olmuştu ama boyle değildim Rabbim herkese bu duyguları yasatsin bir yandan da benim yavrum iyi olsun raziyim diyor insan 😑😒

Ohaaa Sinem Kobal hamilemi Papatya 011 den al haberi 😜😜😜

Maalesef ciddiyim canım ya çok acim ama yiyemiyorum yedim mi çıkıyor oturup ağlıyorum resmen 😓 gerçekten çok zormus benim bu ilk daha önce dusuklerim olmuştu ama boyle değildim Rabbim herkese bu duyguları yasatsin bir yandan da benim yavrum iyi olsun raziyim diyor insan 😑😒
Kuzum cogu bitti azi kaldi sık dişini allah yardimcin olsun insallah cok üzüldüm 😔

Back
X