- 20 Nisan 2020
- 797
- 860
- 18
- 30
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
-
Kuzum ciddimisin ilac kullaniyomusun bnde kizim da 9 ay bulanti cektim fakat hafiflemistu bu aylarda4 5 6 rahatmi ben 5 haftaya girecem ama bulantı iştahsızlık bitirdi beni ya
Yaa hayirlisi bakalim birde tatli ye erkekeksi yersen kiz diyolarasli varsa bnimki erkekBence de erkek senesi yakin cevremdekilerden burdan da duyup gordugum kadariyla hep erkek
Benim de olcak insalah nedense ilk gunden beri erkek hisediyorum bakalmm ne olcak
Kuzenim de onu kullanıyor içmeyince mutfağa bile giremiyorum diyor. Bana metpamit yazdı hiç içmedim üzerinde 5 günden fazla kullanmayın yazıyordu. TırstımCanim bn suan prilam dr kullaniyorum doktorunla konusup bunu kullanmani tavsiye ederim hem bulantini geciriyo mesela bn dun gece 2 tane ictim 2 tane iciliyo çünkübu geceye kadar bulanti yapmiyo ve istah aciyo asiri memnun kaldim arastir istersen tavsiye ederim
Hadi ya bnde ilcedeyim eczanede yokmus bu ilac bitti esim de metpamit almis onu kullancam ancak 1 hafta gider prilam insallah eczaneye söyledik getirecekKuzenim de onu kullanıyor içmeyince mutfağa bile giremiyorum diyor. Bana metpamit yazdı hiç içmedim üzerinde 5 günden fazla kullanmayın yazıyordu. Tırstım
OY masallah allah anali babalı büyütsün insallahYeğenim ve 2 kuzen bebişi erkek bitane daha varda onun cinsiyetini bilmiyorum.
Ya demi rabbim işte neye kısmet bndi sinem le birlikteyim simdi haha hala izliyorum sihirli annem selena bez bebek falanBenim de kızım olacak ama bence çevreyle alakalı bu çünkü benim çevremde de hep kız duydum bu sene ama başka cevrede hep erkekte olabiliyorSinem koballa, gigi hadid bile kız doğuracak daha ilkokul 2 ye giderken selena başlamıştı nerden bilecektim selenayla aynı zamanlarda kızımız olacak gigi hadid i de watpad de kitap yazarken başrol olarak kullanıyordum 5 sene önce şansa bak ki ikisiyle aynı dönem hamileyim
Bende çok severdim hala denk gelince izlerimYa demi rabbim işte neye kısmet bndi sinem le birlikteyim simdi haha hala izliyorum sihirli annem selena bez bebek falan
Cocukluk ruhumuzda varBende çok severdim hala denk gelince izlerim
Maalesef ciddiyim canım ya çok acim ama yiyemiyorum yedim mi çıkıyor oturup ağlıyorum resmenKuzum ciddimisin ilac kullaniyomusun bnde kizim da 9 ay bulanti cektim fakat hafiflemistu bu aylardaya cidden pirilam ilac la tanismalisiniz harika bisey lutfen doktorunuzla konusuo bu ilaci kullanin bulanti kalmiyo
Ohaaa Sinem Kobal hamilemi Papatya 011 den al haberiBenim de kızım olacak ama bence çevreyle alakalı bu çünkü benim çevremde de hep kız duydum bu sene ama başka cevrede hep erkekte olabiliyorSinem koballa, gigi hadid bile kız doğuracak daha ilkokul 2 ye giderken selena başlamıştı nerden bilecektim selenayla aynı zamanlarda kızımız olacak gigi hadid i de watpad de kitap yazarken başrol olarak kullanıyordum 5 sene önce şansa bak ki ikisiyle aynı dönem hamileyim
Evet hemde 5 aylıkmıs kızı olacakmışOhaaa Sinem Kobal hamilemi Papatya 011 den al haberi
Su Kadınlar Kulübünde ünlülerin dedikodusu kalmıştı yapmadigimiz onu yaptık Türk olmak bunu gerektirirEvet hemde 5 aylıkmıs kızı olacakmış
Kuzum cogu bitti azi kaldi sık dişini allah yardimcin olsun insallah cok üzüldümMaalesef ciddiyim canım ya çok acim ama yiyemiyorum yedim mi çıkıyor oturup ağlıyorum resmengerçekten çok zormus benim bu ilk daha önce dusuklerim olmuştu ama boyle değildim Rabbim herkese bu duyguları yasatsin bir yandan da benim yavrum iyi olsun raziyim diyor insan
Bnde senden duydum kizEvet hemde 5 aylıkmıs kızı olacakmış
Yaa saglikla gelsin masallah son haftalarındasin az kalmis darisi bize canim yaBenim oğlum olacak kısmetse. Ismi de Aslan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?