Gebeliğe Hazırlık Bu şekilde inşallah hamile kalacaksınız lütfen deneyin...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeni baslik acmak istemedim. Buradan sorsam..bilgisi fikri olan yardmci olablr mi lutfen? Hamilelik icn ugrasanlardanm..Ovulasyon gunu ve sonrasında gobek eritme egzerszleri faln yapyorm bu olumsz etkler mi sizce regle yaklastm da ..
Yani kimisi yumurtlamadan sonra bebeğin oluşup tutunma ihtimali daha fazla olduğu için ağır bişey kaldırmaz veya ciddi bir spor yapmaz (mesela ben),
Kimisi de hic dikkat etmez ağır da taşır ama buna rağmen sağlıklı bir gebelik başlayabilir (bunun örneklerini de gördüm)
Tamamen size kalmış bişey yani ben içim rahat etmeyeceği icin en azından yumurtlamadan sonra adete kadar biraz ekstra dikkat ediyorum. Allah verecek olduktan sonra bunlar engel olamaz tabi ama ne biliyim..

Bndeki sansi dusununce sanrm dikkat etsem iyi olur. Cok tesekkur ederim

İnanamıyorum umudunuz kaybetmişsin ve şu an hamilesiniz inşallah bende hamile kalırım

İnanamıyorum umudunuz kaybetmişsin ve şu an hamilesiniz inşallah bende hamile kalırım
Çakşır suyu ve aşılama da olmadı onlar da denendi. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.
Rabbim kimseye bu çaresizliği yaşatmasın. Isteyen herkese en az uğraşla nasip etsin inşallah

Çakşır suyu ve aşılama da olmadı onlar da denendi. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.
Rabbim kimseye bu çaresizliği yaşatmasın. Isteyen herkese en az uğraşla nasip etsin inşallah
Amin inşallah Sizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Çok geçmiş olsun teşekkür ederim bilgilendirmelerin için. En kısa zamanda gidip baktırıcam prolaktine.
Hormonlara bakılırken ona da bakıyorlar. Benim ki ekte 40 yaşındayım.

Eklentiler

• 1608133989995894556063.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 143
Bu hormon sonuçlarını nasıl değerlendirdi dr un?
Her şey normal dedi. Normal yolla hamile kalabilir sin. Ancak yaşın 40 üstü olduğu için hemen olmayabilir dedi. Eşim de üynı yaşta onunda sperm testi yapıldı. Üroloji de normal sonuçları yina yaşınızdan dolayı gecikebilir hemen istiyorsanız dedi. Hemen istiyorsanız tüp bebek diyo yaştan dolayı Bana Yaşına göre hormonların gayet iyi dedi. Alttan muayene de solda 3 sağ da 4 yumurta varmış . Rahîm filmi istedi. Bir de ona bakalım dedi. Yarın rahim filmi çekilecek.

Ne zamandır korunmuyirsunuz? Bende 40 üstüyüm benzeriz.

6 aydır. Ama eşim vardiyalı çalışıyor ve bazı günler yumurtlama günlerine denk gelmiş olmayabiliriz yumurtlama gününü ovülasyonu vs daha geçen ay öğrendim bilmiyordum hiç.
Kürler var uyguladın mı, bal tarçın çörek otu, hayıt tohumu çayı

Hayır hiç uygulamadım. Bunları na zaman ve nasıl yapıyorum bahsedebilir mısınız
Bal tarçın çörekotunu adetin ikinci günü başlayıp 12, 13 gün yiyeceksin,
10 yemek kaş bal
10 tatlı kaş tarçın
10 çay kaş çörek otu,

Havuç/ incir kürü ibrahim saraçoğlu yazarsan çıkar oda istediğin zaman başlayabilirsin üç hafta yenecek,
bi sıkıntısı var prolaktin hormonunu yükselebiliyormuş yüksek olanlarda,

Mrb bu kadar ugrastan sonra hamile kalmissiniz tebrikler ne yollar izlediniz bnim esimde sperm dusuklugu var

Mrb bu kadar ugrastan sonra hamile kalmissiniz tebrikler ne yollar izlediniz bnim esimde sperm dusuklugu var
Benim Eşimin sperm değerleri gayet iyiydi bende amh düşüktü ve yumurta tembelliği vardi
Çakşır suyu da denedim ondan da bi sonuç alamadım aşılamaya karar verdik sonra
Yaptırdık aşılama da tutmadı
Tüp bebekle gebe kaldım 4 tane 5.gün embriyom donduruldu
İlk tedavide 2 embriyo transfer edildi
Yaklaşık 10 güne ikizlerim bir yaşlarını dolduracaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…