- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
Yani kimisi yumurtlamadan sonra bebeğin oluşup tutunma ihtimali daha fazla olduğu için ağır bişey kaldırmaz veya ciddi bir spor yapmaz (mesela ben),Yeni baslik acmak istemedim. Buradan sorsam..bilgisi fikri olan yardmci olablr mi lutfen? Hamilelik icn ugrasanlardanm..Ovulasyon gunu ve sonrasında gobek eritme egzerszleri faln yapyorm bu olumsz etkler mi sizce regle yaklastm da ..
Bndeki sansi dusununce sanrm dikkat etsem iyi olur. Cok tesekkur ederimYani kimisi yumurtlamadan sonra bebeğin oluşup tutunma ihtimali daha fazla olduğu için ağır bişey kaldırmaz veya ciddi bir spor yapmaz (mesela ben),
Kimisi de hic dikkat etmez ağır da taşır ama buna rağmen sağlıklı bir gebelik başlayabilir (bunun örneklerini de gördüm)
Tamamen size kalmış bişey yani ben içim rahat etmeyeceği icin en azından yumurtlamadan sonra adete kadar biraz ekstra dikkat ediyorum. Allah verecek olduktan sonra bunlar engel olamaz tabi ama ne biliyim..
İnanamıyorum umudunuz kaybetmişsin ve şu an hamilesiniz inşallah bende hamile kalırımBir buçuk yıldır yüz üstü yatmayı da denedim sırt üstü de yattım yan da yattım olmadı. Sağlıklı beslendim olmadı. Yürüyüş spor yaptım olmadı. Soğan kürü incir kürü polen keçiboynuzu havuç suyu denedik olmadı. Klomen çatlatma iğnesi kullandım olmadı. Bi denemediğim çakşır suyu kaldı, bir de aşılama ve tüp bebek. Bende hiçbiri ise yaramadı inşallah sizler bebelerinize kavuşursunuz. Benim kendimden zerre umudum kalmadı artık. Rabbim yardım etsin isyana düşünmesin inşallah.
Çakşır suyu ve aşılama da olmadı onlar da denendi. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.İnanamıyorum umudunuz kaybetmişsin ve şu an hamilesiniz inşallah bende hamile kalırım
Amin inşallahÇakşır suyu ve aşılama da olmadı onlar da denendi. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.
Rabbim kimseye bu çaresizliği yaşatmasın. Isteyen herkese en az uğraşla nasip etsin inşallah
Aynen ben de öyle yaptım.Ben bu içinde bulunduğum süreçten hiçkimseye bahsetmedim, bu gereksiz teselli cümlelerini duymamak için. İnsanlar iyilik yapayım derken üzücü olabiliyorlar.
Hormonlara bakılırken ona da bakıyorlar. Benim ki ekte 40 yaşındayım.Çok geçmiş olsunteşekkür ederim bilgilendirmelerin için. En kısa zamanda gidip baktırıcam prolaktine.
Bu hormon sonuçlarını nasıl değerlendirdi dr un?Hormonlara bakılırken ona da bakıyorlar. Benim ki ekte 40 yaşındayım.
Her şey normal dedi. Normal yolla hamile kalabilir sin. Ancak yaşın 40 üstü olduğu için hemen olmayabilir dedi. Eşim de üynı yaşta onunda sperm testi yapıldı. Üroloji de normal sonuçları yina yaşınızdan dolayı gecikebilir hemen istiyorsanız dedi. Hemen istiyorsanız tüp bebek diyo yaştan dolayı Bana Yaşına göre hormonların gayet iyi dedi. Alttan muayene de solda 3 sağ da 4 yumurta varmış . Rahîm filmi istedi. Bir de ona bakalım dedi. Yarın rahim filmi çekilecek.Bu hormon sonuçlarını nasıl değerlendirdi dr un?
Ne zamandır korunmuyirsunuz? Bende 40 üstüyüm benzeriz.Her şey normal dedi. Normal yolla hamile kalabilir sin. Ancak yaşın 40 üstü olduğu için hemen olmayabilir dedi. Yaşına göre hormonların gayet iyi dedi. Alttan muayene de solda 3 sağ da 4 yumurta varmış . Rahîm filmi istedi. Bir de ona bakalım dedi. Yarın rahim filmi çekilecek.
6 aydır. Ama eşim vardiyalı çalışıyor ve bazı günler yumurtlama günlerine denk gelmiş olmayabiliriz yumurtlama gününü ovülasyonu vs daha geçen ay öğrendim bilmiyordum hiç.Ne zamandır korunmuyirsunuz? Bende 40 üstüyüm benzeriz.
Kürler var uyguladın mı, bal tarçın çörek otu, hayıt tohumu çayı6 aydır. Ama eşim vardiyalı çalışıyor ve bazı günler yumurtlama günlerine denk gelmiş olmayabiliriz yumurtlama gününü ovülasyonu vs daha geçen ay öğrendim bilmiyordum hiç.
Hayır hiç uygulamadım. Bunları na zaman ve nasıl yapıyorum bahsedebilir mısınızKürler var uyguladın mı, bal tarçın çörek otu, hayıt tohumu çayı
Bal tarçın çörekotunu adetin ikinci günü başlayıp 12, 13 gün yiyeceksin,Hayır hiç uygulamadım. Bunları na zaman ve nasıl yapıyorum bahsedebilir mısınız
Bende Ovülosyonu falan takip etmedim.hiç6 aydır. Ama eşim vardiyalı çalışıyor ve bazı günler yumurtlama günlerine denk gelmiş olmayabiliriz yumurtlama gününü ovülasyonu vs daha geçen ay öğrendim bilmiyordum hiç.
Aslında takip etmek gerekiyor muş en azından ilişki günlerini kaçırmamış olursun. Ben de yeni takip edeceğimBende Ovülosyonu falan takip etmedim.hiç
Mrb bu kadar ugrastan sonra hamile kalmissiniz tebrikler ne yollar izlediniz bnim esimde sperm dusuklugu varBir buçuk yıldır yüz üstü yatmayı da denedim sırt üstü de yattım yan da yattım olmadı. Sağlıklı beslendim olmadı. Yürüyüş spor yaptım olmadı. Soğan kürü incir kürü polen keçiboynuzu havuç suyu denedik olmadı. Klomen çatlatma iğnesi kullandım olmadı. Bi denemediğim çakşır suyu kaldı, bir de aşılama ve tüp bebek. Bende hiçbiri ise yaramadı inşallah sizler bebelerinize kavuşursunuz. Benim kendimden zerre umudum kalmadı artık. Rabbim yardım etsin isyana düşünmesin inşallah.
Benim Eşimin sperm değerleri gayet iyiydi bende amh düşüktü ve yumurta tembelliği vardiMrb bu kadar ugrastan sonra hamile kalmissiniz tebrikler ne yollar izlediniz bnim esimde sperm dusuklugu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?