Gebeliğe Hazırlık Bu şekilde inşallah hamile kalacaksınız lütfen deneyin...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.792
15.482
408
Merhaba arkadaşlar...
Ben 9 yıllık evliyim çocuğum olmuyor..
Tek tüpüm var diğeri hidrosalpenks yüzünden alındı.. ameliyat sonrası normal yolla da çocuğunuz olur dedi doktor ama olmadı.. sebebi araştırıldı ve prolaktin hormonunu yüksekliği cikti .. 5 aydır prolaktin ilacı kullanırken hamile kaldım tek tüple..
Başka hic bir problemim yok...
Iki negatif tüp bebek deneyimim var..
3. Tedaviye başlayacaktım temmuzda adetim gecikti test yaptık pozitif cıktı..
Hemen kan verdik 208 cıktı değer.. sevinçten havalara uçtuk.. ben Hayatım da hiç bu kadar mutlu olmamıştım...
Malesef 6. Haftada bebeği kaybettik kanamam başladı..
Değerim geri düşmeye başladı... Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda.. elimizden hiç bir şey gelmiyor taktir onun nasip etsin inşallah...

Gelelim asıl konuya ben bunca yıl sonra normal yolla nasıl hamile kaldım..
2 aydır arı sütü propolis kullanıyordum..
Ari sütü propolis bağışıklığı güçlendiriyor yumurta kalitesini sperm kalitesini artırıyor..
Sağlık lı beslenmeye başladım..
Her gün 45 dk 1 saat arası yürüyüş yaptım..
Adet bitiminde tüpler açık olurmus.. Adet bitiminde mesela adetin 8. Günü ilişkiye başlayın ve 2 gün ara ile ilişkiye girin..
Ve asıl önemli kısmına gelmek istiyorum..
Ilişki böyle olursa spermler geri çıkmıyor..
Benim gibi bilmeyen arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum.. hsg yi çeken doktorum öğretmişti ve ben tam 5 ayda bu şekilde hamile kalmışım.. afedersiniz köpek pozisyonunda yapın ve yüz üstü yatıp ertesi sabah duş alın..
Buraya fotoğraf da atmak istiyorum..
Rahmi ters olanlar veya olmayanlar normal yolla senin çocuğun olur dediyse doktorunuz lütfen deneyin bunu... kendiniz de anlayacaksınız ki spermler geri çıkmıyor...
Inşallah birilerine vesile olayım diye konu açmak istedim...

Ben de bunu denediğim ay hamile kaldım nasip tabii ama işe yaradı bende.Ebru Ceylan ın sayfasında görmüştüm eğer o ay kalmasaydım ovulasyon testini alacaktım

Ben de bunu denediğim ay hamile kaldım nasip tabii ama işe yaradı bende.Ebru Ceylan ın sayfasında görmüştüm eğer o ay kalmasaydım ovulasyon testini alacaktım

Çok şükür canım RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Benim bebeğim düştü 6 haftalıkken..
Ben yardımcı olmak istiyorum bilmeyen varsa inşallah vesile olalım.. allah da ol derse olur inşallah...

Ovulasyon testlerini yaptım, pozitif çıkan zamanlarda günleri değerlendirdim ve bu pozisyonda yatmayı denedim. Bakalım sonuç ne olacak. Bir senedir deniyoruz ama hep negatif. Bir kere de aşılama deneyimimiz oldu, oda negatif sonuçlandı. Bu ay ovulasyon testlerim pozitif olduğu ve değerlendirdiğim günlerin sabahında da çok fazla yumurtalık ağrısı hissettim, dolgunluk hissi sanki patlayacakmış gibi ve oturup kalkarken bile ağrı yaşadım. Artık zaten pozitif bir sonuç beklemiyorum ama böyle gördüğüm bazı şeyleri de uyguluyorum kendimce. İki hafta sonra ne olucak anlıycam artık regli durumuma göre

Geçmiş olsun. Verdiğiniz bilgilendirme için ayrıca teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda hayırlı bir hamileliğe adım atarsınız. Tanımıyor olsam bile sizi dualarım sizinle

Geçmiş olsun. Verdiğiniz bilgilendirme için ayrıca teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda hayırlı bir hamileliğe adım atarsınız. Tanımıyor olsam bile sizi dualarım sizinle

ALLAH razı olsun canım benim.. çok teşekkür ederim.. Rabbim kimseyi evlatsizlık la sınamasın çok zor...

Amin canım benim de ilk bebeğim düşmüştü Rabbim sana tez zamanda sağlıkla kucağına alabileceğin evlatlar nasip etsin inşallah

İnstagramda birgebeningunlugu sayfasinda ters rahin olsun olmasın bu pozisyonu denediği ay hamile kaldığını yazan çok kişiyi gördüm, yumurtlama gunlerindeyim ben de denicem insallah vesile olur

İnstagramda birgebeningunlugu sayfasinda ters rahin olsun olmasın bu pozisyonu denediği ay hamile kaldığını yazan çok kişiyi gördüm, yumurtlama gunlerindeyim ben de denicem insallah vesile olur
öyle diyorlar evet. Bende ilk kez bu ay bu şekilde yatarak denedim. Spermlerin dışarı çıkmasını engelliyor o şekilde yatmak, benim izlenimim bu oldu en azından :)

öyle diyorlar evet. Bende ilk kez bu ay bu şekilde yatarak denedim. Spermlerin dışarı çıkmasını engelliyor o şekilde yatmak, benim izlenimim bu oldu en azından :)
Aslında dışarı çıkma olayi hikaye, spermlerin bir hızı var, erkeğin bosalma anında fışkıran meninin içindeki en hızlı sperm ulaşır yumurtaya, sonrasında orda kalan fazla meni tamamen çöp, orda saatlerce kalsa da faydasi yok çünkü fışkırarak giden sperm önemli olan. Ama pozisyon olarak spermin hızına katki olacak bu pozisyon işe yarayabilir deneyip gorcez insallah

Evet bu en mantıklı duyduğum cümle oldu :) teşekkürler

Bir buçuk yıldır yüz üstü yatmayı da denedim sırt üstü de yattım yan da yattım olmadı. Sağlıklı beslendim olmadı. Yürüyüş spor yaptım olmadı. Soğan kürü incir kürü polen keçiboynuzu havuç suyu denedik olmadı. Klomen çatlatma iğnesi kullandım olmadı. Bi denemediğim çakşır suyu kaldı, bir de aşılama ve tüp bebek. Bende hiçbiri ise yaramadı inşallah sizler bebelerinize kavuşursunuz. Benim kendimden zerre umudum kalmadı artık. Rabbim yardım etsin isyana düşünmesin inşallah.

Doktorunuza danışmışsınızdır illa ki bende hemen hemen sizin gibi her yolu denedim. Endımetriozisim vardı benim. O düzeldi fakat tüplerimden tıkanıklık olmuştu. Onlarında bir tanesini açabildi doktorum. Diğeride çok az açılabildi demişti. bir buçuk senedir deniyoruz, bu extra şeyleri son üç aydır uygulamaya başladım tabi (vitaminler takviyeler vs) ama sonuç alamadık. Sadece geçen sene ağustos ayında kimyasal gebelik yaşamıştım. Üç ay önce de aşılama deneyimim oldu. O da tutmayınca artık psikolojik olarak kaldıramıycak duruma geldim sanırım. Kendi haline bıraktım artık. Hepimiz için hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…