Ben de bunu denediğim ay hamile kaldım nasip tabii ama işe yaradı bende.Ebru Ceylan ın sayfasında görmüştüm eğer o ay kalmasaydım ovulasyon testini alacaktım
Yuzustu yatmayla mi ? Bunu duymamistim deniycemBen de bunu denediğim ay hamile kaldım nasip tabii ama işe yaradı bende.Ebru Ceylan ın sayfasında görmüştüm eğer o ay kalmasaydım ovulasyon testini alacaktım
Yüzüstü ve bir bacak karına doğru çekik olacak sanırım. En azından ben o şekilde denedim :)Yuzustu yatmayla mi ? Bunu duymamistim deniycem
Geçmiş olsun. Verdiğiniz bilgilendirme için ayrıca teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda hayırlı bir hamileliğe adım atarsınız. Tanımıyor olsam bile sizi dualarım sizinleÇok şükür canım RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Benim bebeğim düştü 6 haftalıkken..
Ben yardımcı olmak istiyorum bilmeyen varsa inşallah vesile olalım.. allah da ol derse olur inşallah...
Geçmiş olsun. Verdiğiniz bilgilendirme için ayrıca teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda hayırlı bir hamileliğe adım atarsınız. Tanımıyor olsam bile sizi dualarım sizinle
Amin canım benim de ilk bebeğim düşmüştüÇok şükür canım RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Benim bebeğim düştü 6 haftalıkken..
Ben yardımcı olmak istiyorum bilmeyen varsa inşallah vesile olalım.. allah da ol derse olur inşallah...
Yuzustu yatmayla mi ? Bunu duymamistim deniycem
Amin canım benim de ilk bebeğim düşmüştüRabbim sana tez zamanda sağlıkla kucağına alabileceğin evlatlar nasip etsin inşallah
Evet ondan önceki ay normal denemiştim olmamıştı tesadüf mü bilmem ama denildiği gibi denediğimde oldu çok şükürYuzustu yatmayla mi ? Bunu duymamistim deniycem
öyle diyorlar evet. Bende ilk kez bu ay bu şekilde yatarak denedim. Spermlerin dışarı çıkmasını engelliyor o şekilde yatmak, benim izlenimim bu oldu en azından :)İnstagramda birgebeningunlugu sayfasinda ters rahin olsun olmasın bu pozisyonu denediği ay hamile kaldığını yazan çok kişiyi gördüm, yumurtlama gunlerindeyim ben de denicem insallah vesile olur
Aslında dışarı çıkma olayi hikaye, spermlerin bir hızı var, erkeğin bosalma anında fışkıran meninin içindeki en hızlı sperm ulaşır yumurtaya, sonrasında orda kalan fazla meni tamamen çöp, orda saatlerce kalsa da faydasi yok çünkü fışkırarak giden sperm önemli olan. Ama pozisyon olarak spermin hızına katki olacak bu pozisyon işe yarayabilir deneyip gorcez insallahöyle diyorlar evet. Bende ilk kez bu ay bu şekilde yatarak denedim. Spermlerin dışarı çıkmasını engelliyor o şekilde yatmak, benim izlenimim bu oldu en azından :)
Evet bu en mantıklı duyduğum cümle oldu :) teşekkürlerAslında dışarı çıkma olayi hikaye, spermlerin bir hızı var, erkeğin bosalma anında fışkıran meninin içindeki en hızlı sperm ulaşır yumurtaya, sonrasında orda kalan fazla meni tamamen çöp, orda saatlerce kalsa da faydasi yok çünkü fışkırarak giden sperm önemli olan. Ama pozisyon olarak spermin hızına katki olacak bu pozisyon işe yarayabilir deneyip gorcez insallah
Doktorunuza danışmışsınızdır illa ki bende hemen hemen sizin gibi her yolu denedim. Endımetriozisim vardı benim. O düzeldi fakat tüplerimden tıkanıklık olmuştu. Onlarında bir tanesini açabildi doktorum. Diğeride çok az açılabildi demişti. bir buçuk senedir deniyoruz, bu extra şeyleri son üç aydır uygulamaya başladım tabi (vitaminler takviyeler vs) ama sonuç alamadık. Sadece geçen sene ağustos ayında kimyasal gebelik yaşamıştım. Üç ay önce de aşılama deneyimim oldu. O da tutmayınca artık psikolojik olarak kaldıramıycak duruma geldim sanırım. Kendi haline bıraktım artık. Hepimiz için hayırlısı olsunBir buçuk yıldır yüz üstü yatmayı da denedim sırt üstü de yattım yan da yattım olmadı. Sağlıklı beslendim olmadı. Yürüyüş spor yaptım olmadı. Soğan kürü incir kürü polen keçiboynuzu havuç suyu denedik olmadı. Klomen çatlatma iğnesi kullandım olmadı. Bi denemediğim çakşır suyu kaldı, bir de aşılama ve tüp bebek. Bende hiçbiri ise yaramadı inşallah sizler bebelerinize kavuşursunuz. Benim kendimden zerre umudum kalmadı artık. Rabbim yardım etsin isyana düşünmesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?