Bu şekilde inşallah hamile kalacaksınız lütfen deneyin.... sebepsiz infertilite..

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.792
15.481
Merhaba arkadaşlar...
Ben 9 yıllık evliyim çocuğum olmuyor..
Tek tüpüm var diğeri hidrosalpenks yüzünden alındı.. ameliyat sonrası normal yolla da çocuğunuz olur dedi doktor ama olmadı.. sebebi araştırıldı ve prolaktin hormonunu yüksekliği cikti .. 5 aydır prolaktin ilacı kullanırken hamile kaldım tek tüple..
Başka hic bir problemim yok...
Iki negatif tüp bebek deneyimim var..
3. Tedaviye başlayacaktım temmuzda adetim gecikti test yaptık pozitif cıktı..
Hemen kan verdik 208 cıktı değer.. sevinçten havalara uçtuk.. ben Hayatım da hiç bu kadar mutlu olmamıştım...
Malesef 6. Haftada bebeği kaybettik kanamam başladı..
Değerim geri düşmeye başladı... Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda.. elimizden hiç bir şey gelmiyor taktir onun nasip etsin inşallah...

Gelelim asıl konuya ben bunca yıl sonra normal yolla nasıl hamile kaldım..
2 aydır arı sütü propolis kullanıyordum..
Ari sütü propolis bağışıklığı güçlendiriyor yumurta kalitesini sperm kalitesini artırıyor..
Sağlık lı beslenmeye başladım..
Her gün 45 dk 1 saat arası yürüyüş yaptım..
Adet bitiminde tüpler açık olurmus.. Adet bitiminde mesela adetin 8. Günü ilişkiye başlayın ve 2 gün ara ile ilişkiye girin..
Ve asıl önemli kısmına gelmek istiyorum..
Ilişki böyle olursa spermler geri çıkmıyor..
Benim gibi bilmeyen arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum.. hsg yi çeken doktorum öğretmişti ve ben tam 5 ayda bu şekilde hamile kalmışım.. afedersiniz köpek pozisyonunda yapın ve yüz üstü yatıp ertesi sabah duş alın..
Buraya fotoğraf da atmak istiyorum..
Rahmi ters olanlar veya olmayanlar normal yolla senin çocuğun olur dediyse doktorunuz lütfen deneyin bunu... kendiniz de anlayacaksınız ki spermler geri çıkmıyor...
Inşallah birilerine vesile olayım diye konu açmak istedim..

Adet bittikten sonra her günde girdiğimiz oldu 4 yıl boyunca denemediğim yapmadığım pozisyonda kalmadı 3 aşılama 1 tüp bebek hatta dün negatif sonuç aldım. Prolaktin ve TSH yüksekti 2 yıl önce onlar düzene girdi ama halen olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…