Bu sefer sanal degil gercek hayat ne yapmaliyim?:))

ceren_gs

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
564
143
303
Ankara
Simdi gecen markete gittim 3 lu isimleri bulunan marketlerden biri isim vermeyeyim.Orda onceden calisan biri vardi market muduru onu sordum kasada bu kisi nerde diye farkli bir magazamiza gecti dedi .Onu taniyordum arkadasimin esiydi.Kasadaki calisan o kisi burda degil bu arkadas onun yerine geçti deyince bana bakip gulumsedi.Yalniz cocuk tatli:)Ber gittiginde yardimci oluyor ilgileniyor, gulumsuyor .Hatta kampanya ileri tarihte olmasima ragmrn benim icin kampanyali urunleri ayirtti cunku her gittigimde tarih degisiyordu .Kampanya tarihi belli olmadigi icin magdur etmeyelim sizi dedi.Bilmiyorum ne dusunmeliyim gulumsemesi oylesine mi ilgilenmesi felan yoksa ben mi gelin guvey oluyorum kendi kendime .Gercek hayat dediniz gercek hayata döndum iste :))nasil belli edecem ki ben buna ilgilendigimi:P baktim ortak arkadsslarimiz var ama is arkadasim ona hic soyleyemem dedikodu yapar isteyen var istemeyen var benimle ilgili olumsuz konusabilir.Zamaninda hocama is arkadasim beni olmadigim gibi biri gostermisti .o yuzden ozel hayatima is yerindekileri bulastirmiyorum

Niye olumsuz konussun hoslandıysanız söyleyin
İlgilenmesi de ürünlerle ilgili ilgilenmis normal olarak sizle değil ki.Siz hoslandıysanız söylemelisiniz

aşko her yuzune gülümseyene karşı bisey hissetmek gerekseydi oo oooo bende onceden bekarken çaliştigim bir restoranda her müşteriye gülümserdim huyum buydu onunda oyledir belki niye hemen herseyi aşka sevgiye yoruyosunki

Simdi gecen markete gittim 3 lu isimleri bulunan marketlerden biri isim vermeyeyim.Orda onceden calisan biri vardi market muduru onu sordum kasada bu kisi nerde diye farkli bir magazamiza gecti dedi .Onu taniyordum arkadasimin esiydi.Kasadaki calisan o kisi burda degil bu arkadas onun yerine geçti deyince bana bakip gulumsedi.Yalniz cocuk tatli:)Ber gittiginde yardimci oluyor ilgileniyor, gulumsuyor .Hatta kampanya ileri tarihte olmasima ragmrn benim icin kampanyali urunleri ayirtti cunku her gittigimde tarih degisiyordu .Kampanya tarihi belli olmadigi icin magdur etmeyelim sizi dedi.Bilmiyorum ne dusunmeliyim gulumsemesi oylesine mi ilgilenmesi felan yoksa ben mi gelin guvey oluyorum kendi kendime .Gercek hayat dediniz gercek hayata döndum iste :))nasil belli edecem ki ben buna ilgilendigimi:P baktim ortak arkadsslarimiz var ama is arkadasim ona hic soyleyemem dedikodu yapar isteyen var istemeyen var benimle ilgili olumsuz konusabilir.Zamaninda hocama is arkadasim beni olmadigim gibi biri gostermisti .o yuzden ozel hayatima is yerindekileri bulastirmiyorum
Siz her böyle salatalığım var diyene tuzla mı koşuyorsunuz hayatınızda hiç sizinle flörtsel manada ilgilenilmedi mi hiç mi sevilmediniz

Soru sahibi merhaba, sorunuzdan farklı olarak kampanyalı ürünleri size ayırması doğru değil sonra gidince ürün bitmiş diyorlar. İsmini ver de şikayet edelim :D

Hizmet sektöründe olan birisinin size gülümsemesi kadar normal ne olabilir ? Müşterisiniz ya hani güleryüzlü olmak önemli herkes kendini nimetten sayar olmuş yahu ahhaah

Ayrıca gerçekten hoşlanan erkek her koşulda o kadına ulaşmasının yolunu bulur kaç kere yaşadım en alakasız yerde bile bulan buluyordu yani.Lütfen psikoloğa gidin en yakın zamanda sağlıklı kafalar değil bunlar.

Gerçek hayata dönmüş haliniz bu mu? 40 yaşında kadın kasiyer çocuk kendisine gülümsedi diye tribe giriyor. Bu da gol değil maalesef. Bu yaşa nasıl geldiniz anlamadım. İnsan ilişkileri konusunda çok geridesiniz.

Yahu bu hizmet sektorunun cektigi nedir Allah askina, gulumseseler "bana aşik", gulumsemeseler "suratsiz" diye kodlanip linc ediliyorlar.

Allah sabir versin hizmet sektoru.
Eskiden çalıştığım iş yerime ev yakındı yürüyerek gidiyordum ve genç bir delikanlı ben geçerken iyi günler diyordu, ben de diyordum. 17-18 yas çocuk daha. Bir gün kafam kazan gibi yanında teğet geçmişim. Arkadan biri seslendi baktım bu çocuk "Duygularımla oynadınız sarışın bayan" demişti ay beni bir gülme tuttu 🤣🤣🤣 olay benzer bir şey.

Eskiden çalıştığım iş yerime ev yakındı yürüyerek gidiyordum ve genç bir delikanlı ben geçerken iyi günler diyordu, ben de diyordum. 17-18 yas çocuk daha. Bir gün kafam kazan gibi yanında teğet geçmişim. Arkadan biri seslendi baktım bu çocuk "Duygularımla oynadınız sarışın bayan" demişti ay beni bir gülme tuttu 🤣🤣🤣 olay benzer bir şey.
Hahshsh vay sakaci zipir vay, denk gelmiyor ki ceren gibisine, o zaman bulurdu duygularinin karşılığını. 🤣

Spora yeni başladığım haftalarda hocam hareketleri gösterirken dokunurdu kollarıma omzuma vs. her harekette sürekli gözlerdi formum nasıl diye.Benim yerimde olsaydınız kesin bana aşık diye düşünürdünüz siz kesin ama ben sadece işini yapıyor diye baktım çok yazık :)

Size gülümsedi mi ee bu dümdüz evlenme teklifi.

Back
X