Simdi gecen markete gittim 3 lu isimleri bulunan marketlerden biri isim vermeyeyim.Orda onceden calisan biri vardi market muduru onu sordum kasada bu kisi nerde diye farkli bir magazamiza gecti dedi .Onu taniyordum arkadasimin esiydi.Kasadaki calisan o kisi burda degil bu arkadas onun yerine geçti deyince bana bakip gulumsedi.Yalniz cocuk tatli:)Ber gittiginde yardimci oluyor ilgileniyor, gulumsuyor .Hatta kampanya ileri tarihte olmasima ragmrn benim icin kampanyali urunleri ayirtti cunku her gittigimde tarih degisiyordu .Kampanya tarihi belli olmadigi icin magdur etmeyelim sizi dedi.Bilmiyorum ne dusunmeliyim gulumsemesi oylesine mi ilgilenmesi felan yoksa ben mi gelin guvey oluyorum kendi kendime .Gercek hayat dediniz gercek hayata döndum iste :))nasil belli edecem ki ben buna ilgilendigimi
baktim ortak arkadsslarimiz var ama is arkadasim ona hic soyleyemem dedikodu yapar isteyen var istemeyen var benimle ilgili olumsuz konusabilir.Zamaninda hocama is arkadasim beni olmadigim gibi biri gostermisti .o yuzden ozel hayatima is yerindekileri bulastirmiyorum