Bu sefer KESIN kararlıyım KILO VERİYORUM.

balim4445

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2023
24
14
26
25 yaşında Üniversite mezunuyum . 3 senedir kpss çalışıyorum. Üniversiteye başlarken 56 kg idim bitirdiğim ise 68 kg'idim. Daha sonra kpss süreci başladı ve ben bugün 80 kiloyu gördüm vücudum artık şekilden çıktı boyum 1.64 ve daha kısa duruyorum kilomdan dolayı. Özellikle basen ve kalçam aşırı kilolu duruyor . Bir an önce diyete başlamam ve spor yapmam lazım. Ama sürekli bir isteksizlik var . Spora başlamak için kendime yeni tayt felan aldım. İnsallah bir an önce başlayabilirim. Bugün ilk günümdü artık sürekli yatağın içinde instegrama bakmaktan sıkıldım. Kısır döngüye girmiş gibiyim bir türlü çıkamıyorum

Ama sürekli bir isteksizlik var
Şöyle düşün şimdi baslamazsak ne zaman başlayacağız. Bizi bir tek kendimiz kurtarabiliriz. Bende yeniden spora başladım pazartesiden beri her gün 1 saat yürüyorum ve porsiyonlarımı azalttım. Hemen tartıda göremesek bile sonucu pes etme görünüşte gerçekten incelmeye başlıyorsun. Umarım daim olur ve hedefinize ulaşırsınız

Insallah bir an önce bu depresif halimden çıkarım. Önceden yüzmeye gidiyordum kilom sabit kalsa da sıkılaşmıştım . Sürekli evde olduğum içinde devamlı geçmişi düşünüyorum üniversite hayatımı felan . Bu ay 5 kilo versem harika olacak. Domino taşı gibi biri düştü mü hersey etkileniyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…