Bu sefer dert değil Teşekkür

Domateskafa

Carpe diem
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
1.192
2.013
53
İyi akşamlar kk nın guzel kadınları. Bi süre önce vajinusmus diye bi konu açmıştım destekleriniz ve önerileriniz ile bu illetten kurtuldum. 7 ay sonunda ilk defa ilişkiye girebildim :KK48: hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Aynı sorunu yaşayan arkadaslara da yardımcı olmak isterim. İyi ki varsınız kk nın güzel kadınları

Siz de yardımı burdan almışsınız başkasına nasıl yardımınız dokunacak? Linki verin millet baksın, neden özellerini size açsınlar sayın yeni üye?
Çünkü ben burdan öğrendiğimin dışında bi kaç şey daha yaptım. Ozelllerini acsinlar derken ? Bu derdi sadece yaşayan bilir yaşamayan sizin gibi ters yönden bakar. Kimsenin ozeli kimseyi ilgilendirmez Sayın Janet

de dert degil diye ban da yersin simdi :( bana öyle oldu

İyi akşamlar kk nın guzel kadınları. Bi süre önce vajinusmus diye bi konu açmıştım destekleriniz ve önerileriniz ile bu illetten kurtuldum. 7 ay sonunda ilk defa ilişkiye girebildim :KK48: hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Aynı sorunu yaşayan arkadaslara da yardımcı olmak isterim. İyi ki varsınız kk nın güzel kadınları
Sizin adımıza çok sevindim. Çok fazla vakit kaybetmeden yendiniz. Gözünz aydın olsun. :halay:

konuyu p.tesi açmısın.
7 ayda çözemediğini iki günde çözdün yani üstelik buradan aldıklarından farklı yöntemlerde uygulayarak..
işin uzmanı gibi de yardımcı olacaksın.
oldu peki..

yeni konu açan olursa yardımcı olmak için sen de yorum yazardın.Amaaa neden yardımcı olurum ben uzmanım artıkkk başardım diye naralar atarak konu açtın bu tuhaf geldi bana

Back
X