• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sefer de derdim esim

elifelif123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
280
116
103
Daha once 2 konu acmistim derdim bitmiyor simdide esim dert oldu kisaca onceki konularimi soyleyim hamileyim ikiz bebek bekliyorum maddi sikintiya girdik evimizi bosaltmak zorunda kaldik esimin ailesi uzakta oldugu icin suan annemlerde kaliyoruz 2 haftadir. esimin yurtdisina gitme ihtimali var giderse maddi anlamda cok rahatlycaz yalniz henüz kesinlesmis birsey yok ne yazikki.

Geleyim simdiki derdime esim benden cok uzaklasti ben icguveyisi oldum diye kendini yiyordu zaten 2 haftadir, 1 haftadir da bana surekli kotu davranıyor 2 hafta sonra kayinvalidemlere gidecegiz dogumu orada yapacagim lakin bu sure zarfinda artik esime tahammulum kalmadi isten geliyor yatiyor kalkiyor ise gidiyor neredeyse hic gorusmuyoruz konusmuyoruz yanima gelmiyor surekli uyuyor ben birsey soyleyince kavga kiyamet kopuyor sabredeyim kotu gunler gecer diyorum ama bende hamileyim zaten hassasim durumlara cok uzuluyorum esimde böyle davrandikca daha kotu oluyorum yuzme bile bakmiyor izin gununde bile ise gidiyor annemlerde oldugumuz icin rahat degil gelmek istemiyor biliyorum ama beni de birakti artik bunalima mi girdi anlamadim. Ben artik sabredemiyorum konuşuyorum olmuyor kavga cikiyor olmuyor bu sikintilarimiz olmadan once esim bana cok duskundu isten kosarak eve gelirdi surekli ilgi gosterirdi ama artik beni de istemiyor galiba hic bir alakasi kalmadi bazen oyle sinir oluyorum ki evden kovcam Gelme diyecem daha kotu olacak o kadar bunaldim ben simdi nasil davranmaliyim

Son düzenleme:
Normal değil mi sence... bu zamana kadar bir evin erkeğiymiş, şimdi Kv misafir olmuş. Ne yapmasını bekliyorsun ki... canı sıkkın belli ruhu daralmış. Geçici bir dönem yaşıyorsunuz sadece sabır gerek

Eşiniz için zor bir durum. Misafir sonuçta o evde ve rahat hareket edemiyor. Maddi anlamda sıkıntı var ve ikiz bebek bekliyormussunuz maddi acidan daha zora gireceğiniz bir donemdesiniz sıkıntı içine girmesi , bunalıma girmiş olması normal gibi bence. Destek olmaya çalışın esinize. Evet siz de hassassiniz ama zor dönemden geciyorsunuz. Rabbim yardım etsin feraha çıkın insallah

Normal değil mi sence... bu zamana kadar bir evin erkeğiymiş, şimdi Kv misafir olmuş. Ne yapmasını bekliyorsun ki... canı sıkkın belli ruhu daralmış. Geçici bir dönem yaşıyorsunuz sadece sabır gerek
Normal tabi ama bunu beni iterek uzaklastirarak mi cozecek birlikte battik birlikte cikmaya calisalim diyorum ama bana dusman oldu sanki

Normal tabi ama bunu beni iterek uzaklastirarak mi cozecek birlikte battik birlikte cikmaya calisalim diyorum ama bana dusman oldu sanki
Dışarıya katlı Güleryüz’lü ve cıvıl cıvıl mı? Sadece sizi mi itiyor? Sanmıyorum. Sabırlı olmaya çalışın. İşler yoluna girince eskiye dönersiniz

Dışarıya katlı Güleryüz’lü ve cıvıl cıvıl mı? Sadece sizi mi itiyor? Sanmıyorum. Sabırlı olmaya çalışın. İşler yoluna girince eskiye dönersiniz
Eve gelince direk uyuyor zaten sonra kalkip ise gidiyor 5 dk bile gormuyorum ben cogu zaman isteyken birsey yansitmiyor oraya oraya gidince rahatliyor biraz evde boguldugunu soyluyor bunuda benden cikariyor ama benimde sabrim kalmadi evden Kovcam bu gidisle o kadar bunaldim bende

Biz yapsak oyle demezler ama, annelerinin evinde bi yuzumuzu asalim kiyamet kopar
Bencil yaratiklar, sanki bi onlar dertli

Evine yuvasına bakamayan adam, adam degıldır benım gozumde ayrıl kurtul net culsuzlukları yetmıyor bırde truplerını cekıyosunuz

Ev kalabalık derken kaç kişi ve sizin odanız var mı? Ailenizin eşinize dair tutumu ne?
Ablam bosandi benim 2 cocugu var ailemle kaliyor birde kardesim annem babam 6 kisiler yani birde biz 8 odamiz var cok sukur. Esim kendini odaya kapatip uyuyor kimse onu gormuyor normal davraniyolar onun disinda

Evine yuvasına bakamayan adam, adam degıldır benım gozumde ayrıl kurtul net culsuzlukları yetmıyor bırde truplerını cekıyosunuz
Valla bende bazen böyle dusunuyorum onun yuzunden ben bu haldeyim birde bana tersleniyor diyorum ama 2 tane cocuk ne olacak diyorum sonra sabret diyorum ama isin icinden cikamiyorum

Annem de sızın gıbı 26 sene cektı mümkün ddegıl bır erkek degısmez allah yardımcınız olsun mıllet gezıp eglenır bebegının hastane odasını bıle mılyarlar verıp susletırken söz sıkıntı cekıyorsunuz su halınızle valla koyun tekmeyı ya sıze yazık

Back