• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Sefer Ben Özür Dilemiyorum

Düsümeye degmeyecek bi adam daha..Seviyor musun bilmem ama bu devamlı böyleyse tokat atmayı vurmayı normal görüp hic bir sekilde pismanlık üzüntü bunlar yoksa esinde bırak inceldigi yerden kopsun..Söylemek kolay dersin belki degil..Bende yasadım ama en azından köpekler gibi yalvardı günlerce agladı o kadar degersiz degiliz kaya yarıgından cıkmadık ve can can benim can ötesi yalan seni senden baskası düsünmez..Sen smdilik hcbsey yapma o yokmus gibi davran eger dedigi gibi seviyorsa kuzu gibi gelip özür diler kendini affettirir..

Hayret valla.

İlk defa bir başlıkta böyle bir yazıdan sonra 'ama sende kocanı sinir etmişin şekerim ne var 2 3 patlattıysa hem önce sen onun omzuna vurmuşsun git özür dile ' şeklinde yorumlar görmedim. Şaşırdım valla :) Olaya gelince, dayak yedikten sonra özür dilemeyi düşünebiliyorsanız bile söylenecek hiçbirşey yok demektir. Allah yardımcınız olsun.

Erkeklere acken ve uykusuzken yaklasilmaz. Tartismak icin yani.

Sizin orada hataniz var. Lutfen kusura bakmayin ama esiniz de inanilmaz kaba bir adam.

Hala beni seviyor diyebiliyorsunuz. Seven kisi, sevdiginin sac teline kiyamaz.

Ustelik ona bebek vermissiniz. Size karsi ekstra hassas olmasi lazimken.

Cok yazik..

Sanki kendim yaşamış gibi sinirlendim !

Bir kere , tokat atmasaydı bile, beyinsiz ne demektir ya? Gerizekalı filanı da geçtim. Beyinsiz kelimesi ne kadar iğrenç ve nefret dolu bir kelimedir öyle ?

Ayrıca, "sana ne?" ne demek ? Ya kötü mü akıl vereceğim bilmiyorum ama, bebeğimi de alır bir yere gider akşam da geç saatte gelirdim. Sorduğunda da "sana ne?" derdim.

Ya da bu kelimeyi yedirebileceğim başka bir şey yapardım. Ama o "sana ne?" i mutlaka yedirirdim. Ha ne demek sana ne ? dediğinde de, ben beyinsizim , bir beyinsizin cümlelerini niye dikkate alıyorsun ki ? Filan derdim.

Kesinlikle özür dileme. Bu nedir ya ? 20 günlük bebeğin var daha. Adama bak ...

ben anlatamıyorum sanırım. Sevdiğini iddia ediyor dedim seviyor falan demedim. Özellikle iddia ediyor kelimesini sectim. Özür dilemeyi düşünüyorum diye bir kelime yazdığımı da sanmıyorum.

soran olmuştu, esimin bu şiddet durumları 3 4 aydır var, oncesinde yoktu.

ben anlatamıyorum sanırım. Sevdiğini iddia ediyor dedim seviyor falan demedim. Özellikle iddia ediyor kelimesini sectim. Özür dilemeyi düşünüyorum diye bir kelime yazdığımı da sanmıyorum.

bazı erkekler sevdiklerine acı çektirmekten hoşlanıyor ben bunu çözdüm arkadaşım valla .karekterleri oturmadığı için .seni gerçekten seviyor olabilir ama işte huyu bu .ne diyeyim allah yardımcın olsun .hep en sevdiklerimiz bize acı çektiriyor galiba bu düzeni anlamadım ya ben neyse.

bacim allah yardimcin olsun gercekten üzüldüm kolay deyil daha yeni dogmus yavrunuzda var yanlis bisiy yapma ama esinin huyunu suyunu bilende sensin bisekilde yola sokmaya calis üzüldüm duruma insallah esinde dahada ileri gitmeden haddini bilir kal saglicaklan

konuya başka açıdan yaklaşaym bende:=)
evinizde reyting ölçüm aletii var mı?? bu alet türkiyede atmayayım ama sadece 1000 2000 ailede var.. reyting ölçüm yapan firmalar yerleştiriyor bunu... şimd hayırsa cevabınız ,,kusura bakmayın ama gerizekalı olan siz değil eşiniz... çünkü bizlerin bişeyi seyredip seyretmemiz , programların yayınını yada kaldırılmasını etkilemiyor, hani kocanız demiş ya ^^ senin gibi gerizekalılar seyretmese böyle programlar olmazdı ^^^diye...sadece reyting aletleri olan ailedekiler seyretmezse reyting düşüyor ve yayından kalkıyor program...yani kocanız bilmeden işkembeden sallamış... ama birçok kişide ne yazık ki kocanız gibi düşünüyor.. kendisi seyretmezse program bundan etkilenir diye :))) neyse sonuçta eşiniz çok kaba davranmış size ben olsam bu lafı duyduğum an yukarıdakı açıklamayı yapar ona kimin o dediğinden olduğunu hiç hakaret etmeden anlatırdım ona....

bence bu evlilige bir bebek eklemek cok yanlis bir karar olmus...
nereye kadar boyle mutsuz bir evlilik yurutursunuz bilmiyorum ama sunu soyleyeyim esinizin degismez...
en ufak seyde tokadi indirebilen bir adamla nereye kadar gider?
isin garip tarafi sizin bu dayaklari nasil bu kadar kolay sindirip hayatiniza normal sekilde devam edebildiginiz?

Hakarete uğrayan siz, tokadı yiyen siz, hala "bu sefer ben özür dilemeyeceğim" demişsiniz ya, bir de dileseydiniz bari :20:

Son düzenleme:
ya biz surekli erkeklerin suyuna gitmek zorundamıyız bizde insanız duygularımız var karsımızdaki erkek bizi sinirlendirir damarımıza basar ehhh yeter deyip bitane vuruyormuyuz hayır ama erkege geldimi aman sinirlidir aman uzerine gitmeyelim aman susıyım aman soyle aman boyle yoksa bir tane yapıstırır birde isin kotu tarafı bazı insanlarında ee yapmasaydın vurmazdı gibi tepkiler veriyor olması biz ne oluyoruz dunyaya erkeklerin stres topu olarakmı geldik..ozur dilemesi gereken kisi esiniz hem hakaret etmis hem vurmus

Son düzenleme:
Ben bu filmi gördüm.19 yıl sürdü.Bitmiyor,geçmiyor,düzelmiyor maalesef ; can çıkar huy çıkmaz,bir kere kalkan el inmiyor.

Ben de sana katılıyorum. Adamın huyu bu. Kocası bazı şeyleri elde edene kadar karısına prenses gibi davrandı. Ama lohusalık döneminde ilişki biaz yıpranıyor haliyle bu dönemde de adamın sabrı tükenmiş olmalı. Ama arkadaşımızın çilesi bitmez gibi geliyor bana. O iyi davrandıkça düzelir ama tekrar eden bir sürece girer sürekli.

canım benım yaa üzüldüm durumuna daha logusasın neden bunu yapıyorkı eşin sana aksine daha fazla ılgılenmesı gerekırken bu iticilik nedendir ..

canım benım yaa sen bebegınle ilgilen o sana huzur verıcek bak göreceksın eşinde bellıkı bir dönemden geciyor belkıde zor gunler yasıyor

üstüne gıtme canım zaman herseyın ılacıdır

bebeğin de hayırlı ugurlu olsun:nazar: Rabbım saglıklı hayırlı uzun ömürler nasıp etsın annesıyle babasıyla mutluluk ıcınde :34::54:

ben eminim ki eşinin o gün birşeye canı sıkkındır acısını senden almıştır genelde böyle olur erkekler sorunlarını paylaşmazlar anca böyle durumlarda çıkıyor ortaya.inşaallah tatlıya bağlarsınız tatlım birde benden size bir öneri erkeklere vurmayın itip kakmayın hazmedemiyorlar karşılığı da böyle oluyor senn yaklaşımında yanlış bence tatlım zaten konuşmaya çalışma zamanlaman sıfır :20:

bu sefer ben özür dilemiycem, her seferinde ben alttan alıyorum ama düzeldiği falan yok sadece üstünü örtüyorum. 2 3 hafta sonra yine tartışma oluyo yine aynı moda dönüyor. haksız mıyım?

bence sakın alttan alma yüz verme ki anlasın neyin ne olduğunu ..bizde de durum böyleydi alttan alma durumu yani..vurma olayı hiç olmadı ama bi keresinde üstüme üstüme yürüyüp bağırıp çağırmıştı bana..bende senin gibi hep alttan alan taraftım..ama o üzerime yürüdüğünde delirdim asla kabul edemem..bende ona bağırdım çağırdım..git bu evden artık seni istemiyorum dedim..ne olacaksa olsun ben canımı yolda bulmadım en güzl günlerimi seninle heba edemem dedim..bana söylediği tmm gidiyorum gece de gelmeyebilirim dedi..cehenneme kadar yolun var umrumda bile değilsin dedim..gitti ve 15 dak sonra geri geldi...2 gün konuşmadım ve o gün bugündür ..anladı neyin ne olduğunu...anlıcan arkadaşım bazen çekeceksin resti..canımızı onlar vermedi ya..kıymet bilsinler biraz...ayy sinirlendim bak yine :47:[/QUOTE]

ama herkes senin kocan gibi olmayabilir

Back