• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Sefer Ben Özür Dilemiyorum

santefe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
183
0
116
20 günlük bebeğim var, haliyle izindeyim ve yıllar sonra ilk defa bu kadar uzun süre evde kalıyorum. benzer durumları sizlerde yaşamışsınızdır, lohusalık sendromu, sanki evde kapalı kalmış gibi bir his, yalnızlık vs.. neyse konuma geçmek istiyorum.

tv'de de bir programın reklamı çıktı eşimin de hiç hazzetmediği türden bir program aslında ben de pek sevmiyorum ama gündüzleri evdeyim. "şuna bak ne kadar rezil " dedi, ben de güldüm ve " ben de izliyorum işte gündüz programı yapacak daha iyi işim yok kızım uyurken " bana tutup " senin gibi beyinsizler izlemese zaten yayınlanmaz " demesin mi ? o anda kalakaldım. ne biçim konuşuyorsun sen dedim, " izlemezsen yayınlanmaz, böyle şeyleri izlemeyeceksin " dedi bir de özür dileyeceğine. tam o sırada misafir geldi konuşamadık. o akşam misafirler gitti, sonra eşim yattı ben kızımı yatırana kadar o da uyumuştu. uyandırdım konuşucaz diye, " sen bana nasıl böyle hakaret edebiliyorsun ?" diye sorduğumda bana işte zaten yeterince derdim var, bugün şu oldu bu oldu diyor. ben de senin işinde bunların olması bana beyinsiz demeni doğruluyor mu, bu bir sebep ya da bahane mi diyorum. sabah erken kalkıcam uzatma, git başımdan diyor. en son dayanamadım " ne biçim insansın sen, insan karısına nasıl böyle şey söyleyebiliyor?" dedim. hiç umursamaz tavırla " ne diyorsun sen ya, git başımdan " dedi. ben de artık iyice sinirden delirdim ve git biraz insanlık öğren hangi gezegende bir koca karısına hakaret edebiliyor dedim ve omzuna vurdum.o anda yüzüme tokadı yedim. elini çektim sertçe bir daha yaparsan bir daha vururum dedi. bir daha elini ittim hadi vur dedim. vurmadı direttim, vursana hadi vur dedim. çekil git diye beni kenara itti. ben de o gece kızımın odasında yattım.

hep böyle hakaretleri oluyor, akabinde vurmaları da oluyor kavgalarımızda. bir de beni çok sevdiğini iddia ediyor.

4 gün oluyor bu olalı. evde nadiren konuşuyoruz, göz göze gelmemeye çalışıyorum. hep ben alttan alır, hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya devam ederdim. çok seviyordum ya ama artık sonu gelmiyo hareketlerinin. dün gece bana ben yarın geç gelicem, yemeğe bekleme beni dedi. ne işin var dedim bana direk " sana ne ? " dedi. ne demek sanane dedim bana gelmiş sana her yaptığım işi söylemek zorunda değilim dedi. tartıştık yine en sonunda ne halin varsa gör dedim. mutfakta bana aldığı güller vardı suda, hepsini ktek tek koparıp çöpe attım ve görülebilir bir yere koydum sabah görsün diye.

bu sefer ben özür dilemiycem, her seferinde ben alttan alıyorum ama düzeldiği falan yok sadece üstünü örtüyorum. 2 3 hafta sonra yine tartışma oluyo yine aynı moda dönüyor. haksız mıyım?

Canım keşke sorunu sabaha bıraksaydın.
Uykudan uyandırınca daha çok kalbin kırıldı.
Vurma olayı da çok kötü.
Devamlı vuruyor mu sinirlenince?

Ama alttan alma.
Anlasın ne kadar üzüldüğünü.

Eşin ne kadar hatalı olsa da sorunu çözmek için uygun zamanı kolla.

Son düzenleme:
Anlaşılan flört dönemi yaşamadan belkide birbirinizi tamamen tanımadan evlenmişsiniz bide üstüne çocuğunuz var.Eşinizin size saygısı yok ve bi şekilde bu evlilik devam etmeli.Eşinizde burnundan kıl aldırmadığına göre siz özür dileyeceksiniz maalesef:50:

haksız mıyım demişsiniz..
hakarete uğramışsınız, yetmemiş tokat da yemişsiniz..
haksız olan eşiniz..

yine de bir insanı uykudan uyandırıp tartaklamak yerine ertesi gün salim kafayla derdinizi anlatsanız
en azından o tokatın ağırlığını yaşamak zorunda kalmazdınız

öyle çiçek koparmacayla olmaz
uzun süre muhatap olmayın
kendinize çekidüzen verin
onun da kendisine çekidüzen vermesine zemin hazırlayın

hep ben alttan alır, hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya devam ederdim.
hep böyle hakaretleri oluyor, akabinde vurmaları da oluyor kavgalarımızda. bir de beni çok sevdiğini iddia ediyor.

işte bu yüzden böyle davranıyor
ilk böyle davranmaya başladığında tepkinizi koyacaktınız
sizin daha 20 günlük bebeğiniz var el üstünde tutması gerekirken yaptıkları hiç hoş değil
2 - 3 hafta da tekrarlanıyor demişsiniz ilişkinizde saygı kalmamış bi kere
yaptıklarına dur demeniz tepkinizi koymanız gerekiyor
eşinizi siz tanırsınız konuşmaysa konuşma tavırsa tavır hangi dilden anlıyorsa o yoldan anlatmayı deneyin

haksızmıyım diye soruyorsun bide .arkadaşım dayak yiyorsun farkında değilsin galiba .bunu nasıl kaldırabiliyorsun ya .siz ve sizin gibilere çok şaşırıyorum ay allah korusun kınamak için yazmıyorum ama gerçekten çok şaşırıyorum .
eşinle ilşkiniz saygı boyutlarından çıkmış .saygı yok ilşkinizde bu açık .seviyor olabilir sizi bu nasıl sevgiyse artık .
alttan almaya devam ediceksin mecburen .eşinin değişeceğini düşünmüyorum .

arkadaşım sen haklıyken haksız duruma düşmüşsün.
eşinin hem beyinsiz sanane vs demesi hemde tokat atması çok yanlış.
seninde uyuyan adamı uyandırıp yanlış cümlelerle hakkını savunman yanlış.
sabah kalktığında adamla kahvaltı ederken desenki "hayatım sen bana dün böyle dedin ama ben çok kırıldım üzüldüm.
senden böyle sözler hiç beklemezdim. lütfen birbirimize böyle kırıcı sözler kullanmayalım. ilişkimizi yaralar böyle şeyler gibi cümleler kursan.
kocandan istediğin reaksiyonu alabilirdin.
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır bunu unutma.
ama uyku sersemi adama sen nasıl bir insansin gibi suçlayıcı cümleler kurup sinir katsayısını arttırmışsın.
yalnız her ne olursa olsun sana vurmamalıydı.
yazının sonunda yazmışsın hep ben alttan alıyorum diye eşinde buna güveniyor sanırım.
gelip adamakıllı özür dileyene kadar bir süre kendini geri çek.
bir daha bu tokat olayının tekrarlanmayacağına dair söz al.
çok ayıp birşey kendini konuşarak ifade edemiyor mu da fiziki şiddet uyguluyor.

Haklısın ve özür filan da dileme bence.

Senin de hataların var ama...Ne de olsa lohusasın ve sinirlerin bozuk olabilir.İdare etmesi gereken aslında eşin.

Son düzenleme:
20 günlük bebeğim var, haliyle izindeyim ve yıllar sonra ilk defa bu kadar uzun süre evde kalıyorum. benzer durumları sizlerde yaşamışsınızdır, lohusalık sendromu, sanki evde kapalı kalmış gibi bir his, yalnızlık vs.. neyse konuma geçmek istiyorum.

tv'de de bir programın reklamı çıktı eşimin de hiç hazzetmediği türden bir program aslında ben de pek sevmiyorum ama gündüzleri evdeyim. "şuna bak ne kadar rezil " dedi, ben de güldüm ve " ben de izliyorum işte gündüz programı yapacak daha iyi işim yok kızım uyurken " bana tutup " senin gibi beyinsizler izlemese zaten yayınlanmaz " demesin mi ? o anda kalakaldım. ne biçim konuşuyorsun sen dedim, " izlemezsen yayınlanmaz, böyle şeyleri izlemeyeceksin " dedi bir de özür dileyeceğine. tam o sırada misafir geldi konuşamadık. o akşam misafirler gitti, sonra eşim yattı ben kızımı yatırana kadar o da uyumuştu. uyandırdım konuşucaz diye, " sen bana nasıl böyle hakaret edebiliyorsun ?" diye sorduğumda bana işte zaten yeterince derdim var, bugün şu oldu bu oldu diyor. ben de senin işinde bunların olması bana beyinsiz demeni doğruluyor mu, bu bir sebep ya da bahane mi diyorum. sabah erken kalkıcam uzatma, git başımdan diyor. en son dayanamadım " ne biçim insansın sen, insan karısına nasıl böyle şey söyleyebiliyor?" dedim. hiç umursamaz tavırla " ne diyorsun sen ya, git başımdan " dedi. ben de artık iyice sinirden delirdim ve git biraz insanlık öğren hangi gezegende bir koca karısına hakaret edebiliyor dedim ve omzuna vurdum.o anda yüzüme tokadı yedim. elini çektim sertçe bir daha yaparsan bir daha vururum dedi. bir daha elini ittim hadi vur dedim. vurmadı direttim, vursana hadi vur dedim. çekil git diye beni kenara itti. ben de o gece kızımın odasında yattım.

4 gün oluyor bu olalı. evde nadiren konuşuyoruz, göz göze gelmemeye çalışıyorum. hep ben alttan alır, hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya devam ederdim. çok seviyordum ya ama artık sonu gelmiyo hareketlerinin. dün gece bana ben yarın geç gelicem, yemeğe bekleme beni dedi. ne işin var dedim bana direk " sana ne ? " dedi. ne demek sanane dedim bana gelmiş sana her yaptığım işi söylemek zorunda değilim dedi. tartıştık yine en sonunda ne halin varsa gör dedim. mutfakta bana aldığı güller vardı suda, hepsini ktek tek koparıp çöpe attım ve görülebilir bir yere koydum sabah görsün diye.

bu sefer ben özür dilemiycem, her seferinde ben alttan alıyorum ama düzeldiği falan yok sadece üstünü örtüyorum. 2 3 hafta sonra yine tartışma oluyo yine aynı moda dönüyor. haksız mıyım?

E bi zahmet özür dilemeyin zaten. Eşiniz özür dilesin; şiddet uyguladığı için!

erkekler genelde konuların üstelenmesi senmez helede haksız olduklarında...
kırıldın biliyorum ama daha sakin bir günü bekleseydin konuşmak için....

ah canım ya keşke daha önceden ilk sana vurdugu zamanlarda onu sana vurduguna pişman etseydin.ve bu konudakı ciddiyetini gösterseydin o el sana bir daha kalkmazdı...

Bu yeni nesil erkekleri okuyunca ah nerde babalarımız!!! demek geliyor içimden,eskiden lohusa kadına saygı varmış şimdiyse tokat yıyoruz.

tokat atması en büyük yanlış... onun dışında hakaret etmesi diğer yanlış... sakın özür dileme ve bir daha sana vurmasına izin verme. bende bir olay olduysa o gece konuşulacak çözülecek asla sabaha kadar bekleyemem. belki yanlış ama kendi kendimi yer bitiririm. içimdeki öfke daha çok büyür....

hayır çok merak ediyorum kendisi tvde ne izliyor acaba??? bilimsel araştırmalar, belgeseller falan mı???

of yaaaa çok üzücü...
erkekler bir ilişkide saygıyı kaybetme konusunda ne kadarda cömertler...ama sevgi göstermeye gelince bir o kadarda cimriler Allah ıslah etsin...

Ben bu filmi gördüm.19 yıl sürdü.Bitmiyor,geçmiyor,düzelmiyor maalesef ; can çıkar huy çıkmaz,bir kere kalkan el inmiyor.

bu sefer ben özür dilemiycem, her seferinde ben alttan alıyorum ama düzeldiği falan yok sadece üstünü örtüyorum. 2 3 hafta sonra yine tartışma oluyo yine aynı moda dönüyor. haksız mıyım?[/QUOTE]

bence sakın alttan alma yüz verme ki anlasın neyin ne olduğunu ..bizde de durum böyleydi alttan alma durumu yani..vurma olayı hiç olmadı ama bi keresinde üstüme üstüme yürüyüp bağırıp çağırmıştı bana..bende senin gibi hep alttan alan taraftım..ama o üzerime yürüdüğünde delirdim asla kabul edemem..bende ona bağırdım çağırdım..git bu evden artık seni istemiyorum dedim..ne olacaksa olsun ben canımı yolda bulmadım en güzl günlerimi seninle heba edemem dedim..bana söylediği tmm gidiyorum gece de gelmeyebilirim dedi..cehenneme kadar yolun var umrumda bile değilsin dedim..gitti ve 15 dak sonra geri geldi...2 gün konuşmadım ve o gün bugündür ..anladı neyin ne olduğunu...anlıcan arkadaşım bazen çekeceksin resti..canımızı onlar vermedi ya..kıymet bilsinler biraz...ayy sinirlendim bak yine :47:

tokatı yiyen sen....
hakareti işiten sen...
neden sen özür dilmek ve alttan almak zorunda hissediyorsun kendini anlamadım...

alttan alma canım sana kocanla ayrıl konuşma falan demiyorum amatokat olayı çok fazla
lohusasın birde
hatasını anlayıp konuşmak istediğinde ise açık ol
olayın tekrarında affetmiyceni söyleki
sana el kaldırdığında alkına gelsin

özür dileme alttan alma sana ilk tokat attığında resti çekmeliydin gereken tepkiyi verip kocanın gözünü korkutmalıydın bir daha sana el kaldırmaya cesaret edemezdi.yine de geç kalmış sayılmazsın hiç alttan alma bu olayda hatalı eşin ve o gelip senin gönlünü alsın:31:

eşin bebeğiniz olmadan öncede tokat atma gibi bir uyu varmıydı

ayrıca özrü siz değil o dilesin :50::50:

Back