• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sebepten vazgeçilir mi

Bu durumda siz de böyle saçma korkular üretir miydiniz?

• Saçmalıyorsun

OY: 25 92,6%
  • Üretirdim

OY: 2 7,4%

• Ankete Katılan
    27
Gerçekten çok saçma, ben de 4 sene önce 83 kiloydum 53 kiloya kadar düştüm gerçi 57 oldum şimdi de :)) yani sevdiğin adam gibi adam mi ona bak. Hastalık dersen geleceği kimse bilemez, o yüzden seviyorsan böyle kuruntulari boş ver. Bu arada anlayamadım tam, sevgili oldunuz mu uzaktan sevme mi
Uzaktan sevme henüz ama bir şeyler olması muhtemel:KK55: Kesinlikle adam gibi adam her şeyiyle tam olarak hayalini kurduğum kişi görüntüsü de hiç ama hiç umrumda değil hep eleştirdiğim halde ilk gördüğüm an tutuldum resmen o andan beri de böyle devam ediyor:oops: Siz nasıl verdiniz peki yani 4 senede kilonuzu korumanız da çok büyük başarı tebrik ederim çok seviniyorum böyle şeyler duydukça:KK68:

Uzaktan sevme henüz ama bir şeyler olması muhtemel:KK55: Kesinlikle adam gibi adam her şeyiyle tam olarak hayalini kurduğum kişi görüntüsü de hiç ama hiç umrumda değil hep eleştirdiğim halde ilk gördüğüm an tutuldum resmen o andan beri de böyle devam ediyor:oops: Siz nasıl verdiniz peki yani 4 senede kilonuzu korumanız da çok büyük başarı tebrik ederim çok seviniyorum böyle şeyler duydukça:KK68:

Canım bir gün hepimiz yaslanicaz, sismanlicaz, hasta olacağız. Adam gibi adam sa gerisini salla malum devirde adam bulmak da zor. Bence kiloya odaklanmak yerine ilişkiye başla anlasiyor musun onu gözlemle
Kendim diyet yaptım canım çok kilolu olunca ilk bir ay baya gitti. 67 kiloya kadar şeker ekmek akşam 5ten sonra yemek hepsini kestim baya aç gezdim. Sonra yavaş yavaş bir senede verdim geri kalanını. spor bile yapmadım bol su hamur işi yok, akşam aç yatacaksin bu kadar :) şimdi de 57den düşmeye çalışıyorum bakalım ömrüm diyetle geçti :D
İnsan isterse her şey olur zaten...

Canım bir gün hepimiz yaslanicaz, sismanlicaz, hasta olacağız. Adam gibi adam sa gerisini salla malum devirde adam bulmak da zor. Bence kiloya odaklanmak yerine ilişkiye başla anlasiyor musun onu gözlemle
Kendim diyet yaptım canım çok kilolu olunca ilk bir ay baya gitti. 67 kiloya kadar şeker ekmek akşam 5ten sonra yemek hepsini kestim baya aç gezdim. Sonra yavaş yavaş bir senede verdim geri kalanını. spor bile yapmadım bol su hamur işi yok, akşam aç yatacaksin bu kadar :) şimdi de 57den düşmeye çalışıyorum bakalım ömrüm diyetle geçti :KK70:
İnsan isterse her şey olur zaten...
Maşallah size Allah herkese sizin gibi azim versinHoppa

Sanırım 20 veya 30 kilo fazlası var ki bu çok da verilemeyecek bir kilo değil:KK12:değil mi

:KK48:
Ben 5 kiloyu veremiyorum şurda,
sen 20-30 diyorsun :KK53:
Kolay degil,
istikrar, duzenli beslenme, spor 1 yil gibi bir süre boyunca motivasyon şart. Yoksa 2 ileri 1 geri yol almak imkansiz.

benim teyzemin torunu gencecik kız güzeller güzeli şeker hastası komalara girdi bir kaç sene önce şimdie evli çocuğu var hiiç vesvese yapmayın vade gelmeden ecel gelmez hastalıkla ölümün alakası yok, çok var bu hastalıklarda yediklerimiz sebep olabilir seviyorsanız doğru insan olduğunu düşünüyorsanız bu önemsememeniz gerek bir konu

benim teyzemin torunu gencecik kız güzeller güzeli şeker hastası komalara girdi bir kaç sene önce şimdie evli çocuğu var hiiç vesvese yapmayın vade gelmeden ecel gelmez hastalıkla ölümün alakası yok, çok var bu hastalıklarda yediklerimiz sebep olabilir seviyorsanız doğru insan olduğunu düşünüyorsanız bu önemsememeniz gerek bir konu
Aslında çok haklısınız şeker hastası olup çok da sıkıntısı olmadan yaşlanan birkaç kişi daha tanıyorum ki benim konumda bir hastalık bile yok henüz:KK51:

Bence canınız çok sıkılmış ay dur bi kkda konu açıyım da biraz eğleniyim demişsiniz. Saçmasapan bir konu :KK51:

:KK48:
Ben 5 kiloyu veremiyorum şurda,
sen 20-30 diyorsun :KK53:
Kolay degil,
istikrar, duzenli beslenme, spor 1 yil gibi bir süre boyunca motivasyon şart. Yoksa 2 ileri 1 geri yol almak imkansiz.
Yok yok tabiiki devamlı bir sürece girmek lazım çok da basit bir şey değil ama en azından kilo vermek çaresiz dert değil diyorum:KK66:

Bakın, sizinde bir rahatsızlığınız var.Şimdi o bu yüzden sizi istemese ne hissedersiniz?Ki ortada bir sorun bile yok.Boş kaygılarla kendinizi üzmeyin.Hastalıkta yaşam kadar doğal bir şey.

Bakın, sizinde bir rahatsızlığınız var.Şimdi o bu yüzden sizi istemese ne hissedersiniz?Ki ortada bir sorun bile yok.Boş kaygılarla kendinizi üzmeyin.Hastalıkta yaşam kadar doğal bir şey.
Hastalığından dolayı istememek de değil aslında kötü şeyler yaşamaktan korkmak. Sanırım asıl ve tek sorun benim yakın zamanda tetiklenen anksiyetem inşallah çabuk geçer

Biraz alakasız olacak ama cümlelerinizde şu düşünce var mı? Bu insan çok kilolu olduğu için aldatılma potansiyelim daha düşük, sağlık sorununu da kafamda aşarsam rahatlarım.

Aldatılmakla kilo vurgusundan sebep böyle çağrışım yaptı. Böyle düşünüyor olsanız bile bence gayet mantıklı,nedendir bilmem hafif toplu insanlar genelde iyidirler, bana öyle gelir.
Valla ne yalan söyleyeyim benim de aklıma bu geldi siz benden önce dile getirmişsiniz

Back