• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sebepten vazgeçilir mi

Bu durumda siz de böyle saçma korkular üretir miydiniz?

• Saçmalıyorsun

OY: 25 92,6%
  • Üretirdim

OY: 2 7,4%

• Ankete Katılan
    27
Annem şeker hastası .Hastalığa yakalandığında fazla kilolu değildi .Stres ve sıkıntıdan yakalandı yani şeker hastalığı kiloya bakmıyor pek .:KK14:

Kızma ama ilerde sana iyi bir koca olamaz diye şeker hastalığı hakkında bir mit duymuş da olabilir misin acaba ? Malum evlilikte önemli konudur cinsellik...

Kızma ama ilerde sana iyi bir koca olamaz diye şeker hastalığı hakkında bir mit duymuş da olabilir misin acaba ? Malum evlilikte önemli konudur cinsellik...
Cinsellikle şeker hastalığının alakasını pek bilmiyordum aslında siz söyleyince baktım ve öğrendim:oops:Hiç öyle bir düşünceye girmedim dediğim gibi benimki kaybetme ve kötü şeyler olması korkusu

Annem şeker hastası .Hastalığa yakalandığında fazla kilolu değildi .Stres ve sıkıntıdan yakalandı yani şeker hastalığı kiloya bakmıyor pek .:KK14:
Öyleyse benim de şeker hastası adayı olduğumu söyleyebiliriz.Kimbilir belki ben olacağım o olmayacak:KK51:Peki annenizde ciddi bir sıkıntı yaşatıyor mu bu durum? yani şeker benim için hep bir korku konusu oldu kanserden çok şekerden korkuyorum desem yeridir ama çok da bilmiyorum bu kadar hayatı etkileyip etkilemediğini

Cinsellikle şeker hastalığının alakasını pek bilmiyordum aslında siz söyleyince baktım ve öğrendim:oops:Hiç öyle bir düşünceye girmedim dediğim gibi benimki kaybetme ve kötü şeyler olması korkusu

Genelde kadınlar arasında yaygındır bu muhabbet de ondan sordum canım kusura bakma. Bence iletişim kurmalısın bu kaygıların sebebiyle elinle mutluluģunu itiyorsun gibime geldi.

Genelde kadınlar arasında yaygındır bu muhabbet de ondan sordum canım kusura bakma. Bence iletişim kurmalısın bu kaygıların sebebiyle elinle mutluluģunu itiyorsun gibime geldi.
Yok yok olur mu öyle şey estağfurullah :KK54: Artılarını eksilerini düşüneyim diyorum bulduğum tek eksi şeker hastası olma ihtimali geri kalan her şeyde tam da aradığım insan diyebilirim.Gerçekten içimi rahatlattı buradaki yorumlar iyi ki açmışım konuyu

Allah korusun evet bu şekilde düşünceyi yıkmaya çalışıyorum.Diyorum ki hiç kimsenin garantisi yok sapasağlam insanlar trafik kazasında,depremde,selde,terör olaylarında yitip gidiyor sen ihtimal hesabı yapıyorsun.Dediğim gibi saçmalığın farkındayım ama birilerinden de bunu duymak saçmaladığımın teyit edilmesi daha da rahatlatıyor herhalde:KK48:
Anlıyorum sizi ben de arkadaşlarıma anlatıp ''of saçmalama yaa'' tepkisi gelince rahatlıyorum :KK48:

Öyleyse benim de şeker hastası adayı olduğumu söyleyebiliriz.Kimbilir belki ben olacağım o olmayacak:KK51:Peki annenizde ciddi bir sıkıntı yaşatıyor mu bu durum? yani şeker benim için hep bir korku konusu oldu kanserden çok şekerden korkuyorum desem yeridir ama çok da bilmiyorum bu kadar hayatı etkileyip etkilemediğini

Her hastalık kadar etkiliyor . Çevremde çok var şeker hastası yürüyüş ve perhiz yapıyor neredeyse tamamı . Annem perhiz yaparken çok çok iyiydi . Şimdi pek yapmıyor . :mad: Sıkıntısını da yine kendi çekiyor .

Ha bu arada eklemek istiyorum, ben sırf bu saçmasapan düşünelerim yüzünden çok şey kaybettim. Şimdi siz bu fırsatı tepmeyin bence, aklıma geldi hüzünlendim yine :KK53:

Ha bu arada eklemek istiyorum, ben sırf bu saçmasapan düşünelerim yüzünden çok şey kaybettim. Şimdi siz bu fırsatı tepmeyin bence, aklıma geldi hüzünlendim yine :KK53:
Gerçekten miii:KK14: Sizin adınıza gerçekten üzüldüm Allah inşallah kaçırdığınız her neyse daha iyisini verir karşılık olarak:KK49:

anksıyete yanı kaygı bozuklugu cidden zor bır durum.
hastalıktan cok korkarsın,kötü şeyler düşünürsün,düşünmek ıstemezsın ama beynın sureklı sana oyun oynar. düşündukce olmayan seyın olacagını sanırsın.işte böyle içinden çıkılmaz bır dongu. senı anlıyorum.

şimdi gelelım konuna....sen daha olmayan seye takıntı yapmışsın demek ki bir de olsa napacaksın.
kilolu ınsanlarda bırcok saglık problemı olabılıyor ama zayıflayınca ortadan kalkıyor veyahut cok azalıyorlar.
bence önce sen tedavı olmalısın sonra diğer konular hallolur.

anksıyete yanı kaygı bozuklugu cidden zor bır durum.
hastalıktan cok korkarsın,kötü şeyler düşünürsün,düşünmek ıstemezsın ama beynın sureklı sana oyun oynar. düşündukce olmayan seyın olacagını sanırsın.işte böyle içinden çıkılmaz bır dongu. senı anlıyorum.

şimdi gelelım konuna....sen daha olmayan seye takıntı yapmışsın demek ki bir de olsa napacaksın.
kilolu ınsanlarda bırcok saglık problemı olabılıyor ama zayıflayınca ortadan kalkıyor veyahut cok azalıyorlar.
bence önce sen tedavı olmalısın sonra diğer konular hallolur.
Çok doğru söylüyorsunuz inanır mısınız başıma ağrılar girdi düşünmekten.Ki bu insan benim henüz hiçbir şeyim değil, aramızda bir şey olsa bile hastalığı sadece bir ihtimal.Sanırım yardım alacağım.Dediğim gibi vermesi gereken kilo 20-30 kilo civarında ve bunu yapan birçok arkadaşım var imkansız bir şey değil boşu boşuna günlerimi harap ediyorum

Çok doğru söylüyorsunuz inanır mısınız başıma ağrılar girdi düşünmekten.Ki bu insan benim henüz hiçbir şeyim değil, aramızda bir şey olsa bile hastalığı sadece bir ihtimal.Sanırım yardım alacağım.Dediğim gibi vermesi gereken kilo 20-30 kilo civarında ve bunu yapan birçok arkadaşım var imkansız bir şey değil boşu boşuna günlerimi harap ediyorum

doktor yuksek ıhtımal antıdepresan verır. en az 1 sene kullan der.
bırde ibrahım saracoglunun anksıyete ıcın kuru var. istersen bır dene. bir şey kaybetmezsın.

doktor yuksek ıhtımal antıdepresan verır. en az 1 sene kullan der.
bırde ibrahım saracoglunun anksıyete ıcın kuru var. istersen bır dene. bir şey kaybetmezsın.
Bunu söylediğiniz çok iyi oldu çünkü genel olarak hap kullanmaktan hiç hoşlanmıyorum bitkisel tedaviye başvurmak en iyisi çok teşekkürler hemen araştırıyorum:KK68::KK68:

Gerçekten çok saçma, ben de 4 sene önce 83 kiloydum 53 kiloya kadar düştüm gerçi 57 oldum şimdi de :)) yani sevdiğin adam gibi adam mi ona bak. Hastalık dersen geleceği kimse bilemez, o yüzden seviyorsan böyle kuruntulari boş ver. Bu arada anlayamadım tam, sevgili oldunuz mu uzaktan sevme mi

Back