bu salon camlarına nasıl perde???

kutayzeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
16
0
86
Tekirdağ
bu camlara nasıl perde yaptırmalıyım ben kalın katlamalı kırık beyaz düşünüyorum. sizce nasıl olur.yandaki küçük camada aynı kumastan rustikli perde sizce olurmu?koltuklarım ve halım açık krem.salonumu ferah ve modern döşemek istiyorum. lütfen görüşlerinizi bekliyorum...simdiden tesekkürler..

Tatlim hosuna gidiyorsa kesinlikle bu resimdeki perdelerden yaptir.
Panjur perde diyorlar sanirim. Benim hosuma gidiyor. Bazilari ofis havasi veriyor diyorlar, ama bir kac kisinin evinde gördüm cok hos duruyor

attachment.php

Eklentiler

• $Perde_Sistemleri.webp
    $Perde_Sistemleri.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 816
Evet canim, benim cok hosuma gidiyor. Hatta perde almayi düsünen arkadaslarim bile bunlara bakiyorlar. Temizligide cok kolay, bezle siliyorsun, indir cikar, ötüle tak olayida yok.
Bu arada evin yeni sanirim, hayirli ugurlu olsun canim, camlarin cok hos duruyor.

japon perde yaptır .aynı tonlarda değişik desen kullan yani birbirinin türevleri taç ta var öle kumaşlar
sıkıldıkça yerlerini değiştirirsin parçaların

modern dekorasyonlarda kalın kumaşlara uygulanan mekanizmalı perdeler güzel duruyo bence rustik ve katlamalı perdeyi aynı ortamda kullanamyın bütünlük ve tarz açısından farklılar kolaylık açısından ve çok modern göründüğüne inandığım zebra storları size öneririm çünkü hem stor hem perde olarak kullanıldıkları için tek olarak yeterli oluyolar ama birde renk olarak heryeri yani perde halı koltuk hepsini açık tonlarda yapmayın tabiki nacizane benim fikirlerim böylea.s

yaşadığınız şehri şimdi farkettim evinizin resminden çorluya benzettim sakıncası yoksa :kedi:sorabilirmiyim tekirdağin neresinde oturuyosunuz

yaşadığınız şehri şimdi farkettim evinizin resminden çorluya benzettim sakıncası yoksa :kedi:sorabilirmiyim tekirdağin neresinde oturuyosunuz

evet dogru tahmina.sçorluda oturuyorum.burasıda platin konakları belki bilirsin.sendemi çorluda oturysun bildigine göre burasını..tasınacaz inşallah ama bakalım nezaman havalar çok soguk nasıl tasnacaz bilmiyorum

platin konakları olduğunu görür görmez anladım ve hemen yaşadığınız şehre baktım zaten .
eviniz hayırlı olsun bende ev almak istediğim için çorluda ne kadar emlek sitesi varsa ordaki bütün evleri ezberledim:roflol: platin konakları nı çok beğeniyorum ama şimdi yeni bir araba alınca evi biraz daha erteledik evet bugün ilk karımız yağd ben karı çok severim pencere kaldım bugün ama allah yardımcınız olsun zor olucak sizin için taşınma işleri ama sonunda eviniz de oturmayı hayal etmek içinizi ısıtacakdır

Bence düz ve sade bir model gayet sik durur..! Zaten gördügüm kadariyla salonun kendisi ihtisamli...sade uzun perde asil durur! kaydirigubbakcemile5

ıp perde yada japon perde derım katlamalılar artık kalmadı bıle son trend bunlar...o koseye fransız dantelını koselerden cektırmelı dıktırırsın kenarlarada ona uygun kanat o da super olur yere kadar kose camlarda super duruyoo

Back
X