H hande58 Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2010 615 17 118 İstanbul 12 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi hande58 #1 ya ben bu saçlara bayılıyorum saçlarım kıvırcık ama önlerimi düzleştiriim dzleşince bu boyda oluyor peki arkası toplanıyormu tokamı takılıyor bir anlatabilirmisiniz??? şu sayfanın yarısında olan pembe kazaklı kızın saçı
ya ben bu saçlara bayılıyorum saçlarım kıvırcık ama önlerimi düzleştiriim dzleşince bu boyda oluyor peki arkası toplanıyormu tokamı takılıyor bir anlatabilirmisiniz??? şu sayfanın yarısında olan pembe kazaklı kızın saçı
tencere_tava __ hersey senin icin __ Kayıtlı Üye 5 Ocak 2009 286 1 96 Karabük 12 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi hande58 #2 saclarini düzle - bi tokayla topuz yap sonra topuzunu hafif dagit .. ortaya dagnik topuz cikar :) cok güzel anlattim biliyorum
saclarini düzle - bi tokayla topuz yap sonra topuzunu hafif dagit .. ortaya dagnik topuz cikar :) cok güzel anlattim biliyorum
H hande58 Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2010 615 17 118 İstanbul 12 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi hande58 #3 teşekkür ettim siz gayet anlattınızda benim saç pekı dagınık topuz olmuyor tel tokayla falan olurmu acaba??
teşekkür ettim siz gayet anlattınızda benim saç pekı dagınık topuz olmuyor tel tokayla falan olurmu acaba??