Saç Rengi ve Saç Boyama bu saçı nasıl elde edirim gölgemidir röflemidir tonuu nedir anlayn arkadaşlar yardım

cemoss86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2010
53
2
36
İzmir
saçlarım siyah boya var şuan yaklaşık bir yıldır boyatmıyorum bu rengi elde etmem mümkünmüdür

siyahı açtırıp ki bu çok yıpratıcı bu kadar açılır mı bilmiorum sonra üzerine sanırsam boya ve gölge yapacaklardır

yeni doğum yaptım yaklaşık bir yıldır boyatmıyordum dipleri baya uzadı ama uçlarında siyah var bu kadar açık renk olurmu yani tutarmı onuda bilmiyorum ama çok doğal bir renk inşalla tuturabilirler

ben geçen yaz siyah olan saçıma ki bende 6 aydır boyatmıyordum açtırdım sonra açık renk yaptırmak istedim oldu ama çok yıprandı pişmaniye gibi oldu kestirmek zorunda kaldım.bence iyi bir kuaföre sor ve ona göre karar ver.ama yıpranacaktır mutlaka.
bebişinle sana mutluluklar şekercim:)

teşekkür edrim.. çok sıkıldım siyah saçtan tabi saçlarım yıpranacaksa daha koyu renkler düşünürüm bir de ipin ucunda uzun saçlarımdan olmak var allh korusun yansı isemem en iyisimi kuafore sorim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…