Saç Rengi ve Saç Boyama Bu Saç Renginin Adı Ne Acaba?

pikolat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
279
0
96
İstanbul
selam kızlar öncelikle şunu söyleyim yaklaık 2 senedir kızılım sıkıldım biraz değişiklik yapmak istiyorum bu saç rengibi çok beğendim ten rengim de aşağı yukarı bu renk bana yakışacağını düşünüyorum ama bu saç renginin adı ne olabilir acaba? Yardımcı olur musunuz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
eveeeet yine bu kadının saç rengi:) herkes çok beğeniyor. ben de dahil ama bana yakışmadı tabi. ben palettenin bronz kahvesine boyamıştım ama bundan daha koyu bir renk olmuştu tabi. daha açığı bana yakışmaz diye. bence bronz kahveyi daha açık bir renkle karıştırırsan elde edebilirsin canım...bakırlı bir renk...

Tarçın bakır değil.Tarçın bakır çok turuncu. Ama bu renk malesef tek renk olarak yok. İki renk karıştırılması gerekiyor diye düşünüyorum..

evet tarçın bakır değil çikolata kahve ile bakır karışımı olabilir diye düşünmüştüm bende. Umarım kuaförüm tutturur :)

benim saçım bu renkti bakırla başka bi rengi karıştırıp elde etmiştik ama ne bilmiyorum kuaförüm yapmıştı sempatiksalakcinni

bu rengi bulana ödül falan verelim bence.aynu konuyu bende açtım herkes yorum ladı ama bulamadı kimse.ben bu fotoyla kuföre gittim o da yapamadı..öncelikle söliyim ben tarcın bakır byuyorum alakası yok bunla.bu karışım ama ne ...bilen çıkarsa helal olsun

:) ben de kuaförüme götürcem bakalım belki o çıkarır bu rengi çıkarırsa sizle paylaşırım =)

evet bende aynen o dediğindenim birde yeşil gözlüyüm tabi gider diye düşünüyorum inş olur =)

[B[/B]
renkli gözlysen kesnlkle gider.bu sene bu renk moda saçlarda..tarçınla da alakası yok o rengin..soğan kabuğu rengini koyulaştrmışlar.arkdşımın bu renkti çokta kalıcı bi renk akıp gitmiyor

Bakır evet bence evde boyamayla tutmaz bu renk kuaför tutturur anca. Tarçın bakır çok turuncu. Koleston çarpıcı bakır bira açılınca bu renge yaklaşıyor.

Çarpıcı bakır açılınca bu renge yaklaşıyor demiş ya Rabarba, belki de Çarpıcı Bakır'a sarı katsak??? Olmaz mı ki? Ay denicem valla:)))) Hatta ilk açık kumral karıştırsak? Sonra baktık olmuyo ikinci boyamada sarı karıştırırız?

netten nava colora girin bakın renklere tüp boyalarda 7/44 8/44 karışımı olablr.. tabi saç rengninde açık olması lasım.. 7/43de karstrlblr fazla açık renkse saç..bnce ynaiyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…