- 10 Kasım 2020
- 534
- 355
- 40
-
- Konu Sahibi serenaysero
Tıpatıp aynı ombreyi ben de yaptırdım 1 yıl önce. Şimdi gebeyim boyatmıyorum ve hala güzel duruyo beyaz yoksa sık sık kuaföre götürmeyen güzel bir renk. Güle güle kullanın.25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.
kuaförüm alt kısımları kullulestirdi birkaç yıkamaya akar dedi gri kısımlar sarıya döner dedi.
Sizce bu saçda kalmalimiyim ?guzelmi? yorumlarınızı bekliyorum...
Güzel olmuş ve yıkandıkça renk oturur zaten havalı bir saç saçında kaliteli maşallah gür ben de iki telek saç var :)Çok teşekkür ederim, uzun süre bu rengi kullanmayı düşünüyorum gerçekten sizlerin yorumları bu kararımı destekledi
Bence çok hoş olmuş güle güle kullan25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.
kuaförüm alt kısımları kullulestirdi birkaç yıkamaya akar dedi gri kısımlar sarıya döner dedi.
Harika görünüyor, dip boyası derdiniz olmaz süper… doğru söylemiş grilik sonradan akacaktır. Güle güle kullanın hiç bozmayın bence25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.
Güzel25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.
Bana kalırsa uğraş gerektiren bir renk tek renk birşey olsa açık kahve olur vs vs böyle iki renkli saçlar olduğundan büyük de gösteriyor insaniEvet sürekli 2 yıldır platin sarı kullanıyordum o yüzden üç kısımlar baya yıprandı, biraz uzasın keratin bakım yaptircam , yorumunuz için teşekkür ederim
Yaa teşekkür ederimArkadan güzel görünüyor
Ben renginden çok boyunu sevdim. Minyonum dediniz bu boylar tam bence
Cok güzel25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.
Teşekkür ederim,Renk güzel güle güle kullanınama yaşınıza göre olgun bir renk bence.
Teşekkür ederimCok guzel
25 yaşında minyon kısa boyluyum beyaz tenli kahverengi gözlüyüm, saçım platin sariydi yalnız sürekli dip boya yapmaktan saçım çok yıprandı ve dinlendirmek için ombre yapmak istedim,hemde kuaförler sürekli zam yapıyor boyaya herayda gitmek maddi anlamda yipratiyo , gitmeyince de çok vasat duruyordu.
Minyon yaşını göstermeyen kişilerin yaptırması bana göre çok normal ama yaşından olgun gösteren genç kızlarımız yaptırdığı için teyze gibi ortalıkta geziyorlar birde devamlı makyaj isteyen renkler bunlar yapmadığın zaman hortlak gibi geziyorlarsizin saçınızda bence çok güzel olmuş güle güle kullanın
Doğru söylüyorsunuz onunla yaşamak için her zaman böyle ışıklar altında foto filan gerekiyordu iyi sabrettim valla 2 yılPlatin saç renginin ,profesyonel çekimler dışında günlük hayatta hiç kimseye yakıştığını düşünmüyorum.Saçlarınızı beğendim,güzel olmuş.Bende dipleri küllü kahve yaptırmayı tercih ediyorum.Röfle ,balyaj vs çok daha güzel duruyor.Sizin geçişleri de güzel yapmışlar.Güle güle kullanın
Tek renkde dip boya istediği için sürekli , biraz dinlendirmek istedim aciksaci , cokda dümdüz bir saç olmasın diye ombre yaptırmayı tercih ettim , teşekkür ederim yorumunuz içinBana kalırsa uğraş gerektiren bir renk tek renk birşey olsa açık kahve olur vs vs böyle iki renkli saçlar olduğundan büyük de gösteriyor insani